Jump to content

Име и презиме+фотографија

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 9. 7. 2016. at 6:54, Милан Ракић рече

Па што не кренеш онда од себе? За почетак :D

Expand  

Mislim da sam već objasnila to.

Ja sam za diskusiju u kome bi se razgovaralo na ovaj način kako sam stavila naslov teme.Za početak

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Имамо Црква.нет са овим пропозицијама, а како видим тамо нас је тек десетак активно (барем међу мојим пријатељима тамо).

На крају крајева, ово је тек форум, није ни битно ко је и какав онај који стоји иза одређеног профила, а и то би се, итекако могло "фалсификовати", тј. ставити туђу слику, туђе име... Јер ме нико од ових форумаша лично не познаје, нпр. 
Не видим сврху тога, али ни не кријем се. Многи смо поставили своје слике у тему "Слике форумаша", а никад ми није пробем ни написати своје име (као и великој већини форумаша, вјерујем). 

Дакле, име и презиме и фотографија, за саму дискусију - нису пресудни. А ја бих рекао да нису ни битни јер: 

On 9. 7. 2016. at 6:56, Anika рече

Mislim da se da prepoznati kad se neko folira ili glumi...

Expand  

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Мени никада није била баш најјаснија ова проблематика, из простог разлога - свако може да измисли име и презиме који звуче реално и да их стави. Исто важи и за фотографију. А ако би постојала некаква обавезна метода форумског легитимисања да ли су подаци корисника тачни, сигуран сам да би 99,999% људи отишло са таквог форума, нико не жели да му неко глумата полицију по интернету. Тачно је да се на фејсу и друштвеним мрежама већина пријављује под стварним именом и презименом, али је исто тако тачно да тамо већина не додаје тако лако за пријатеље људе које већ не познаје на овај или онај начин и самим тим и једни и други знају већ о коме се ради. А чак и на фејсу постоји опција мењања имена, не знам на колико може да се ради, раније је било ваљда једном месечно или нешто тако...

:)

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2016. at 7:02, Anika рече

Ni Vi se niste predstavili. To prvo. :)

A kao sto sam vec rekla, svako ima pravo na svoju privatnost, nijedan forum ne zahteva legitimaciju clanova.

Ljudi ako zele ce se predstaviti, ako nece ne moraju. Uopste ne mora da se radi o nekakvom strahu.

Ko zeli i sa kim zeli ce se licno upoznati, postoje nacini...

Expand  

Već sam objasnila,ja nemam problem da napišem ime i prezime,niti da stavim fotografiju.

Samo sam postavila temu u smislu afirmacije takvog načina diskusije ovde,nisam mislila da treba pisati jmbg,ali neke osnovne stvari  da..

Privatnost je nešto što se ne iznosi na društvene mreže,ovde je diskusija na razne teme,ozbiljne,ćaskanje,razmena mišljenja,kako god.Mislim da stav o nečemu treba izneti kao svoj stav.

Подели на овим сајтовима

Pa mi to i radimo. Naravno da iznosim svoje stavove. Pa necu pisati u komsijino ime. :D

Ne razumemo se ocigledno...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2016. at 7:12, GeniusAtWork рече

Мени никад није била баш најјаснија ова проблематика, из простог разлога - свако може да измисли име и презиме који звуче реално и да их стави. Исто важи и за фотографију. А ако би постојала некаква обавезна метода форумског легитимисања да ли су подаци корисника тачни, сигуран сам да би 99,999% људи отишло са таквог форума, нико не жели да му неко глумата полицију по интернету. Тачно је да се на фејсу и друштвеним мрежама већина пријављује под стварним именом и презименом, али је исто тако тачно да тамо већина не додаје тако лако за пријатеље људе које већ не познаје на овај или онај начин и самим тим и једни и други знају већ о коме се ради. А чак и на фејсу постоји опција мењања имена, не знам на колико може да се ради, раније је било ваљда једном месечно или нешто тако...

:)

Expand  

Ne verujem da bi 99,9 % otišlo sa foruma.

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2016. at 7:16, Anika рече

Pa mi to i radimo. Naravno da iznosim svoje stavove. Pa necu pisati u komsijino ime. :D

Ne razumemo se ocigledno...

Expand  

Verovatno.

Pitanje je samo zašto ne želimo,ne smemo,nećemo da iznesemo svoj stav tako da ne skrivamo svoj identitet.

Stav je stav po tome ne što je to neka formulacija nečega,nego stav je izraz ličnosti,i da bi bio stav treba da ima svog nosioca.Nosilac iznosi stav i stoji iza stava,i to je ono što je relevantno.Ovde je bilo veoma interesantnih diskusija o nekim društvenim temama,o Crkvi.Ako imamo ličnosti koje imaju po nekoliko profila,i veliki broj onih koji ne mogu da iznesu stav sa imenom i prezimenom,onda je pitanje koliko su rezultati takvih diskusija relevantni.

Подели на овим сајтовима

Neko vise stoji iza svog stava iako je pod nikom, nego neko ko se kompletno predstavi.

Ne mesajte neke stvari. (ne morate me ponovo citirati, jer ne bih dalje da ucestvujem na temi)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2016. at 7:12, GeniusAtWork рече

А чак и на фејсу постоји опција мењања имена, не знам на колико може да се ради, раније је било ваљда једном месечно или нешто тако...

Expand  

@RYLAH, @Avocado i ostali pritajeni pravnici, koliko cesto moze da se menja ime u licnoj karti, ne secam se da li sam vec smarao oko ovoga? Recimo da pozelim da svakog dana u godini uzmem ime sveca, iz neobjasnjivih pobuda, i niko me na vreme ne odvrati, kakva me administracija ceka? Koje su mi alternative, ako ne odustajem (tipa, ne moze svakog dana ali moze kvartalno, ne mogu sva imena jer su neka odlucitelju neprikladna...)?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2016. at 7:47, Anika рече

Neko vise stoji iza svog stava iako je pod nikom, nego neko ko se kompletno predstavi.

Ne mesajte neke stvari. (ne morate me ponovo citirati, jer ne bih dalje da ucestvujem na temi)

Expand  

Учествовање у теми је ствар воље.Не морамо се слагати да бисмо разговарали о нечему.И другачије мишљење је допринос анализи теме.

Али то да неко више стоји иза свога става иако је под ником,него неко ко се комплетно представи,мало је дискутабилно.Став као теоретисање,ок,али став као сведочење,е ту већ ник мора да еволуира и да посведочи себе.Према томе,прилично релативно.Шта ћемо са оним ником који беше веома храбар у том статусу,а реално...

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2016. at 7:12, Нифада рече

Već sam objasnila,ja nemam problem da napišem ime i prezime,niti da stavim fotografiju.

Samo sam postavila temu u smislu afirmacije takvog načina diskusije ovde,nisam mislila da treba pisati jmbg,ali neke osnovne stvari  da..

Privatnost je nešto što se ne iznosi na društvene mreže,ovde je diskusija na razne teme,ozbiljne,ćaskanje,razmena mišljenja,kako god.Mislim da stav o nečemu treba izneti kao svoj stav.

Expand  

Pa napiši ime i stavi sliku kad nema veze sa privatnošću a ni sa određenim strahovima ili problemima.....ili mora biti čuči nešto skriveno u tebi a da nisi svesna:smeh1:

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2016. at 8:14, Bokisha рече

Pa napiši ime i stavi sliku kad nema veze sa privatnošću a ni sa određenim strahovima ili problemima.....ili mora biti čuči nešto skriveno u tebi a da nisi svesna:smeh1:

Expand  

Овде нисам ја тема,него начин комуникације на овом форуму.

Замисли нпр.тениски меч у коме би једни играли рекетима а други рукама,кашикама...не би баш ишло.Ја само предлажем да се на овом форуму тако дискутује,и ја ћу одмах написати име и презиме и поставити фотографију.Некима је ник заиста једини решење с обзиром на начин комуникације.Иначе,неретко смо у позицији да видимо како неке мисле да познају боље другог него сами себе :) 

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2016. at 8:21, Нифада рече

Иначе,неретко смо у позицији да видимо како неке мисле да познају боље другог него сами себе :) 

Expand  

Google: https://mobilsicher.de/uncategorized/googles-private-data-retention :) Gugl me bolje poznaje od mene, realno.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2016. at 8:21, Нифада рече

Некима је ник заиста једини решење с обзиром на начин комуникације.Иначе,неретко смо у позицији да видимо како неке мисле да познају боље другог него сами себе :) 

Expand  

nečiji način komunikacije može biti sprdnja ili neznanje ili nešto što je zaista unutar nekoga.... ko zna šta još ....a to je ono unutrašnje stvarno.  koja je svrha lažne spoljašnjosti?...otvoriš flašicu limunade  a unutra tečnost za sudove :smeh1:

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...