Баба Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 40 autobusa dovezlo ljude iz unutrašnjosti na FANTOMSKE PROTESTE! Od Kim Džong - мај 14, 2016 Balša Božović deli fantomke protestantima koji pristižu autobusima iz unutrašnjosti. Na proteste, koje je organizovala opozicija, protiv rušenja nelegalnih objekata, manje više u vlasništvu upravo opozicionih lidera, kako Zicer saznaje, protestanti su dovoženi iz cele Srbije sa 40 autobusa. Većina protestanata je već imala svoje fantomke kada su izašli iz autobusa. Onima koji nisu imali, Balša Božović je podelio fantomke odmah po izlasku iz autobusa. Deo protestanata se izgubio po dolasku na autobusku stanicu, jer nisu znali gde je Vlada Srbije ni Hercegovačka ulica, mada se ona nalazi tik do autobuske stanice. Protestanti su nezadovoljni organizacijom. Neki od njih su pristali da progovore za Zicer. Kako smo saznali većina protestanata je iz unutršnjosti Srbije. Samo su vođe puta iz Beograda. Za ove proteste su kako tvrde dobili po hiljadu dinara i sendvič. Marko Bošković član DS-a iz unutrašnjosti Srbije, koji je želeo da ostane anoniman kaže: – Mi smo jutros krenuli iz stranačkih prostorija, gde je bilo zborno mesto, za Beograd. Organizacija je očajna. Sendviči su bili pokvareni. A vozač nije hteo nikome usput da stane, iako su mnogi imali problema sa probavom. Do Beograda je u autobusu postalo nesnošljivo. Pre polaska su nam samo rekli da kad dođemo u Beograda treba da vičemo „mali lopove“. Niko nam nije objasnio gde je Savamala i gde je ta porušena ulica. Nemamo pojma o čemu se tu radi. Dragana J., takođe iz unutrašnjosti Srbije, jedna od protestantkinja kaže: – Prošli smo k’o bos po trnju, sendviči su bili pokvareni, a nismo ni sokiće dobili. Moj komšija koji je išao pred izbore u režiji SNS-a mi je to sasvim drugačije opisao, skoro kao ekskurziju. Ovo nije bilo ni nalik tome. Ali nema veze, ja sam i onako htela da dođem kod tetke, a ovo je bio besplatan prevoz. Veći deo protestanata koji nije mogao da nađe Hercegovačku ulicu ni zgradu Vlade, otišao je do parkića kod Ekonomskog fakulteta i tu se izmešao sa migrantima. Kako kažu tu ih niko neće tražiti, pa će sačekati prevoz za nazad, a dnevnice su male da bi sami plaćali prevoz da se vrate. Neki u šali dodaju da bi sad mogli da nastave put Evrope zajedno sa migrantima. http://zicer.org/2016/05/14/40-autobusa-dovezlo-ljude-iz-unutrasnjosti-na-fantomske-proteste/ АлександраВ, Adelaida, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Ne mogu da verujem da su im uvalili pokvarene sendviče! Pa gde mi to idemo? Kakva je ovo država? Zašto Vučiću, zašto?! Adelaida, Ronald, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Autobus i internet su po svemu sudeci dva najvaznija oruzja u politickoj borbi. АлександраВ, Ronald, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Управо сада, Aquilius Cratus рече Autobus i internet su po svemu sudeci dva najvaznija oruzja u politickoj borbi. Baš ti znaš kad nemaš autobus a na internetu i nisi tako često Ronald, Aquilius Cratus and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 1 minute ago, Жељко рече Baš ti znaš kad nemaš autobus a na internetu i nisi tako često Pa gde cu stici tako cesto biti na internetu kad moram da nabavim bar jedan autobus. АлександраВ, Човек Жоја, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 1 hour ago, Ђоле Пролеће рече То је све због Матијевићевих саламчина и џогура. Пошто је Вучић задужио Матијевића због оног скандала ономад сад овај мора да ради за њега. Знаш оно ко у Куму, Вучић га спасио и сад је овај морао да му узврати услугу. Тако Вучић у ствари окреће секташе против тајкуна, чиста диверзија. Све то Вучић смишљено ради, то је и био план од почетка, прво поруши улицу онда се секташи побуне а онда им он потури тајфуне и тако се обрачина са њима. И ја стварно не знам како људима то није јасно, јер који би други мотив био ? Да окрене медије и јавност против себе у тренутку када је поново освојио власт? Овако лепо тајфуни изеу ћутек а он мирно настави да господари без секташких напада. Заиста ни ја не видим који би други мотив могао да буде. Све је то политички инжињеринг. Он намерно изазива те наивне фејсбукаше који само желе неки спектакл. И онда после тога изађе на ТВ и пренемаже се, изиграва угроженост, ово оно. То су пројектовани и контролисани нереди. Само што маса која тамо иде то не схвата. Они мисле ал смо му сад доакали. А Вучић после седи са Батом Гашићем и Бебом Поповићем, гледају тв и ваљају се од смеха. Корисних будала има на све стране. Вучић после може да иде у Брисел и каже ето како ми опозиција прави проблеме, док ја вредно радим на јевропском путу. Онда чак и ови са Запада што су мислили да га руше, сажале се и кажу себи у браду: Баш смо гомна, што дирамо јадног човека, а он тако добар и веберовски настројен, прави јевропљанин. АлександраВ, RYLAH, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 cica zeljko, slabo ti zemske pisu u temama, nesto ne radis kako treba RYLAH, АлександраВ, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeleni Zub Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 7 hours ago, Жељко рече Na proteste, koje je organizovala opozicija, protiv rušenja nelegalnih objekata, manje više u vlasništvu upravo opozicionih lidera, kako Zicer saznaje... Ја сад не знам, не бих ником ту да кварим жваку... Ал' чуо сам од једног (не знате га ви) како је заправо Савска махала мање-више сва већ дуго приватно власништво, и то с државном гаранцијом, тзв. задужбина Српству, коју су вајни ослободиоци успели и да на не буди лењ фору национализују (чиме су и сами себе превазишли пошто се и сама та идеја теоријски опире свим познатим логичким оквирима), па тако и није баш нај бистрије, чему се ту заправо бунтује? Мис'им, как'е везе данас у капитализму има што су оти сви листом сакрили петокраку те метли жутокраку кад ту ниш' и није њино? Зна се то чије је. А и у капитализму се свако задовољство плаћа. Укључујући и својатање туђег, тзв. реституција, а ко је сад ту кога забунио (да не речем росно) мен' уопште није јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 9 hours ago, Ђоле Пролеће рече Тачно сам знао сам да су неки секташи и секташкиње. Uřas, nisu to valjda husite opet? Jan Žižka Husité Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука