Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Pa klasika,posao,pa posao...pa makljaža i guranje laktovima po autobusu,jednom pa drugom.Dobila sam i dobru ćušku u onoj opštoj špic gužvi,ali sam ćušku laktom vratila...pa tako uobičajeno.A sada me uvatili pundravci...oće to mene u ovo vreme.Martyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy  gde siiiiiiiiiiiiii  da mi odgovoriš na pitanje?  A ti.Sandro kako kod tebe bilo?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Вода драга ни у ципелама не ваља 4chsmu1Елем,Марти о чем се овде ради,тиха водо ладна 0102_laugh Видим ови мушки се нешто узјогунише,а ти као наша другарица ми објасни,ко није тајна stadaradim prstgore 4chsmu1

ja sam ti ki onaj - ženski petko muški devetko u Коло  сестара ЖРУ xexexexe...,

nešto trenutno nisam u formi pa ako nije problem sutra da ti lepo odgovorim , tj.već danas  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Гости

Па то ти кажем,ал нема га смуца се којекуда stadaradim 0102_laughНего,како ти је прошао дан? prstgore 4chsmu1 4chsmu1

Pa klasika,posao,pa posao...pa makljaža i guranje laktovima po autobusu,jednom pa drugom.Dobila sam i dobru ćušku u onoj opštoj špic gužvi,ali sam ćušku laktom vratila...pa tako uobičajeno.A sada me uvatili pundravci...oće to mene u ovo vreme.Martyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy  gde siiiiiiiiiiiiii  da mi odgovoriš na pitanje?  A ti.Sandro kako kod tebe bilo?

tuj sam , ne se brinite  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Martiška,uradi li ti  nešto u vezi Glory,čoveče?Čini mi se da nisi ni pokušao? 4chsmu1

Ha? 4chsmu1

xexexexe..., radi se na tome

E,to hoću da čujem... 0102_laugh  Samo laganica i onda je sigurica.Pa kad dođeš u Bg,vidim da ćeš ubrzo, razrađujemo plan uz štrikeraj i kafu i malo trača .Pozovemo  i Magdu,a Mileva možda već bidne u Beogradu,a za Sandru ćemo da pošaljemo kola i eto društvance na okupljanju.Oni pričaju i gledaju kako ti i ja štrikamo. stadaradim prstgore 4chsmu1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Gle sad Sandre nema,a ja zbog nje ostala...SANDROOO DOLAZI vamo il ja odoh gde si se izgubila bre?

Подели на овим сајтовима

Кукууу,читам овај форум и крстим се,увати ме нека мука на брзину,па побегох отале 0102_laugh prstgore Евеее,стизам 4chsmu1 4chsmu1А кад имамо тај рандес,да се припремим stadaradim

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Гости

Martiška,uradi li ti  nešto u vezi Glory,čoveče?Čini mi se da nisi ni pokušao? :)

Ha? 4chsmu1

xexexexe..., radi se na tome

E,to hoću da čujem... 0102_laugh  Samo laganica i onda je sigurica.Pa kad dođeš u Bg,vidim da ćeš ubrzo, razrađujemo plan uz štrikeraj i kafu i malo trača .Pozovemo  i Magdu,a Mileva možda već bidne u Beogradu,a za Sandru ćemo da pošaljemo kola i eto društvance na okupljanju.Oni pričaju i gledaju kako ti i ja štrikamo. stadaradim prstgore 4chsmu1

a pa to obavezno  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Гости

Кукууу,читам овај форум и крстим се,увати ме нека мука на брзину,па побегох отале whackado winter Евеее,стизам leteti letetiА кад имамо тај рандес,да се припремим :cheesy:

stadaradim prstgore 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 :)

Marty vidi mogu da ti skinem fotku ali neću da te opominjem  :) whackado whackado whackado 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

А ти Марти,сутра предајеш реферат,мора да бидем упућена у ситуејшн... stadaradim prstgore

Па ди нађе ову лепотицу  0102_laugh Ал јес ми некад овако буде кад прочитам неке бљувотине 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Jao Marty ona tvoja čuvena povraćajuća fotka...jaooo moram na prozor da begam...auuuu  fuuuj jaooo

Подели на овим сајтовима

• Гости

А ти Марти,сутра предајеш реферат,мора да бидем упућена у ситуејшн... stadaradim prstgore

Па ди нађе ову лепотицу  0102_laugh Ал јес ми некад овако буде кад прочитам неке бљувотине :) whackado :)

Jao Marty ona tvoja čuvena povraćajuća fotka...jaooo moram na prozor da begam...auuuu  fuuuj jaooo

od muke ste me nasmejale  4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Auuuu otvorila sam širom prozor i jedva se nadisala vazduha...auuuuuuuuuu....nema fotke više,tralalalala  0102_laugh stadaradim prstgore

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...