Рапсоди Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Добро сте прочитали наслов, не идеолог већ идејолог. Ради се наиме, о једној мојој идеји да региструјем агенцију за идеје и тим отворим ново поглавље за једно авангардно занимање, то јест занимање идејолога.... Пошто имам мали милион генијалних идеја на уму, па рекох зашто у мору разноразних агенција за све и свашта нешто као СИС, зашто и ја да не оснујем једну , да напокон радим код себе и за себе. Мало сам скептична како би реаговали ови из агенције за привредне регистре, односно како бих регистровала агенцију . Можда би неко звао и ове из Лазе, мислим код нас је све могуће.... . На пример имам неке идеје за карикатуре / типа слика вреди хиљаду речи/ али не знам да цртам, па сад ако ауторима фали идеја ...нека се јаве путем ПП Делимо приходе и славу, не мора на равне части. Па онда, имам пар добрих сценарија за рекламе , покушала да пласирам, одбили под изговором , то нама раде креативни тимови, изненадили се људи, нису навикли на соло играче, без обзира на квалитет и духовитост понуђених решења. Ако се неко бави рекламом па му фали идеја, опет може путем ПП. У свету бих се брзо обогатила , фали ми само да одем , а не иде ми се нешто .. Напољу се функционише по принципу.....имаш идеју, процене да је ок, оћу рећи да може да донесе добит, и улазиш у дил/причу/. Не питају те да ли имаш и што немаш неку ум.академију, коју и какву школу, битна је ИДЕЈА, и то да иста може да донесе лову...... Ето толико ...ако некоме фали нека идеја/ не савет /за нешто, ако има недостатак истих , нешто као закрчење креативних импулса , можемо да причамо овде на теми , па слободно питајте..... Војвода7 and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 ideja za odmor posle ručka? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2016 ideja za odmor posle ručka? Hahaha.... Pa recimo odgledaj film ako nisi već Slučaj Harms / ostvarenje iz 1987. Ja gledala više puta / prvi put još kao klinka / Vrti mi se u glavi poslednjih 15-ak dana.... Film je sjajan / umetnički / Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 može ideja za doručak Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2016 može ideja za doručak Pa recimo, osladi jutro sa par kockica crne čokolade, pa zagrej srce sa jednim valcerom od recimo Dimitrija Šostakoviča, i poentiraj na kraju jednom velikom kiselom jabukom... .... što je više od ovoga stomakougađanje je .... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Pa recimo, osladi jutro sa par kockica crne čokolade, pa zagrej srce sa jednim valcerom od recimo Dimitrija Šostakoviča, i poentiraj na kraju jednom velikom kiselom jabukom... .... što je više od ovoga stomakougađanje je .... Pa to je za posle doručka Taman imam sve sastojke Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Jabuku nikako posle doručka...bar tako kažu nutricionisti.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Jabuku nikako posle doručka...bar tako kažu nutricionisti.... hmm, a što? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2016 hmm, a što? Pa...tako kažu neke pametne čike i tete.... Ukoliko voće pojedete na prazan stomak, ono će odmah proći kroz vaš sistem u creva, dok će konzumacija nakon obroka doprineti usporenom radu sistema za varenje. Sigurno ste imali osećaj naduvanosti i opšte nelagodnosti, nakon što ste pojeli voćku posle obroka, a to je upravo zato što je hrana koju ste pojeli već fermentirala, pretvorila se u kiselinu a sad joj još dodajete i voće što dovodi do procesa truljenja i izazivanja gasova. Izuzetak od pravila su jedino pomorandža i limun koji su izuzetno kiseli pa ne utiču na naduvanost organizma. Dakle konzumirajte voće na prazan stomak i ne samo da ćete osetiti svu njegovu slast, nego ćete otkriti i tajnu lepote, dugovečnosti, zdravlja, energije, sreće a i dobićete normalnu težinu. P.S. Mada i po ovom pitanju mišljenja stručnjaka su podeljena.... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 On 4/8/2016 at 17:03, Рапсоди рече На пример имам неке идеје за карикатуре / типа слика вреди хиљаду речи/ али не знам да цртам Имам исти проблем. Али све се надам да ћу некад "научити", односно пронаћи већ начин за пласирање тих својих "карикатуралних" идеја. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2016 57 minutes ago, Караконџула рече Имам исти проблем. Али све се надам да ћу некад "научити", односно пронаћи већ начин за пласирање тих својих "карикатуралних" идеја. Ха.....ја стварно имам једну добру идеју за карикатуру / бар мислим / и ја се надам да ћу наћи начин за пласирање истих..... И не само, идеје за карикатуре, већ за многе ствари.....било би то заиста лепо и необично имати агенцију за идеје. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 Управо сада, Рапсоди рече имати агенцију за идеје. Подржавам! Уопште и стварање идејологије као новог, авангардног занимања ми је симпатичан потез. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 Imam sjajnu ideju za letovanje u Crnoj Gori .... ...Ako nam se posreci , mozemo da upoznamo i Oca Rafaila ... Skupimo se svi sa foruma koliko za jedan autobus ... Sta mislite ? Рапсоди and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2016 9 minutes ago, Arsenija рече Imam sjajnu ideju za letovanje u Crnoj Gori .... ...Ako nam se posreci , mozemo da upoznamo i Oca Rafaila ... Skupimo se svi sa foruma koliko za jedan autobus ... Sta mislite ? Супер идеја Арсо...добила си посао у мојој агенцији...... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 Конструктивна идеја, Арсенија. Иако не волим мора, плаже и тај вид љетовања - подржавам и то. Arsenija and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука