Jump to content

Бомбашки напад у московском метроу!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Таксисти су подигли цену на превоз више од 10 пута данас....

Дал морају сад да зарађују на несрећи . . .

Уме брат дибидусрус и да претера, вероватно је и овај пут.

Није претерао...Знам.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 143
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest Оливера

Није претрерао. Разговарала сам са Цецом. Патријарх Кирил је апеловао на њих да вишак који су данас накрали дају у добротворне сврхе. Сви су огорчени.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Stasno ,uzasno mislim da nema reci koja moze da opise ovaj haos i stradanje ! BOG verovatno po promislu Svom dopusti i stradanje ali da opomene i stradalnike i ove druge ! Daj BOZE svima mudrosti da se ovo okonca sa sto manjim brojem zrtava  ! Pregovori sa suprotnom stranom uvek su teski,zamorni,dugi ali su najbolji i mozda mogu da rese nesto ! Jer dok reci medju ljudima padaju i sablje tada miruju a kada nastane tisina e onda dolazi do potezanja oruzja !

Подели на овим сајтовима

Ja kao muslima osuđujem ovo zlodjelo.Onaj ko je to uradi je veliki protivnik prvo islama a zatim i svakog normalnog čovjeka!Ako se dokaže da je djelo učinjeno od strane nekog koji nosi islamsko ime, taj musliman zaslužuje najgoru moguću kaznu! allahov Poslanik kaže:Ko ubije nemuslimana na pravdi boga(ovo je nema sumnje takvo djelo) ja ću mu biti protivnik na Sudnjem danu,a u drugoj predaji kaže neće okusiti mirisa Dženneta! Ovi koji to rade, su luđaci to je moj stav i stav ogromne većine muslimana!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Ja kao muslima osuđujem ovo zlodjelo.Onaj ko je to uradi je veliki protivnik prvo islama a zatim i svakog normalnog čovjeka!Ako se dokaže da je djelo učinjeno od strane nekog koji nosi islamsko ime, taj musliman zaslužuje najgoru moguću kaznu! allahov Poslanik kaže:Ko ubije nemuslimana na pravdi boga(ovo je nema sumnje takvo djelo) ja ću mu biti protivnik na Sudnjem danu,a u drugoj predaji kaže neće okusiti mirisa Dženneta! Ovi koji to rade, su luđaci to je moj stav i stav ogromne većine muslimana!

:drugarstvo:

Rat je jedno a ubijanje nevinih nesto najgore sto ljudska psiha moze da ucini !

Подели на овим сајтовима

http://news.mail.ru/incident/3580670

Обратите пажњу. Рогозин сматра да је намерно изабран Велики понедељак да би се распламсала међурелигоизна мржња. Могуће је да баш с муслиманима нема везе а направили су тако да изгледа. Коа што неко некад рече све се то диригује из једног центра.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Оливера

Постављена слика

Медведев: То су звери. Наћи ћемо их и ликвидирати.

30.03.2010, 09:58

Председник Русије Дмитриј Медведев је изјавио да ће организатори експлозија у московском метроу бити нађени и ликвидирани. „ То су једноставно звери и није важно којим су се мотивима руководили, то што они чине је злочин са правне и моралне тачке гледишта -  изјавио је Медведев у понедељак увече новинарима када је дошао на метро-станицу „Лубјанка". „Немам никакве сумње да ћемо их наћи и ликвидирати", - додао је председник. Он је рекао да су недавно били ликвидирани организатори бомбашког напада на воз „Невски експрес". „Збрисали смо их све са лица земље", - рекао је председник.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Оливера

Дан жалости у Москви

30.03.2010, 09:57

У Москви је данас дан жалости за погинулима у метроу. Према последњим информацијама, погинуло је 39 људи, 73 је повређено. Државне заставе су спуштене на пола копља, одложени су сви програми забавног карактера. Синоћ су десетине московљана и гостију града доносили цвеће и палили свеће на станицама „Лубјанка" и „Парк Културе". Патријарх московски и све Русије Кирил је одлужио литургију за покојницима. За увече је на „Лубјанском тргу" планирана акција сећања „Без речи". Свако ко може да дође на трг запалиће свећу и одати пошту погинулима минутом ћутања. У понедељак су две експлозије одјекнуле у московском метроу са разликом од 45 минута. Експлозивне направе су активирале терористкиње-самоубице. Истрага претпоставља да су их до улаза у метро пратиле две жене словенске спољашности. Ради се на стварању њихових фоторобота.

Подели на овим сајтовима

http://news.mail.ru/incident/3580670

Обратите пажњу. Рогозин сматра да је намерно изабран Велики понедељак да би се распламсала међурелигоизна мржња. Могуће је да баш с муслиманима нема везе а направили су тако да изгледа. Коа што неко некад рече све се то диригује из једног центра.

Врло могуће.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Медведев: То су звери. Наћи ћемо их и ликвидирати.

30.03.2010, 09:58

Председник Русије Дмитриј Медведев је изјавио да ће организатори експлозија у московском метроу бити нађени и ликвидирани. „ То су једноставно звери и није важно којим су се мотивима руководили, то што они чине је злочин са правне и моралне тачке гледишта -  изјавио је Медведев у понедељак увече новинарима када је дошао на метро-станицу „Лубјанка". „Немам никакве сумње да ћемо их наћи и ликвидирати", - додао је председник. Он је рекао да су недавно били ликвидирани организатори бомбашког напада на воз „Невски експрес". „Збрисали смо их све са лица земље", - рекао је председник.

Kad ćemo mi da dobijemo ovakvog predsednika?????????
Подели на овим сајтовима

Взрывы в московском метро. 3D-реконструкция

http-~~-//www.rian.ru/ter_mm/20100329/217033221.html

Постављена слика

Постављена слика

Братья и сестры! Спаси вас Господь за ваши молитвы!

Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Оливера

Светлана ме замолила да вам свима пренесем:

"Драги браћо и сестре! Благословио вас Господ ради молитава ваших!"

За оне чланове који не знају, Светлана је члан форума, рускиња из Москве, велики пријатељ наш.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...