Зосима Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Фло@ Каkве бре ти имаш везе са Србијом,када си имигрирала комплет са породоцом,да се никад не вратиш??? Ко ће да се вине, какви турци,какве комунјаре,ајде бре изађи из тог пострауматичног гастабајтреског синдрома о бризи за ех домовину,иритираш бре! Natasa. је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Druze Zosima, ima da se bavim Srbijim i Srbima dok ne crknem, drago mi i slobodno bilo. A ti ako mozes da me stignes- 'apsi Nije bre Srbija tvoja prcija niti prcija te komunisticke bagre koja nas je ojadila i dok je ijedan pravi Srbin u dijaspori i u Srbiji ziv, znaj da cemo se boriti za slbodu od tog bandidskog terora! I ne samo da cemo se boriti nego i pobediti pa ako ti je drago raduj se a ako nije, sta da ti radim! Милан Ракић, Justin Waters and Аурор је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Србија је бре моја,ту сам рођен,ту живим,ту ћу и умрети, а за њу могу да се боре само они који у њој живе... Од вашег вербално-виртуелног пресеравања са раздаљине од 1000 км, ова мученичка земља нема никаве користи, мада мислим да није имала ни док сте живели овде, јер тај емигрантско гастабајрески дух,зна само да удовољи своме дупету и никоме другом! *** "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Ma to sto pricas nema veze sa istinom ili sto bi moja kcerka od 3 godine rekla, kad pomisli da nesto nije tacno " nemoj da pricas naopacke". https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 *** !!! Надам се да су сви емигранти,гастабајтери, и ова либерална про-западна екипа која их подржава и лајкује,а за њих исто важи,прочитала шта стоји иза три црвене точке... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 On 6/23/2016 at 14:16, Juan рече Javljam se sa istorijskog leta za Njujork. Evo nas iznad Grendlanda. Kao što je učinio sa Teslom, premijer će, siguran sam, i Srbiju uzneti u nebeske visine i vratiti nazad u razvijeni svet gde i pripada. Svaka čast Vučiću! (Sima Djordjevic, 23. jun 2016 13:26) Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 On 6/23/2016 at 17:55, Милан Ракић рече и блавор Nesto si se zaglavljuje ovaj "b" taster kad kucas "lavor"... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука