GeniusAtWork Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Нисам видео да постоји тема (ако ипак постоји, админи нек је споје ил' шта већ), па реко да отворим једну тему о домаћим* филмовима генерално. Има доста целих на нету - јутјуб највише - па може да се убацује овде ко шта нађе. Наравно, и свака расправа је добродошла. (* под "домаћи" овде мислим и на бившу СФРЈ, наравно) Ево пар комада за почетак: Глава шећера, по приповеци Милована Глишића Свето место, легендарни хорор по причи Виј Николаја Гогоља Човек Жоја, Рапсоди, Караконџула and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 GeniusAtWork and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 "Свето место" је класик, само такав. "Глава шећера" ми је драга као приповјетка, филм нисам гледао, али ево прилике... Pancakes, иако углавном волим филмове Емира Кустурице, једино што ми се у "Завету" допада је Марија Петронијевић... Остало је слабашно. Мој избор је увијек везан за црни талас, а ево омиљеног ми: GeniusAtWork, Срђан Ранђеловић, Pancakes and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Обожавао сам га као клинац, а и данас ми је један од омиљених. Караконџула, Лидија Миленковић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Za mene domaci film br. 1 zatim GeniusAtWork, Pancakes, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Evo legendarnog Zivka Nikolica Човек Жоја, GeniusAtWork, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 + obavezno GeniusAtWork and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2016 Још један класик. Већ виђено Горана Марковића са феноменалним Мустафом Надаревићем. https://www.youtube.com/watch?v=MWoG2qAAiug П.С. Не појављује ми се слика са видеом у посту, ако неко из администрације зна како се то ради, нек среди линк Снежана and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 Рапсоди, GeniusAtWork, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 Sabirni centar - 1989 Човек Жоја, Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Чудотворни мач из 1950, по мотивима народних прича - Баш Челик, Златна јабука и девет пауница, и других. Плутон је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Проклетиња (1975) "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uomo del Ve.Te. Написано Фебруар 21, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2023 Антологијска сцена.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука