Santi Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 1 minute ago, Иван ♪♫ рече Gde, kako i na koji način uči? Čekaj, ti stvarno živiš na Mesecu, nemaš pristup internetu, novinama, trafikama etc? Udžbenicima istorije? Osnovnom obrazovanju? Nečemu? Auuuu https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 2 minutes ago, Suncokret54 рече ... и молим, наведи извор информације... Datum i godinu izdanja, vrstu poveza, publikaciju, izdavačko preduzeće, tiraž Лапис Лазули and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 1 minute ago, Suncokret54 рече ... Кордун, она сумња... Pa kad se već otvara, red je da pomene i drugu babu . Лапис Лазули and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 2 minutes ago, Natasa. рече Šta je sa drugom babom ? Jaoo ludih zena Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 Односи између мушкараца и жена интригирају још од Адама и Еве,Адам се и није баш џентлменски понео према Еви.могао је да одговори-ја изабрах тако,него-Ева ме наговори.Битан је свакако тај културни,социјални,историјски контекст и он се различито манифестовао на статусе,и једних и других,у смислу да ли је фаворизовао неког на рачун неког. Можда је,историјски гледано било више периода када су жене биле друштвно инфериорније,па сада се стиче утисак да жене узвраћају. .Прича о равноправности "полова" посебно је актуелизована у новије време.Међутим,равноправност не би требало да подразумева изједначавање,јер је неке предиспозивије Творац одредио. И када је реч о овој теми постоји једна медијска слика која не одговара увек стварности.Интересантно је какав профил жене ,а какав мушкарца медији данас намећу,које се вредности фаворизују,па и када је реч о мушко-женским односима.Да ли је "доминација" жене у рекламама нпр.афирмативна за жену.Можемо узети за пример једне дневне новине које свакодневно објављују слику полуголе или голе жене уз коментар на друштвено-политичке теме који је деградирајући за жену. Недавно је Ђоковићева изјава изазвала полемику о зарадама тенисерки,уследио је жесток одговор жена из света тениса.Данас се у свему некако потенцирају права,а то показује да ту недостаке најважнија ствар. Но,да се вратим на почетак приче,не замерам Адаму на одговору да га Ева наговори,но некако би ми дражи био да рече до мене је,није до Еве,решење би било исто,само би Адам испао џентлмен.И такав Адам-џентлмен фаворит је у свакој епохи и сваком историјском контексту. Дијана. and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 6 minutes ago, Natasa. рече Imaš dete ? Dečak ili devojčica? Neću da guram nos previše, al' mi zanimljiv detalj što imaš dete. ravnopravno dijete, sta muskarac ili djevojcica, pa nisam ja zaostao Иван ♪♫, Suncokret54, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 1 minute ago, kordun рече ravnopravno dijete, sta muskarac ili djevojcica, pa nisam ja zaostao A dobro, ajde kad se vec otvaras, decak ili devojcica? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 Управо сада, kordun рече ravnopravno dijete, sta muskarac ili djevojcica, pa nisam ja zaostao Dakle kordune care imas pivo od mene Suncokret54, kordun, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 Управо сада, Јелена011 рече Dakle kordune care imas pivo od mene I od mene! kordun, Suncokret54 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 1 minute ago, kordun рече ravnopravno dijete, sta muskarac ili djevojcica, pa nisam ja zaostao Kad poraste odlucice sta ce biti, to je sad 'moderno'. Лапис Лазули, Natasa., АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 Управо сада, Natasa. рече A dobro, ajde kad se vec otvaras, decak ili devojcica? nemam pojma vjeruj mi, nije htjela da ga rodi, strah unakazi covijeka Suncokret54 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 1 minute ago, kordun рече nemam pojma vjeruj mi, nije htjela da ga rodi, strah unakazi covijeka Ajoj, pričao si . Izvini, mislila sam da imaš živo zdravo pravo dete. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 9 minutes ago, Santi рече Čekaj, ti stvarno živiš na Mesecu, nemaš pristup internetu, novinama, trafikama etc? Udžbenicima istorije? Osnovnom obrazovanju? Nečemu? Auuuu Ne umem da čitam misli, pa zato pitam i tražim da budeš konkretna. Rekla si da popularna kultura uci iskoriscavanju zena. Osnovno obrazovanje i udzbenici istorije? Smatras da uce tome? I jos da su ta dva deo popularne kulture? Dakle, gde je ta propaganda nasilja nad zenama? Konkretno. Nema „ja sam rekla i tako je", to se ne vazi. АлександраВ, -Владимир- and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 6 minutes ago, Natasa. рече Ajoj, pričao si . Izvini, mislila sam da imaš živo zdravo pravo dete. jos je i gore nego li mislis, zna @Јелена011 vise detalja, bilo je sve super, samo taj strah, mene inace privlace nesigurne zene, sta ga znam, jer je valjda suprotno od moje licnosti, ali vidis dokle to dovede... АлександраВ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 1 minute ago, kordun рече jos je i gore nego li mislis, zna @Jelena011 vise detalja, bilo je sve super, samo taj strah, mene inace privlace nesigurne zene, sta ga znam jer je valjda suprotno od moje licnosti, ali vidis dokle to dovede... Nadam se da je nova izabranica hrabrija . kordun, -Владимир- and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука