Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

:drugarstvo: 0409_feel :cheesy:

баш волим чај од бруснице, мој омиљенииииииииии..............

:group111: знаш шта ваља.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Мамице доста је, иако је посно, ваља се мало уздржавати, уз ово твоје не осјећам се као да постим  :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

:group111: :) 0102_laugh рекао би човјек да ово може да се поједе  :drugarstvo: 0409_feel :cheesy:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Kod mene vala ništa novo. Jel zna neko recept kako da ne spavam više od 7 sati a da se ne vučem kao prebijena mačka?

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Spavam i ja kao top, ali mi nije dovoljno  spavanje1

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ја сам себи помагала тиме што бих попила чашу млаког раѕблаженог сирћета... spavanje1

Док се спремам за посао попијем у неколико гутљаја и трчим.. .mislise.

Цццц,...сад би моји пријатељи попадали од смеха јер сам им се на главу попела са тим сирћетом stadaradim

Подели на овим сајтовима

Jabukovog jel? Ma ja sam noćni tip skroz, nikad mi nije polazilo za rukom da budem orna čim ustanem na noge, ali ni kao djetetu, Nemam problem sa ustajanjam, tj. nisam od onih koje sat ne može probuditi, ali sam ujutro teška kao zla godina. Baš je to muka. Ajde mi reci to za sirće, koliki omjer, kako, šta?

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Опет, цццц...

spavanje1

Морам да вас забављам  текстом јер не умем да постављам ове слике као ви овде... stadaradim

.mislise.

Чуј, само узмеш кашичицу сирћета и размутиш у чаши топле или млаке воде и пијуцкаш...

Ако ти не смета размутиш у то и кашичицу меда... ne_shvata

У почетку је мало чудно што је млако али тако треба...и треба што чешће узимати...добро је из много разлога .mislise.

Подели на овим сајтовима

Ja ne spavam uopšte...vampiri bi mi pozavideli .mislise.

Ne sećam se kad sam poslednji put noć odspavala. spavanje1

Lele,ume nekad da bude jako nezgodno.Ali samo ponekad. stadaradim

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ja moram otvoriti temu sa uputstvom za postavljanje slika, nema druge  spavanje1. Je li ti iko objasnio kako da to uradiš?

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...