pokajnik83 Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Crna si Goro da crnja ne mozes biti. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 ako je napravljena bez dozvole kao sto kazu neki tu ,zasto je ruse , iz koga razoga ,jedino da je sagradjena bez dozvole ili ima neki drugi razlog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Jedino crkva bez dozvole izgradjena? Ma daaaaj Suzo, ovo je vise nego jasno... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богојевић Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Ми градимо они руше!Јован Кентера, члан Координационог тима за обнову цркве Св. Александра Невског: "Ја сам одавде и сви из моје породице су рођени на острву Свети Стефан. Ова црква која је срушена 1959. године и коју ми, са Божјом помоћу обнављамо, данас се поново руши. Присуствовали смо невиђеној демонстрацији силе, са учешћем хеликоптера, десантних чамаца и великог броја специјалаца. Са свих страна су кренули. Овако би поступили и да је у питању неки други вјерски објекат, али полиција изгледа руши само православне храмове. То што су кренули у непочинство на Велики четвртак говори најбоље о природи ове власти. Ми смо кренули да помогнемо инвеститорима да обнове Свети Стефан и радили на конкретном послу обнове цркве. Имали смо намјеру и следеће куће да обнављамо, али то режиму изгледа није у интересу. Ево видите: ми градимо, они руше! Данас се све показало и не знам одакле имају више кредит да ико гласа за овакву власт. Свако ко је покренуо акцију рушења биће прозван именом и презименом у јавности, да га свако у Црној Гори упозна. Ми смо добронамјерни људи, али не дозвољавамо овакву демонстрацију силе над нама и нашим светињама. Постоји иницијатива да се обратимо свим институцијама, обратићемо се прво руском амбасадору, али и другима". Бог очекује од нас, очекују и свети преци наши, да увек поступамо као народ Божији, као људи свесни, који знају шта раде јер има и оних који то не знају, по речи Господњој са крста за оне злочинце који су се под крстом ругали Њему, а Он се молио Оцу: "Оче опрости им, не знају шта раде". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Jedino crkva bez dozvole izgradjena? Ma daaaaj Suzo, ovo je vise nego jasno... neznam pitala sam ,dali je dozvola dobijena za to ili bez dozvole gradjena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Jedino crkva bez dozvole izgradjena? Ma daaaaj Suzo, ovo je vise nego jasno... neznam pitala sam ,dali je dozvola dobijena za to ili bez dozvole gradjena znam d aovdje u drzavi gdje zivim nesmijes bez dozvole ni u vrtu da nest sagradis bez dozvole isto ce porusiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Jedino crkva bez dozvole izgradjena? Ma daaaaj Suzo, ovo je vise nego jasno... neznam pitala sam ,dali je dozvola dobijena za to ili bez dozvole gradjena znam d aovdje u drzavi gdje zivim nesmijes bez dozvole ni u vrtu da nest sagradis bez dozvole isto ce porusiti U tvom pisanju imas i odgovor. Ti zivis u drzavi, a ne u Crnoj Gori. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 nemam odgovor jel nisam u toku dobro ako nezivim u crnoj gori ,smijem pitati ,sta je ti za tebe lose,da tako reagujes,ako neznas sam mozes reci ,al dobro fala ti na odgovoru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 http://www.vijesti.me/vijesti/rusenje-hrama-svetom-stefanu-odlozeno-dok-ne-prode-uskrs-clanak-16535 Inspekcija zaštite prostora zapečatila gradilište Rušenje hrama na Svetom Stefanu odloženo dok ne prođe Uskrs Lukšić je sa mitropolitom Amfilohijem dogovorio da se radovi zapečate tokom praznika, a da se nakon toga situacija na ostrvu razriješi u skladu sa zakonima Crne Gore Успели су као неки договор да постигну... А шта ће бити после..ко зна! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 ima na fejs video jedan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 nemam odgovor jel nisam u toku dobro ako nezivim u crnoj gori ,smijem pitati ,sta je ti za tebe lose,da tako reagujes,ako neznas sam mozes reci ,al dobro fala ti na odgovoru Nisi me razumela Suzo. Nisam ja tebi nista lose rekao. Ti kazes da zivis u drzavi, a u sredjenoj drzavi ne mozes travnjak da gazis. Vidis u Crnoj Gori mozes da rusis crkvu najopustenije. To znaci da Crna Gora nije drzava. Nismo se razumeli, desava se. Raduj se! 0205_whistling 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Jos da se Borhan izvini policiji sto je narod protestvovao. Naravno uz dobro poznati hit koji se namece kao najozbiljniji kandidat za predstavnika Srbije na Evroviziji. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetko Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 По старом добром комунистичком обичају рушење цркава. Али само православних. Овога пута уз масонски налог и благослов. Свети боже, свети крепки, свети бесмртни, помилуј нас. Свети боже, свети крепки, свети бесмртни, помилуј нас. Свети боже, свети крепки, свети бесмртни, помилуј нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Jos da se Borhan izvini policiji sto je narod protestvovao. Naravno uz dobro poznati hit koji se namece kao najozbiljniji kandidat za predstavnika Srbije na Evroviziji. nebudi ko komsije i neporedi te dvije stvari bozije stvorenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука