zuti car Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 10 hours ago, *Jелена* рече prva stavka na spisku "Ocekujem da imam slike sa njime" .. To je zato sto joj je prethodni decko bio ozenjen pa nije mogao da se slika sa njom AnaLaz, Neša_ and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Ne znam u opste sto ste na kraj srca devojka je bas skromna!Pazi sta apostol misli sta muskarac (hriscanin)treba da pruzi zeni :"Мужеви, волите своје жене као што и Христос заволе Цркву и себе предаде за њу. Тако су дужни и мужеви да воле своје жене као своја тијела; јер који воли своју жену, самога себе воли. Јер нико никад не омрзну на своје тијело, него га храни и његује, као и Господ Цркву. " Zivot ako treba!i svu mogucu ljubav kao za samoga sebe a ova oce slike, letovanja ... da pevate bre sa takvom! Neša_, Ronald and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 2 hours ago, zuti car рече To je zato sto joj je prethodni decko bio ozenjen pa nije mogao da se slika sa njom Interesantno,ne moze selo ne moze okolina ali ozenjene nije iskljucila...nesto se zabrojala. Ronald and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Управо сада, *Jелена* рече Interesantno,ne moze selo ne moze okolina ali ozenjene nije iskljucila...nesto se zabrojala. Nije se zabrojala , ona tacno zna sta hoce . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Управо сада, zuti car рече Nije se zabrojala , ona tacno zna sta hoce . Skromno je sve to,to su samo blaga ovoga sveta. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 26 minutes ago, *Jелена* рече Ne znam u opste sto ste na kraj srca devojka je bas skromna!Pazi sta apostol misli sta muskarac (hriscanin)treba da pruzi zeni :"Мужеви, волите своје жене као што и Христос заволе Цркву и себе предаде за њу. Тако су дужни и мужеви да воле своје жене као своја тијела; јер који воли своју жену, самога себе воли. Јер нико никад не омрзну на своје тијело, него га храни и његује, као и Господ Цркву. " Zivot ako treba!i svu mogucu ljubav kao za samoga sebe a ova oce slike, letovanja ... da pevate bre sa takvom! nece ona muza, hoce imanje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 8 minutes ago, Иван ♪♫ рече nece ona muza, hoce imanje... Pa to i kazem,skromna devojka. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 6 minutes ago, *Jелена* рече Pa to i kazem,skromna devojka. u tom slicaju ce morati sama da ga stekne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 3 minutes ago, Иван ♪♫ рече u tom slicaju ce morati sama da ga stekne Ne mora da znaci.Ima muskaraca koji su nesposobni da budu muzevi nekad ne svesni toga(pa ih same navuku sopstvene strasti) ili cak svesni(to je bolja varijanta za oboje)koji trguju svojim imanjem tako jer drugo sta nemaju da daju od sebe.Trguje se na taj nacin od kad je sveta nije neka novost.Preko dece,eto desilo se ili otvoreno...nacina kolio oces.Svaka krpa nadje zakrpu.mislim cak da je mnogo vise ovakvih(kao ova devojka)muskaraca nego zena samo u svom pravcu. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Ne znam u opste sto ste na kraj srca devojka je bas skromna!Pazi sta apostol misli sta muskarac (hriscanin)treba da pruzi zeni :"Мужеви, волите своје жене као што и Христос заволе Цркву и себе предаде за њу. Тако су дужни и мужеви да воле своје жене као своја тијела; јер који воли своју жену, самога себе воли. Јер нико никад не омрзну на своје тијело, него га храни и његује, као и Господ Цркву. " Zivot ako treba!i svu mogucu ljubav kao za samoga sebe a ova oce slike, letovanja ... da pevate bre sa takvom! Znaci treba paziti i njegovati svoje tijelo da bi se zavoljela zena, a posto ja ne volim mnogo svoje tijelo moracu poceti da ga njegujem i ulazem mnogo, mnogo novca u izgled kako bih mogao i zavoljeti neku djevojku, pa ovo je odlicno[emoji1] Ja htio prije nekoliko godina da ulozim, kad mi rekose da nije hriscanski, ali ev kad ovo po ko zna koji put procitam shvatam da treba dobro uloziti[emoji1] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Neša_ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 3 minutes ago, Ronald рече Znaci treba paziti i njegovati svoje tijelo da bi se zavoljela zena, a posto ja ne volim mnogo svoje tijelo moracu poceti da ga njegujem i ulazem mnogo, mnogo novca u izgled kako bih mogao i zavoljeti neku djevojku, pa ovo je odlicno Ja htio prije nekoliko godina da ulozim, kad mi rekose da nije hriscanski, ali ev kad ovo po ko zna koji put procitam shvatam da treba dobro uloziti Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока neee bre ti imas jos opravdanje na strasnom sudu kad te pita Gospod a sto nisi dovoljno voleo a ti kazes :jel apostol rekao kao svoje telo,eto ja sam toliko ne mozes mi nista Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 53 minutes ago, *Jелена* рече Ne mora da znaci.Ima muskaraca koji su nesposobni da budu muzevi nekad ne svesni toga(pa ih same navuku sopstvene strasti) ili cak svesni(to je bolja varijanta za oboje)koji trguju svojim imanjem tako jer drugo sta nemaju da daju od sebe.Trguje se na taj nacin od kad je sveta nije neka novost.Preko dece,eto desilo se ili otvoreno...nacina kolio oces.Svaka krpa nadje zakrpu.mislim cak da je mnogo vise ovakvih(kao ova devojka)muskaraca nego zena samo u svom pravcu. Pffff, 'de ti ode... Ronald and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 neee bre ti imas jos opravdanje na strasnom sudu kad te pita Gospod a sto nisi dovoljno voleo a ti kazes :jel apostol rekao kao svoje telo,eto ja sam toliko ne mozes mi nista [emoji3] Moram pojacati i uloziti mnogo vise, hehe, mada se bojim kako ce to uticati na djevojke jer im musko tijelo cesto postane teret zbog nezadovoljstva njihovim tijelom[emoji1] . Znas da zena u mislima uvijek zeli da je malo zgodnija od muskarca ili makar da misli da je zgodnija, pa se bojim da prevelikim zalaganjem ne stvorim samo jos dodatni pritisak.[emoji1] Ali vrijeme je da se ulozi u pohabano tijelo, prvo njegovanje i ulaganje u tijelo pa tek onda djevojke hehehe da vidim kakav ce efekat to da ima[emoji1] Turska, stizem[emoji1] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 24 minutes ago, Ronald рече Znaci treba paziti i njegovati svoje tijelo da bi se zavoljela zena, a posto ja ne volim mnogo svoje tijelo moracu poceti da ga njegujem i ulazem mnogo, mnogo novca u izgled kako bih mogao i zavoljeti neku djevojku, pa ovo je odlicno Ja htio prije nekoliko godina da ulozim, kad mi rekose da nije hriscanski, ali ev kad ovo po ko zna koji put procitam shvatam da treba dobro uloziti Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Kakav si bre ti to Crnogorac,samo bi nesto radio,šjedi malo opušti se! Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Kakav si bre ti to Crnogorac,samo bi nesto radio,šjedi malo opušti se! [emoji3] Majka kaze, sine ni na sta ne licis, vrijeme je da ulozimo u tvoje tijelo, hehe, a ja sam poslusan[emoji1] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука