Аљонка Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Последица погрешне теологије је и последица оваког понашања, колико год вам ову чудно и смешно звучало. И ти који бране животиње, та разна друштва, мислим да немају здраву основу. Naravno da ni ta razna drustva nemaju zdravu osnovu, ali nije ni zdrava osnova zmureti na razne devjacije u drustvu, pod izgovorom "treba misliti vise o ljudima nego o zivotinjama". Normalna stvar da je coveku na zemlji najpreci covek. I u ovom slucaju najvise zgrazava izopacenost coveka. Covek koji ima ljubavi prema Bogu, ne moze a da nema ljubavi prema onom sto je Bog stvorio, zar ne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2010 http://www.facebook.com/pages/Mila-nas-heroj-/109306665773084?ref=mf Лепа фејс група Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Moja жена је 90'-их у Русији у жбуну видела човека у комадима. И то недалеко од места где живим.Побегла је од места у шоку. Делови тела су били у некој кеси. тад се убијало ихаха. Пре пар година кренем ја на празник Ваведења. Е сад, да лису ми рекли у храму , или сам ја сам видео не сећам се, али знам да на неколико десетина метра од храма сам видео свежу крв и неке симболе као шака људска исцртанена зиду једног трансформатора за струју. О чему се ради? Једна бака од 70 и кусур година је уместо да крене на службу у 7 ујутро кренула пар сати раније. И њу су нашли неки лудаци силовали и заклали. И то на неколико, како рекох десетина метра од храма. Ако се много говори о овом псу онда је то опет нека политика да се ми Срби покажемо као лудачки народ. Jel ovo ona prica "vi mislite o psima, a ne mislite o ljudima"?! Nije ovo mnogo price o psu, nego malo price o monstruoznosti, i o tome definitivno treba vise govoriti! Po meni samo bolestan covek, i to jako bolestan, moze divljacki nesto da unisti, sta god to bilo. Zasto bi trebalo da je manje bolno to sto je zverski osakatio psa? Jel bi ti bio miran kad bi neko takav, recimo, svakodnevno boravio u blizini tvog deteta? Јесте. То ти је одговор на прво питање. Је ли јел то из ионе приче да су Срби болестан и "монструозни" народ? Та вест је била на Б92.Онако да се лепо види. Пецате се много. Иди у било које српско село и питај колико пута је комшија комшији покушао да отрује пса. Мени неколико пута. Имао сам пса као бобтејла и упуцао га је човек који је знао да је то мој пас. Лудака има свуда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 И мој претходни пас је највероватније отрован,као и многи из овог мог краја... Али,опет,иако знам да је ово само једна појава од свакодневних 5000 појава мучења и тортуре животиња,јако ме боли када видим Милу 0442_feel 4chsmu1 "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 .STEVAN J. (65), JUČE NA KARABURMI IZ ČISTA MIRA POMAZIO, A ZATIM PREKLAO ROTVAJLERA Penzioner zaklao psa Jedan od očevidaca pitao ga zašto je to uradio, a on mu odgovorio rečima: "Hoćeš i tebe da zakoljem?" Pas, nijednog trenutka nije zacvileo, samo se okrenuo i posle dvadesetak metara pao i više se nije podigao! http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-17-04-2010/penzioner-zaklao-psa Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Кави све поремећени умови живе у овом свету... amen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 .STEVAN J. (65), JUČE NA KARABURMI IZ ČISTA MIRA POMAZIO, A ZATIM PREKLAO ROTVAJLERA Penzioner zaklao psa Jedan od očevidaca pitao ga zašto je to uradio, a on mu odgovorio rečima: "Hoćeš i tebe da zakoljem?" Pas, nijednog trenutka nije zacvileo, samo se okrenuo i posle dvadesetak metara pao i više se nije podigao! http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-17-04-2010/penzioner-zaklao-psa Cime se hrane ljudi u Beogradu? Jel ovo neko masovno trovanje u pitanju? Odakle vise izvire svo ovo ludilo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Стварно не разумем... убити неког ко те није ни дирао ни залајао, хладнокрвно... помазити га и успут извадити нож... не могу да верујем... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Б92 оснива фонд Мила http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=04&dd=16&nav_id=424988 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 .STEVAN J. (65), JUČE NA KARABURMI IZ ČISTA MIRA POMAZIO, A ZATIM PREKLAO ROTVAJLERA Penzioner zaklao psa Jedan od očevidaca pitao ga zašto je to uradio, a on mu odgovorio rečima: "Hoćeš i tebe da zakoljem?" Pas, nijednog trenutka nije zacvileo, samo se okrenuo i posle dvadesetak metara pao i više se nije podigao! http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-17-04-2010/penzioner-zaklao-psa Gospode pomiluj... 1317_womens "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2010 .STEVAN J. (65), JUČE NA KARABURMI IZ ČISTA MIRA POMAZIO, A ZATIM PREKLAO ROTVAJLERA Penzioner zaklao psa Jedan od očevidaca pitao ga zašto je to uradio, a on mu odgovorio rečima: "Hoćeš i tebe da zakoljem?" Pas, nijednog trenutka nije zacvileo, samo se okrenuo i posle dvadesetak metara pao i više se nije podigao! http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-17-04-2010/penzioner-zaklao-psa Gospode pomiluj... 1317_womens о мој Боже? Па шта је ово? Откуда толико зло у људима, због чега? преклати пса, због чега? Игра? потреба? Ово постаје толико болесно, .. много болесно. Мене савјест гризе кад повучем пса за увце ( буквално) а овамо..... Ух.... јооој мукице моје... дефинитивно се нешто мора подузети, неко је у некој групи поменуо полицију за животиње.. добра идеја.. још да је остварива. Мене све ово боли. Долазим до човјека који ми се гади, гдје бирам бити пас, све више вјерујем у животиње, и све се више бојим болесног свијета. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Кад бих видјела таквог монструма, ја не знам како бих се понашала... 1317_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 све више вјерујем у животиње, и све се више бојим болесног свијета. Pogresno, mila. Ovakvo delo nas sve revoltira, i to je sasvim normalno. Ali covek je ipak covek... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2010 1317_womens "језик без главе" да сам индијанка поглавица би ме тако назвао... изгледа.... Ух Аљонка. Не сјећам се прије оваквих "напада" algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 1317_womens "језик без главе" да сам индијанка поглавица би ме тако назвао... изгледа.... Ух Аљонка. Не сјећам се прије оваквих "напада" algabacaju Mila, svi smo revoltirani, ali coveka ipak treba voleti kao ikonu Bozju. I ja cem budem isti taj poglavica sa tobom algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука