Jump to content

Епископ Јован (Ћулибрк): Зашто Срби још увек не знају тачан број својих жртава у Јасеновцу?

Оцени ову тему

Препоручена порука

У циклусу "Великопосних предавања" у организацији Мисионарског центра ЦО Бијељина, Епископ славонски Јован (Ћулибрк) се у оквиру предавања "Јасеновац виђен из Свете земље", иначе одржаног прошле, 2015. године, дотакао и чињенице да српски народ још увек не зна тачан број жртава из редова сопственог народа, умореног на најстрашнији начин у усташкој фабрици смрти-Јасеновцу...

jovan_culibrk515.jpg

Илуструјући на који начин је јеврејски народ пописао највећи део својих жртава уморених у холокаусту, епископ Јован је упутио критику нашој инертности у погледу на сећање на жртве Јасеновца и већ пословично - нашим наравима...

Послушајте...

Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте!
Подели на овим сајтовима

mnogo je ucinjeno da se to sazna, ali je nemoguce, zna se samo da fali jako mnogo naroda, bas mnogo, ne znam za druge regije, u mom rodnom kraju je gornjokarlovacka parohija, 1941 godine je imala 700 000 vjernika, ko ne vjeruje neka provjeri u crkvenim knjigama, 1991 godine u cijeloj hrvatskoj jedva da je toliko srba bilo

Подели на овим сајтовима

Сами смо себи највеће "кочнице", као и увијек. Надам се да још увијек није касно да се поради на овоме. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...