Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

A za nas sestre bezalkoholno osvježenje:

41b828646e608_kokteli.bmp

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Malina, je l' ne volis da kuvas ili ne znash?

Pa ne znam baš mnogo toga da kuvam, ali pošto sad na žalost imam slobodnog vremena, naučiću.

Jednom su moje kolege sa fakulteta posle predavanja krenule kod mene na kafu, pa sam ih ja zamolila da sačekaju par minuta pošto mi je stan u haosu (kako sam se oblačila, a kasnila sam na predavanja sve sam pobacala po krevetu), na šta mi je moj kolega odgovorio: " Muškarcima je bitno kako ti izgledaš, a prašinu i nered u stanu uopšte ne primećuju".

Подели на овим сајтовима

Poklanjam ovo jednom neženji:

Tap 011 - Tvoja mala lujka (Spot)

On će se prepoznati.

Ma pusti ti to Glorija, na kraju se sve svede na kuvanje, pazi kad ti kažem  0110_hahaha

Svede se.

Na kuvanje i na gace.

I prolaze tako godine...

I, kad smo kod gaca...

Elem, moja prijateljica postane rasejana i pocne da pravi nered u ormanu sa vesom i ...

Jednog jutra, u velikoj zurbi, njen muz-lekar koji kasni na posao na VMA zgrabi njene gace i obuce, ne primetivsi TU CINJENICU DA NISU NJEGOVE, jer su bile priiiliicno veeliiikee...

Kada se na VMA skinuo pred kolegama da se presvuce, kolege su pale u trans, iako je bilo rano sabajle.Pokidali su se od smeha i vest se prosirila po celoj VMA... 319.gif 319.gif 0110_hahaha

I tako su ga godinama zvali  Dr Ljubica Gaceroni... 319.gif

Подели на овим сајтовима

Malina, je l' ne volis da kuvas ili ne znash?

Pa ne znam baš mnogo toga da kuvam, ali pošto sad na žalost imam slobodnog vremena, naučiću.

Jednom su moje kolege sa fakulteta posle predavanja krenule kod mene na kafu, pa sam ih ja zamolila da sačekaju par minuta pošto mi je stan u haosu (kako sam se oblačila, a kasnila sam na predavanja sve sam pobacala po krevetu), na šta mi je moj kolega odgovorio: " Muškarcima je bitno kako ti izgledaš, a prašinu i nered u stanu uopšte ne primećuju".

Хм... не примећују, каже ...па, сложила бих се са тим, кад мало поразмислим... али, празан шпорет не опраштају  319.gif

Подели на овим сајтовима

У бре,ал сте се раскокодакале...

А сад мук,јер стигао је...

200pxfoghornleghorn3nu.png

319.gif

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...