Jump to content

mediji srbije sire NSP(novi svetski poredak)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Tehnologija medija pomoću koje se trenutno stvara NSP(novi svetski poredak) su mocnici kriminala, droge i ne-verstva pravoslavlja, za njih je Bog jedan jedini, sin Isus Hrist, Raj za posebne ljude jer po njihovom Bog pravoslavlja ne prasta svim gresnicima. Na pitanje , kako se u srbiju utice sve to na mozak? Veoma lako, prikaze se delic istine u koju se kasnije putem laznih slika, govora i video montaza prikaze laz. Za njih je zapovest Bozija mrtvo slovo na papiru, niko od njih ne postuje a gade se i preziru ne-prijatelja koji takodje veruje u pravoslavlje, smeju mu se jer posti i govore kako je tu osobu Bog odbacio i dzaba mu vera. Takodje spajaju vracare sa istoka u kolo sa pravoslavnom crkvom, pratio sam izjave oca Tadeja, i ostalih svestenika koji su upozoravali na grehove i buduca desavanja, secam se kako ih mediji srbije na TV ekranima vredjali, i neka prorocanstva se ispunila na zalost, secam se kada su nemci objavili da ce doci do poplave za dve nedelje, cim je proslo nedelju dana mediji su pustili neku srbsku prorocicu da upozori na poplavu pa joj narod poverovao sa divljenjem a zaboravili da je ta objava bila nedelju dana pre od strane nemaca novom tehnologijom otkrivena vremenska katastrofa. Posecujem po nekad svilajnac svaka cast pojedinim ljudima a pojedini su uzas, veruju u vracare, cak se u mom mestu ljudi bave crnom magijom na zalost i svi traze pomoc na bazi crne magije.

Meni mogu da sude i spominju kako me Bog ne gleda, ali zaboravljaju da je on jedini koji Sudi ko gde ce otici posle smrti. Stidim se pojedinih svestenika koji razmisljaju kao mediji, narkobosovi i novi svetski poredak. Ja cu verovati u Boga po zapovestima njegovim a drugi neka veruju kako zele jer ih ne mogu ja odvratiti sa pogresnog puta, tim putem ja ne hodam....

Подели на овим сајтовима

Не знам шта бих ти рекао на ово што си написао.

Ево сам прочитао ово што си написао, и желео бих да сви мало дубље поразсмислимо о томе.

Наиме, ако је све то тако добро организовано, и тако мајсторски смишљено, можемо ли ми заиста да провалимо заверу? Или је права завера заправо у томе да док ми мислимо да је завера у медијима који би да шире нови светски поредак, права завера дубља и иде далеко од медија и од тог ашто ми можемо да појмимо? А ми се бавимо медијима за које мислимо да шире нови светски поредак док они раде нама иза леђа неометано.

Не бих се ја тако лако опуштао да мислим да је све то тако лако прокљувити.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не знам шта бих ти рекао на ово што си написао.

Ево сам прочитао ово што си написао, и желео бих да сви мало дубље поразсмислимо о томе.

Наиме, ако је све то тако добро организовано, и тако мајсторски смишљено, можемо ли ми заиста да провалимо заверу? Или је права завера заправо у томе да док ми мислимо да је завера у медијима који би да шире нови светски поредак, права завера дубља и иде далеко од медија и од тог ашто ми можемо да појмимо? А ми се бавимо медијима за које мислимо да шире нови светски поредак док они раде нама иза леђа неометано.

Не бих се ја тако лако опуштао да мислим да је све то тако лако прокљувити.

Понестаје ми mind blown гифова.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

secam se devedesetih kako su pojedinci toliko vristali i kukali da je u srbiju lose jer niko ne veruje u Boga pa su toliko postili drzali se i svakog dana u kalendaru, cim je dosla promena 2000.god isti ti ljudi su skakali od srece odjednom poceli da rade i nedeljom, kazu na zapadu se ima novca jer se radi, danas ih ne vidjam da postuju crveno slovo, crno, post kad kad drze ne uvek smeju se drugima koji veruju u Boga odvajaju ljude prijateljski novcanom ekonomijom svi oni misle da su posebni. Mislim da je pukla srbija na zalost, jer se svi oslanjaju na necije prorocanstvo babe u srbiji....

"Nisam od onih koji ne grese, po nekad se i ja zaletim pa ne postim, ali ne prezirem koliko to znaju ljudi ciniti...."

Подели на овим сајтовима

.

Jednim delom si, i to suštinskim, u pravu Branko, ja tako mislim. Vremena nisu dobra. Nikad nisu bila zlatna, ali su danas sredstva koja imaju zli ljudi na raspolaganju moćnija nego ranije. Maožda zlih ljudi nema danas više nego nekada, ali im je delokrug delovanja dosta širi a time i delotvorniji. Pojedinac ne moze mnogo da učini. Ali treba da uradi ono što može. Mediji su loši. Ono što je npr. osamdesetih bilo skandalozno prikazati na televiziji danas je redovan program itd. Zato pojedinac i ne treba da im se priklanja. Nekada se bar vremenskoj prognozi moglo verovati, a danas ni tome. Dalje, pojedinac ne može pomoći drugima tako što će stati na trg (ili negde na forumu) i upozoravati druge. To ne bi prošlo, a zašto nebi prošlo duža je možda priča. Ali pojedinac, koji vidi potencijalnu opasnost, može upozoriti jednu, dve osobe koje mu veruju, jer je i to veliki uspeh. 

Eto dve stvari: kloniti se medija koji truju i savetovati vrlo blisku okolinu, naravno u granicama svojih potencijala i na način da ima efekta.

Подели на овим сајтовима

.

Jednim delom si, i to suštinskim, u pravu Branko, ja tako mislim. Vremena nisu dobra. Nikad nisu bila zlatna, ali su danas sredstva koja imaju zli ljudi na raspolaganju moćnija nego ranije. Maožda zlih ljudi nema danas više nego nekada, ali im je delokrug delovanja dosta širi a time i delotvorniji. Pojedinac ne moze mnogo da učini. Ali treba da uradi ono što može. Mediji su loši. Ono što je npr. osamdesetih bilo skandalozno prikazati na televiziji danas je redovan program itd. Zato pojedinac i ne treba da im se priklanja. Nekada se bar vremenskoj prognozi moglo verovati, a danas ni tome. Dalje, pojedinac ne može pomoći drugima tako što će stati na trg (ili negde na forumu) i upozoravati druge. To ne bi prošlo, a zašto nebi prošlo duža je možda priča. Ali pojedinac, koji vidi potencijalnu opasnost, može upozoriti jednu, dve osobe koje mu veruju, jer je i to veliki uspeh. 

Eto dve stvari: kloniti se medija koji truju i savetovati vrlo blisku okolinu, naravno u granicama svojih potencijala i na način da ima efekta.

U pravu si ali je danas isto tesko naci i osobu kojoj mozes verovati, odmah ce se smejati cim okrenes ledja.....

Njihov sistem je prorocanstvo manipulativno oruzije, lagace i ako nije ispunjeno ono prorocanstvo koje su govorili narodu, na primer ' bice bolje prestace ubistva, samoubistva, itd' ne shvata narod da to nece prestati, njima je dovoljan novac( narodu ) koji ce ih oslepeti jos vise pa se nece brinuti za druge i desevanja koja su danas, mislice i razmisljati kako lepo zive pa se nece okretati problemu drustva poput ovog danas. Slepilo je pobedilo, na zalost....

Подели на овим сајтовима

Па, све и да је у току стварање тог НСП, то ништа не мења претерано. :)

Ne menja nista, osim upozorenja mozda jedne ili dve osobe , ali opet recimo vecina ce se usmeriti ka jednom nazovimo problemu a sa strane drugi predstojeci problem nece ni shvatiti ni prihvatiti.....

Подели на овим сајтовима

Па, добро, шта су могли да раде хришћани до 4. века, нпр.?

Само да сведоче својим животима, од (вербалног) упозоравања нема вајде. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Dodje mi da odem iz srbije napustim je, narod ce pre poverovati onom ko je pun gneva i mrznje, jer su navikli na vecinu dal je to losa strana njih ne zanima.....

Citam kako upozoravaju da na internetu postoji lazno prorocanstvo i da se ne treba opustati i verovati u sve te zapise. Medjutim, istinski zapisi koji upozoravaju na ovakva vremena uspeli su da ih nazovu lazima ne_shvata  Destruktivna buducnost je neizbezna, deca sve vise tonu u sopstvenom smradu greha, ljudi su cudo koje ne razumem, oprosti mi Boze.

Подели на овим сајтовима

Postoji i ona druga strana, pravoslavac vernik koji ce se pre uplasiti igle nego noza. Hocu da kazem a ima ih vidjam takve u prolazu, njihova greska je sto se upustaju u verovanje i pricu onih kojima nije cilj prastati pa ce takav vernik pomisliti kako je sve to istina i divno ziveti u znanju, kao da je citav Boziji blagoslov obasjao njihovu dusu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...