Драган Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Ja ovo ne smem da gledam ... ima da se istraumiram ... Није за слаб желудац. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Videh smao one macke u dzakovima i kavezima ... i - iako nesto posebno i ne volim macke - bilo mi je previse. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Јеси ли нeкада присуствовала клању свиње ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Videh smao one macke u dzakovima i kavezima ... i - iako nesto posebno i ne volim macke - bilo mi je previse. Јеси ли на вегетеријанској исхрани ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Мислим да ово тема нема смисла ..јер вређа осећања демократског данског народа... А нема никога од Данаца да нам образложи...своје ставове Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Јеси ли нeкада присуствовала клању свиње ? Присуствовала сам ... Одвратно, као и свако друго убиство. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Videh smao one macke u dzakovima i kavezima ... i - iako nesto posebno i ne volim macke - bilo mi je previse. Јеси ли на вегетеријанској исхрани ? Свашта! Неприродно је бити вегетаријанац и баш и нема везе са мозгом. Ми овде причамо о убијању животиња због крзна, колико се мени чини. А оно нам није неопходно. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ево мог малог доприноса теми. Ју е мо је била слава текупих две мало веће живе рибе. Дуго су живеле у кеси, борећи се без воде. Гости тек што нису стигли. А рибе живе. Мрдају им шкрге. Мој допронос је у томе шта сам сачекао да саме цркну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Njima tvoj doprinos nije ni malo prijao ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Videh smao one macke u dzakovima i kavezima ... i - iako nesto posebno i ne volim macke - bilo mi je previse. Јеси ли на вегетеријанској исхрани ? Свашта! Неприродно је бити вегетаријанац и баш и нема везе са мозгом. Ми овде причамо о убијању животиња због крзна, колико се мени чини. А оно нам није неопходно. Зашто је неприродно ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Zato sto smo biljo-mesozderi! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivanka Grump Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Свашта! Неприродно је бити вегетаријанац и баш и нема везе са мозгом. Ми овде причамо о убијању животиња због крзна, колико се мени чини. А оно нам није неопходно. Nije nam ni meso neophodno, ali to je linija manjeg otpora... kada ne jedes meso onda moras da se hranis zdravo i raznovrsno, a za to je potrebna posvecenost, ne mozes da uneses sve sto je potrebno tvom organizmu ako jedes samo leba i dzema (sto je bila genijalna ishrana u mojoj skolskoj kuhinji petkom 0205_whistling) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Zato sto smo biljo-mesozderi! Tacnije receno svastojedi ili latinski omnivori. 0205_whistling smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Тачно, комбиновањем различитих врста поврћа и воћа комбинују се амино-киселине и настају протеини, што може да замени месо ... Али месо је ипак месо, у неким нормалним количинама мислим да га није здраво избегавати :-) Е сад ајде да узмемо једну другу крајност ... Шта мисле ти вегетаријанци, да ли би уопште живеле те домаће јестиве животиње ако би сви престали да их једу или користе за нешто??? Ретко где би остао по неки примерак ... Онда џаба све онима који се уопште ни не родише ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 полако, не капирам вас једну ствар: зашто би требало да престанем да једем месо, било које врсте? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука