Милан Ракић Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 У циклусу "Великопосних предавања" у организацији Мисионарског центра ЦО Бијељина, Епископ славонски Јован (Ћулибрк) се у оквиру предавања "Јасеновац виђен из Свете земље", иначе одржаног прошле, 2015. године, дотакао и чињенице да српски народ још увек не зна тачан број жртава из редова сопственог народа, умореног на најстрашнији начин у усташкој фабрици смрти-Јасеновцу... Илуструјући на који начин је јеврејски народ пописао највећи део својих жртава уморених у холокаусту, епископ Јован је упутио критику нашој инертности у погледу на сећање на жртве Јасеновца и већ пословично - нашим наравима... Послушајте... Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Manolis, Дијана., verum est in beer and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 mnogo je ucinjeno da se to sazna, ali je nemoguce, zna se samo da fali jako mnogo naroda, bas mnogo, ne znam za druge regije, u mom rodnom kraju je gornjokarlovacka parohija, 1941 godine je imala 700 000 vjernika, ko ne vjeruje neka provjeri u crkvenim knjigama, 1991 godine u cijeloj hrvatskoj jedva da je toliko srba bilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Сами смо себи највеће "кочнице", као и увијек. Надам се да још увијек није касно да се поради на овоме. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Čujte Srbi, čuvajte se sebe... Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 niko nije bio prork u svom selu Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука