vladimir1111 Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Ja mislim da je slicna tema odavno postavljena... :smiley: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4105.0.html Drum je jeziv! Najvise to volim da slusam od elekrto muzike. A i najbolje idu uz zuraje хвала Владимире, узе ми реч из уста... post je u toku pa izbegavamo malo veche bithovanje... Nista Smile. Naravno, trudim se da izbegavam takva desavanja za vreme posta. 0110_hahaha Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 31, 2010 Пријави Подели Написано Март 31, 2010 Некада сам слушао drumNbass веома озбиљно. Прешао сам на техно-брејк-џангл-амбиент-ликвид. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2010 "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука