RYLAH Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 Zagreb -- Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović rekla je da obožava muziku proustaškog kantautora Marka Perkovića Tompsona. IZVOR: B92, TPORTAL PETAK, 10.06.2016. | 12:33 Beta Kako prenosi T-portal.hr, ona je gostujući na Narodnom radiju istakla da je i sa decom slušala pevača koji je poznat po veličanju ustaštva. “Obožavam da slušam Tompsona, a slušala sam ga često u automobilu s decom dok su bila mala“, rekla je Kitarovićeva. Ona je potom zapevala i zaplesala na pesmu “Srce vatreno“, navijačku himnu hrvatskih reprezentacija, ali i istakla da ne zna da li će ići na Evropsko prvenstvo u Francusku, gde nastupa fudbalska selekcija Hrvatske. Usput je prokomentarisala i napete političke odnose u Hrvatskoj. “Naravno da će biti sve u redu. Prvi put se Hrvatska nalazi u ovoj situaciji kada postoji ovakva nestabilnost u Vladi. Još nismo imali takvo stanje u vreme svoje mlade demokratije, od ponovnog uspostavljanja nezavisnosti Hrvatske“, rekla je Kitarovićeva. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=06&dd=10&nav_category=167&nav_id=1141949 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 22 minutes ago, RYLAH рече "Još nismo imali takvo stanje u vreme svoje mlade demokratije, od ponovnog uspostavljanja nezavisnosti Hrvatske“, rekla je Kitarovićeva. Је л' још некоме ова реченица делује...занимљиво? коЖељ њацИ , АлександраВ, Ћириличар and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 Управо сада, GeniusAtWork рече Је л' још некоме ова реченица делује...занимљиво? Хе хе... Ал можда је мислила на краља Томислава Ћириличар, АлександраВ, коЖељ њацИ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 13 minutes ago, RYLAH рече Хе хе... Ал можда је мислила на краља Томислава Ма на Људевита Посавског александар живаљев, АлександраВ, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 МА ово је глупост да се раја пали. КОлинда ми делује образовано, није фрка, она Томпсона може да слуша из зезања евентуално, ко што се овде слуша Баја или ЖАре и Гоци. Ово је у сврху да пали народ, јер изгледа иду избори нови тамо. Али страшно је то што су они друштво у лијепој њиховој довели дотле да се избори добијају на платформи србомрзачке и примитивне реторике. И размишљам све време шта то значи за нас. Срба тамо готово да и нема више, немају више зашта да њих мученике криве. Где ће следеће Србе да нађу? GeniusAtWork, александар живаљев, Ћириличар and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 18 minutes ago, RYLAH рече Али страшно је то што су они друштво у лијепој њиховој довели дотле да се избори добијају на платформи србомрзачке и примитивне реторике. Не знам како нормални Хрвати издржавају такву атмосферу. Не знам у суштини ни каква је атмосфера, али ако је расуђивати по медијима и антиусташки настројеним дисидентима није баро и тешка је болест у коју обичне Хрвате увлачи политичка гамад и онај % оштећених мозгова који не могу да укапирају да је 2016. Трују људе и што је нагоре трују младе људе. Ја се само надам да је то мањина а да само због медијске галаме изгледа да је у питању општа стихија. 18 minutes ago, RYLAH рече размишљам све време шта то значи за нас. Срба тамо готово да и нема више, немају више зашта да њих мученике криве. Где ће следеће Србе да нађу? Па на оно мало што се вратило или што намерава да се врати, не знам на које би друге могли ударити. Дакле Пуповац, опет Вуковар и ћириличне табле ииии...имамо победника, мислим да ће нам Црква бити на мети, јер је већ била, онолико колико им је њихова црква независна од Рима у деловању. А за нас овде, па вероватно опет млаћење празне сламе око ЕУ, опструкције, неке запаљиве изјаве и наступи према Србији, оно класично препуцавање као у кампањи), и тако...шта знам...вероватно да ће ЕУ прича бити највише експлоатисана. александар живаљев and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 Требало би да је папа изопшти из њихове цркве јер хришћани као монотеисти могу да обожавају само Бога.Не знам како обожава Томпсона да ли му приноси жртве,животињске,људске да ли пали тамјан пред његовим кипом.Шта ради.Начини обожавања ме интересују.Ајде учесници шта вам пада на памет. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 1 hour ago, GeniusAtWork рече Је л' још некоме ова реченица делује...занимљиво? Шут' болан, она то мислила од 1102. :D kopitar, GeniusAtWork and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 1 hour ago, GeniusAtWork рече Је л' још некоме ова реченица делује...занимљиво? Политичке слике Србије и Хрватске су готово једнаке, разликује се форма. Игром случаја хрватски СНС није морао да прави представу о свом преображају попут ових „бивших“ радикала из Србије. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 3 hours ago, RYLAH рече Где ће следеће Србе да нађу? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 1 hour ago, Плутон рече Политичке слике Србије и Хрватске су готово једнаке, разликује се форма. Игром случаја хрватски СНС није морао да прави представу о свом преображају попут ових „бивших“ радикала из Србије. Брате ал је теби мозак испран, прими моју сућут Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 11, 2016 Пријави Подели Написано Јун 11, 2016 13 hours ago, Жељко рече Брате ал је теби мозак испран, прими моју сућут Kad smo kod ispiranja, primetio sam da si aktivan u grupi "ne davimo srbiju"... ta cinjenica je sama vrlo indikativna u pogledu raznoraznih ispiranja koja pominjes Плутон је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 11, 2016 Пријави Подели Написано Јун 11, 2016 51 minutes ago, cloudking рече Kad smo kod ispiranja, primetio sam da si aktivan u grupi "ne davimo srbiju"... ta cinjenica je sama vrlo indikativna u pogledu raznoraznih ispiranja koja pominjes Ботовска СНС страница. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 11, 2016 Пријави Подели Написано Јун 11, 2016 1 hour ago, cloudking рече Kad smo kod ispiranja, primetio sam da si aktivan u grupi "ne davimo srbiju"... ta cinjenica je sama vrlo indikativna u pogledu raznoraznih ispiranja koja pominjes Активан је и на „Не давимо Београд“. Сад, нама је можда мозак испран, и ако јесте, тешко бисмо то истим тим испраним мозгом могли да утврдимо. С друге стране, Жељков мозак нијe испран, али је купљен, што може да се утврди чак и испраним мозгом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 11, 2016 Пријави Подели Написано Јун 11, 2016 Odusevljava me kultura i civilizovanost u odgovorima Zeljku. Selska (ne seljacka) Srbija lagano gubi momentum. Dosta je bilo! Ne davimo Beograd! Do pobede! Аурор and Плутон је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука