drvce Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Tema je ime i prezime plus fotografija, hvala! Снежана and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Zeni o vrat jel Јашта, објесио се човјек о своје ребро. Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 1 minute ago, drvce рече Tema je ime i prezime plus fotografija, hvala! Тек сада видим колико је ова тема широко схваћена,нема шта се не уклапа Suncokret54 and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Мислиш чим је на форуму,није удата,иначе би била у кухињи [emoji4] То само у овим патријархално-руралним срединама. У граду је већ ситуација обрнута и тотално измакла контроли. Кажу да тамо жене иду ваљда у школу, шта ти ја знам. Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 1 minute ago, Драган_Петровић рече То само у овим патријархално-руралним срединама. У граду је већ ситуација измакла контроли. Кажу да тамо жене иду ваљда у школу, шта ти ја знам. Замисли,жена па иде у школу Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Не знам, ја не вјерујем док не видим својим очима. Данас је све могуће. Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 7 hours ago, Suncokret54 рече ... да као сапун и вода, није Понтије једини који пере руке после бановања, а џабе и пра, јер је бановање било неефикасно... једино делотворно бановање је аутобановање (опрости због примера које уз'мам обзиром на твој статус)... Da sam ja neka vlast, ja bih sve forumase naoruzao mogucnoscu neefikasnog banovanja, tj. da svako moze svakog da izbaci na par sati! Снежана, Neša_ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Kafa,za sve koji su ucestvovali o obradi teme Биљана 1234, Suncokret54 and drvce је реаговао/ла на ово 3 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Управо сада, Suncokret54 рече ... гле, мрсна кафа са посним шлагом... И кафа има своју профилну слику Има и за форумаше који посте Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 1 hour ago, Нифада рече Ако неко жели докатати неку своју тезу,увек може начи неки пример.Поређење са метеорологом нема везе са овом темом.Овде је реч о дискусији,размени мишљења,и није ствар да ли ја некоме више верујем ако има фотографију,него чињеница да би дискусија изгледала другачије,односно неки коментари не би били изречени.Било би интересантно видети ко би остао на форуму,ако би услов био име и презиме плус фотографија. A cilj diskusije nije da se oba sagovornika trude da iznesu sto bolje argumente i da ukazu na pogresno shvatanje sagovornika? Sa ili bez ostrih tonova i neprijatne atmosfere to je i kod najlepse prijateljske razmene stavova tako. Jedan pokusava da ukaze drugome da napusti neki stavi i da usvoji njegov, ne zato sto je nejgov nego zato sto je bilizi stvarnosti. U primeru sa nadri meteorologom je to samo najocitije, zato sam i smislio takav primer, ali to je u svakoj temi tako gde se razmenjuje misljenje. Bil oda li je teologija u pitnaju i smrtnost i besmrtnost duse ili kultura gde se diskutuje novi talas tu su uvek argumenti jedino sto je bitno. Ako neko samo nipodastava taj je vec samim tim dobio kaznu jer ga niko nece sljiviti na forumu, ako neko pored argumentacije vredja to nece umanjiti argumente ali ce umanjiti dozivljaj o njemu kao stabilnoj licnosti pa makar skenirao i pasos i licnu kartu i to stavio kao avatar. Tacno se vidi koliko vas je pocelo da koristi forume nakon FB revolucije i kako jos nista shvtili zasto su smisljeni forumi i koja im je ultimativna svrha. Јелена011, АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Evo ga, ovaj Akvarijum ima i ime i sliku sve jasno zar ne? Нифада, Н И Н Е and billy2014 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 6 minutes ago, Aquilius Cratus рече A cilj diskusije nije da se oba sagovornika trude da iznesu sto bolje argumente i da ukazu na pogresno shvatanje sagovornika? Sa ili bez ostrih tonova i neprijatne atmosfere to je i kod najlepse prijateljske razmene stavova tako. Jedan pokusava da ukaze drugome da napusti neki stavi i da usvoji njegov, ne zato sto je nejgov nego zato sto je bilizi stvarnosti. U primeru sa nadri meteorologom je to samo najocitije, zato sam i smislio takav primer, ali to je u svakoj temi tako gde se razmenjuje misljenje. Bil oda li je teologija u pitnaju i smrtnost i besmrtnost duse ili kultura gde se diskutuje novi talas tu su uvek argumenti jedino sto je bitno. Ako neko samo nipodastava taj je vec samim tim dobio kaznu jer ga niko nece sljiviti na forumu, ako neko pored argumentacije vredja to nece umanjiti argumente ali ce umanjiti dozivljaj o njemu kao stabilnoj licnosti pa makar skenirao i pasos i licnu kartu i to stavio kao avatar. Tacno se vidi koliko vas je pocelo da koristi forume nakon FB revolucije i kako jos nista shvtili zasto su smisljeni forumi i koja im je ultimativna svrha. Закључци без познавања саговорника и није нека фора. Sofija_ and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 8 minutes ago, Sofija_ рече Evo ga, ovaj Akvarijum ima i ime i sliku sve jasno zar ne? Ima li boljih simbola trasnaparentnosti od Akvarijuma?! Suncokret54 and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 4 minutes ago, Нифада рече Закључци без познавања саговорника и није нека фора. E moj Fejsbuce sta si uradio. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 5 minutes ago, Нифада рече Закључци без познавања саговорника и није нека фора. Zakljucima do upoznavanja sagovornika je takodje kao neka forica. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука