JESSY Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 11 minutes ago, Макрина рече Каква је ово комедија од званичног саопштења ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Управо сада, Vedran рече кажу да су ДЕЛИЛИ а не продавали. Знам како је код нас било а коме су делили,Бог зна,нама нису сигурно. Можда си и у праву,можда није морало да се купи,већ је свештенство навикло просто на безпоговорно послушање,додуше не видесмо тај златник никада или шта је већ то било Могу ли да купим парче неба тим златником? Одох одмах да га потражим да се није затурио негде међу странице пообимног издања. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Чек, чек, мало. Значи ви сте КУПИЛИ, али немате "златник"! Па шта сте купили за толике паре? Књигу и кесу? "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука