Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 За 10-ак минута: "Кенеди" еве ме! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Док је ојтрос прелет`о прек` "дежеле", на 10900 метара... Фото: Јуре Грах Juanito је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 METAR за "Кенедија" каже да је облачност велика KJFK 231451Z 22006KT 10SM FEW065 BKN110 OVC170 26/14 A2988 RMK AO2 RAB16E41 SLP118 P0000 60000 T02560144 56003 Аурор је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Слетео! Ево га на ЈЗ рулној стази! Сарајлији Мишељићу и осталим члановима посаде честитке на 7500 километара мирне руке! Ваздуплоховним блаворима не знам шта б` рек`о! RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Сад ваздуплоховац и блавор може да се хвали да је вид`о Клип Слободе obi-wan, Аурор, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Ево га и први снимак финала на "Кенеди".. Са Инстаграма... RYLAH, АлександраВ and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Ево га на платформи RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Живела Сербиа! RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Kladim se da je mister Babic banuo u kokpit i upitao pilota... Kol'ko moze da razvije? Аурор, RYLAH and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Ево и Перине прве слике тачдауна... фото: Петар Војиновић/Т6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Иначе, по свој прилици "водени топ" на "Кенедију", као знак добродошлице, за нашег "Теслу" овога пута по свој прилици није примењен, јер су се ваздухопловни званичници овог њујоршког аеродрома забринули да познати ваздуплоховни стручњак, извесни друг Бабић из Врњачке Бање, иначе један од путника на лету JU500, не помисли да је у питању пожар, па да не паничи... 3 minutes ago, Милан Ракић рече Иначе, по свој прилици "водени топ" на "Кенедију", као знак добродошлице, за нашег "Теслу" овога пута по свој прилици није примењен, јер су се ваздухопловни званичници овог њујоршког аеродрома забринули да познати ваздуплоховни стручњак, извесни друг Бабић из Врњачке Бање, иначе један од путника на лету JU500, не помисли да је у питању пожар, па да не паничи... Све фото, сем задње слике овог блавора, Т6 RYLAH and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Ипак је било "топова"... Ваздуплоховца су везали ваљда... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Одличан промо Петра Т6 Војиновића... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Idi bre Rakicu u persun, rasplaka me. I pored SVEGA, kad sam videla ovu gornju fotku dobrodoslice i pomislila na sve te nase cicke u Srbiji koji se zaista trude i rade (mislim na osoblje, ne na ovu spodobu i njemu slicne) nesto me bas steglo u grlu... Ja sve nesto verujem da ima nade za Srbiju! Posle 500g smo se oslobodili Turaka, ima bre da prezivimo i ove komunjare pa da se zaista vinemo kako dolikuje, kada nam se krvopije skinu s kicme! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука