Jump to content

Шешељ: ДСС и Двери су испод цензуса, али их гура америчка амбасада

Оцени ову тему

Препоручена порука

12 minutes ago, Милан Ракић рече

Мене нема разлога да боли, можда тебе и оне који дувају у исту прдаљку к`о и ти. За које су милошевић и Шешељ хероји итд., итсл. Мене нема шта ни да боли ни да сврби. Нити сам подржавао ове, а још мање оне пре и пре... Али рећи да је за све криво последњих 15 лета што се случило, а пренебрегнути од тог момента претходно десетлеће и пре тога сорак и коју годину више. Извини, ал` то је одраз или плиткоумља или недостатка година и искуства. И презивам се Ракић, а не Ракиц

Ne RakiCHu, nisam nigdje reko da je 90ih dobro bilo, ti uporedjujes ratne godine i sankcije sa zadnjih 15 godina..Zadnjih 15 godina nema ni rata ni sankcija nego totalna predanosti drzave ideji integracija u EU, 15 bacenih godina, 15 godina lazi i pljackanja naroda. Ja nikad nisam bio za EU ali bi radije da srbija tamo udje i da narod vec jednom zna na cemu stoji, ali eto kad bi stigli tamo onda bi morali smisliti novu bajku za narod. E to ti je realnost, i ne znam zasto ti meni prepisujes to da ja volim 90e godine? Da ja postujem one koje su tada bili na vlasti jer cu cvrsto stojali na nogama i branili nacionalne interese a tebi je lako pljuvati na njih a protiv njih bila citava evropa i sva njihova medijska masinerija, ko god da je bio na vlasti tada ne bi mu lako bilo i isto bi zavrsili.

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Istochnik рече

Ne RakiCHu, nisam nigdje reko da je 90ih dobro bilo, ti uporedjujes ratne godine i sankcije sa zadnjih 15 godina..Zadnjih 15 godina nema ni rata ni sankcija nego totalna predanosti drzave ideji integracija u EU, 15 bacenih godina, 15 godina lazi i pljackanja naroda. Ja nikad nisam bio za EU ali bi radije da srbija tamo udje i da narod vec jednom zna na cemu stoji, ali eto kad bi stigli tamo onda bi morali smisliti novu bajku za narod. E to ti je realnost, i ne znam zasto ti meni prepisujes to da ja volim 90e godine? Da ja postujem one koje su tada bili na vlasti jer cu cvrsto stojali na nogama i branili nacionalne interese a tebi je lako pljuvati na njih a protiv njih bila citava evropa i sva njihova medijska masinerija, ko god da je bio na vlasti tada ne bi mu lako bilo i isto bi zavrsili.

А зашто је читав свет био против њих и Србије? Ако је цело село против тебе, да ли село не ваља, или ти не ваљаш?

Њихова је одговорност (и Милошевића и Шешеља) зато што су окренули читаву планету против Србије.

Да ли ћемо ући у ЕУ је потпуно небитно, битно је да живимо у миру са самим собом, и са осталим светом, а тога са Шешељем нема.

То за 15 година пљачкања народа извини, али није тако. Хоћеш да кажеш да се народ обогатио за време власти Милошевића и Шешеља, па су онда дошле демократе да опљачкају народ? Ако је неко опљачкао народ, онда је то Шешељ и Милошевић. Демократе су само отимале управо од пљачкаша. Значи ако су тебе демократе опљачкале, значи да си ти претходно опљачкао народ, док су твоји били на власти. На жалост, демократе нису народу вратили опљачкано, него су задржале за себе. Демократе су пљачкаши криминалаца, а не народа.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Ђорђе Р рече

А зашто је читав свет био против њих и Србије? Ако је цело село против тебе, да ли село не ваља, или ти не ваљаш?

Њихова је одговорност (и Милошевића и Шешеља) зато што су окренули читаву планету против Србије.

Nije citav svijet bio protiv Srbije, malo se bolje informisi ukupno sve NATO zemlje ne predstavljaju ni 10% stanovnistva planete..

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Ђоле Пролеће рече

Треба бити екстремно глуп, или још тачније луд, па на себе навући омразу целог света, Европе и САД пре свега.

Opet cijeli svijet, ko vam samo to nabacuje..Daleko od toga. A drugo ponasas se kao da je Srpska vlast izabrala da ratuje, kao da je srpski narod izabrao rat, a sam znas da je tudjman otvoreno rekao da ce ici do nezavisnosti i ratnim putem, znaci sve sto govoris pada u vodu. Ponasas se kao da je Milosevic nekoga napao..Milosevic je kriv jer nije vojno intervenisao, to mu bila najveca greska.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Istochnik рече

Nije citav svijet bio protiv Srbije, malo se bolje informisi ukupno sve NATO zemlje ne predstavljaju ni 10% stanovnistva planete..

Сви они који се нешто питају у свету су били против нас (или су били неутрални). У сваком случају нико у свету нас није подржавао.

Афричка и амазонска племена нису били против нас, јер нас ни не познају. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ђорђе Р рече

Сви они који се нешто питају у свету су били против нас (или су били неутрални). У сваком случају нико у свету нас није подржавао.

Афричка и амазонска племена нису били против нас, јер нас ни не познају. :)

Da sve glavne sile su bile protiv nas, i sta oces s tim da kazes? Bolje pakt nego rat?

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Istochnik рече

Da sve glavne sile su bile protiv nas, i sta oces s tim da kazes?

Хоћу да кажем да су за то одговорни они које ти браниш и заступаш. Да су Милошевић и Шешељ бринули о Србији, никада тако нешто не би дозволили. Милошевић није жив, али Шешељ је продужетак његове политике. Политике сукоба и ратова до последњег србина, док су они пунили џепове и пљачкали народ.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ђорђе Р рече

Хоћу да кажем да су за то одговорни они које ти браниш и заступаш. Да су Милошевић и Шешељ бринули о Србији, никада тако нешто не би дозволили. Милошевић није жив, али Шешељ је продужетак његове политике. Политике сукоба и ратова до последњег србина.

Komentar ti je totalni promasaj...Milosevic i Seselj su krivi za to sto je tudjman ukinio prava srbima u hr i poceo da ih ubija i vrsi etnicko ciscenje....Jesu li jevrejski lideri u njemackoj krivi sto ih je hitler progonio i oduzimao im prava?

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ђоле Пролеће рече

(Кнез Павле Карађорђевић, на седници Крунског савета 20.3.1941., прихватајући приступање Тројном пакту). 

Za to zahvali englezima svojim sto su nas i tada uveli u rat.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Istochnik рече

Komentar ti je totalni promasaj...Milosevic i Seselj su krivi za to sto je tudjman ukinio prava srbima u hr i poceo da ih ubija i vrsi etnicko ciscenje....Jesu li jevrejski lideri u njemackoj krivi sto ih je hitler progonio i oduzimao im prava?

Шешељ и Милошевић су криви што су у томе помагали Туђмана, тиме што су му обезбедили подршку НАТО-а.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ђорђе Р рече

Шешељ и Милошевић су криви што су у томе помагали Туђмана, тиме што су му обезбедили подршку НАТО-а.

E to je za mene stvarno nesto novo, to nisam znao. Ovo bi i zutu stampu obradovalo ako nije iz nje.

Подели на овим сајтовима

Ovo je interesantno, ako neko nije video https://twitter.com/TransparencySer/status/726031192814948352/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw .

Matematika kaže da Dveri-DSS lagano ulaze u Skupštino ako osvoje 500 glasova na ponovljenih izborima, pri izlaznosti 50%, ako izlaznost bude, prema očekivanjima, manja, treba im manje. Ovo bi stvarno trebala biti formalnost.

Подели на овим сајтовима

Када је Аустроугарска напала Србију, и извршила покољ српског становништва у Подрињу, српска влада (Пашић и краљ Петар) није организовала (нит би толерисала) осветничке упаде у мађарска, хрватска и немачка села у Војводини и покоље њиховог становништва, него је позвала врхунске светске стручњаке (међу њима и Рајс-а), који су о томе известили читав свет и обезбедили међународну подршку Србији.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Ђоле Пролеће рече

Прво, што мојим? А друго, та крилатица "боље рат него пакт" је управо енглеска ујдурма. Па се сад ти брате срачунај.

Zasto privezujes meni to ''bolje rat nego pakt''? Bolje bi tada prosli da smo bili neutralni dok nije stigla crvena armija. 1991 situacija je druga i tu nije bilo izbora rat ili pakt.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Ђорђе Р рече

Када је Аустроугарска напала Србију, и извршила покољ српског становништва у Подрињу, српска влада (Пашић и краљ Петар) није организовала осветничке упаде у мађарска, хрватска и немачка села у Војводини и покоље њиховог становништва, него је позвала врхунске светске стручњаке (међу њима и Рајс-а), који су о томе известили читав свет и обезбедили међународну подршку Србији.

Ti si zesci prema srbima nego haski tribunal koji je oslobodio Seselja svih optuzbi al ok, na tvojoj je dusi..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...