pokajnik83 Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Таксисти су подигли цену на превоз више од 10 пута данас.... Дал морају сад да зарађују на несрећи . . . Уме брат дибидусрус и да претера, вероватно је и овај пут. Није претерао...Знам. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Није претрерао. Разговарала сам са Цецом. Патријарх Кирил је апеловао на њих да вишак који су данас накрали дају у добротворне сврхе. Сви су огорчени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 29, 2010 BOG da im duse prosti i neka im Rajsko nasledje da ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Stasno ,uzasno mislim da nema reci koja moze da opise ovaj haos i stradanje ! BOG verovatno po promislu Svom dopusti i stradanje ali da opomene i stradalnike i ove druge ! Daj BOZE svima mudrosti da se ovo okonca sa sto manjim brojem zrtava ! Pregovori sa suprotnom stranom uvek su teski,zamorni,dugi ali su najbolji i mozda mogu da rese nesto ! Jer dok reci medju ljudima padaju i sablje tada miruju a kada nastane tisina e onda dolazi do potezanja oruzja ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Ja kao muslima osuđujem ovo zlodjelo.Onaj ko je to uradi je veliki protivnik prvo islama a zatim i svakog normalnog čovjeka!Ako se dokaže da je djelo učinjeno od strane nekog koji nosi islamsko ime, taj musliman zaslužuje najgoru moguću kaznu! allahov Poslanik kaže:Ko ubije nemuslimana na pravdi boga(ovo je nema sumnje takvo djelo) ja ću mu biti protivnik na Sudnjem danu,a u drugoj predaji kaže neće okusiti mirisa Dženneta! Ovi koji to rade, su luđaci to je moj stav i stav ogromne većine muslimana! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Ja kao muslima osuđujem ovo zlodjelo.Onaj ko je to uradi je veliki protivnik prvo islama a zatim i svakog normalnog čovjeka!Ako se dokaže da je djelo učinjeno od strane nekog koji nosi islamsko ime, taj musliman zaslužuje najgoru moguću kaznu! allahov Poslanik kaže:Ko ubije nemuslimana na pravdi boga(ovo je nema sumnje takvo djelo) ja ću mu biti protivnik na Sudnjem danu,a u drugoj predaji kaže neće okusiti mirisa Dženneta! Ovi koji to rade, su luđaci to je moj stav i stav ogromne većine muslimana! Rat je jedno a ubijanje nevinih nesto najgore sto ljudska psiha moze da ucini ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 http://news.mail.ru/incident/3580670 Обратите пажњу. Рогозин сматра да је намерно изабран Велики понедељак да би се распламсала међурелигоизна мржња. Могуће је да баш с муслиманима нема везе а направили су тако да изгледа. Коа што неко некад рече све се то диригује из једног центра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Медведев: То су звери. Наћи ћемо их и ликвидирати. 30.03.2010, 09:58 Председник Русије Дмитриј Медведев је изјавио да ће организатори експлозија у московском метроу бити нађени и ликвидирани. „ То су једноставно звери и није важно којим су се мотивима руководили, то што они чине је злочин са правне и моралне тачке гледишта - изјавио је Медведев у понедељак увече новинарима када је дошао на метро-станицу „Лубјанка". „Немам никакве сумње да ћемо их наћи и ликвидирати", - додао је председник. Он је рекао да су недавно били ликвидирани организатори бомбашког напада на воз „Невски експрес". „Збрисали смо их све са лица земље", - рекао је председник. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Дан жалости у Москви 30.03.2010, 09:57 У Москви је данас дан жалости за погинулима у метроу. Према последњим информацијама, погинуло је 39 људи, 73 је повређено. Државне заставе су спуштене на пола копља, одложени су сви програми забавног карактера. Синоћ су десетине московљана и гостију града доносили цвеће и палили свеће на станицама „Лубјанка" и „Парк Културе". Патријарх московски и све Русије Кирил је одлужио литургију за покојницима. За увече је на „Лубјанском тргу" планирана акција сећања „Без речи". Свако ко може да дође на трг запалиће свећу и одати пошту погинулима минутом ћутања. У понедељак су две експлозије одјекнуле у московском метроу са разликом од 45 минута. Експлозивне направе су активирале терористкиње-самоубице. Истрага претпоставља да су их до улаза у метро пратиле две жене словенске спољашности. Ради се на стварању њихових фоторобота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 http://news.mail.ru/incident/3580670 Обратите пажњу. Рогозин сматра да је намерно изабран Велики понедељак да би се распламсала међурелигоизна мржња. Могуће је да баш с муслиманима нема везе а направили су тако да изгледа. Коа што неко некад рече све се то диригује из једног центра. Врло могуће. "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Сад ми и то паде на памет, да је могуће. Али нису ваљда толико глупи. Па и у другом центру моћи се дешавају трагедије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Медведев: То су звери. Наћи ћемо их и ликвидирати. 30.03.2010, 09:58 Председник Русије Дмитриј Медведев је изјавио да ће организатори експлозија у московском метроу бити нађени и ликвидирани. „ То су једноставно звери и није важно којим су се мотивима руководили, то што они чине је злочин са правне и моралне тачке гледишта - изјавио је Медведев у понедељак увече новинарима када је дошао на метро-станицу „Лубјанка". „Немам никакве сумње да ћемо их наћи и ликвидирати", - додао је председник. Он је рекао да су недавно били ликвидирани организатори бомбашког напада на воз „Невски експрес". „Збрисали смо их све са лица земље", - рекао је председник. Kad ćemo mi da dobijemo ovakvog predsednika????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свет-лана Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Взрывы в московском метро. 3D-реконструкция http-~~-//www.rian.ru/ter_mm/20100329/217033221.html Братья и сестры! Спаси вас Господь за ваши молитвы! Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Светлана ме замолила да вам свима пренесем: "Драги браћо и сестре! Благословио вас Господ ради молитава ваших!" За оне чланове који не знају, Светлана је члан форума, рускиња из Москве, велики пријатељ наш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука