Anika Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Zapalio mrezu. Auuu... Рапсоди and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Čini mi se da si to već pitao. nisi odgovorio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Nisam. A šta se uopšte može znati o tebi? Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Ne mesam se u vase dogovore i razmene. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Ne okreci pricu. Lepo je sto razmisljas i govoris otvoreno svoje stavove. To sto ti govoris je stvorilo utiske. Osim toga sto govoris o promiskuitetu, novcu i slicno nista vise od toga ne zelis da odgovoris niti podelis. U tom smisli sam ti napisala da razmislis sta pricas i kako se predstavljas. Ne zna se o tebi ni koliko godina imas, ni koji ti je hobi, volis li kosarku, poeziju, imas li omiljeni film. Nista. Ronald and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 да будем искрен,у последње време почеле су повремено да ме нападају сличне помисли ,али што је занимљиво,бојим се брака са девојком која не живи црквеним животом (молим вас немојте да мислите да буквално класификујем девојке)...водим се принципом да је вера индивидуални осећај,никада нисам (нити ћу) наметати своје вероисповедање било коме,већ ћу се (као и до сад) трудити да својим начином живота сведочим Христа...сматрам да је највећи Божији дар човеку слобода,тј.могућност избора („ако хоћеш...“)... плашим се да би у нашем браку дошло до размирица везаних за црквени (и донекле мој) начин живота : молитва,пост,исповест,причешће,богослужења,васпитање деце...иако знам за пуно бракова у коме је само један од супружника побожан и знам за све проблеме ове врсте и знам да су ти бракови,упркос свему,врло складни и пуни љубави опет се плашим... да ли се ипак плашим да себи признам да НЕМАМ ВЕРЕ,НЕМАМ ЉУБАВИ...јер да их имам овај безразложни страх не би ни постојао... А што мора у старту бити црквена, може то постати с тобом?! мислим да је довољно да теби не брани слободно исповиједање вјере, да нема дух противљења, (бојим се да би таква била и према којечему другом).. NemanjaVa and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Ako je privatnost ono sto gore navedoh, onda nista. Zaboravi da smo uopste razgovarali. Ronald је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Ne okreci pricu. Lepo je sto razmisljas i govoris otvoreno svoje stavove. To sto ti govoris je stvorilo utiske. Osim toga sto govoris o promiskuitetu, novcu i slicno nista vise od toga ne zelis da odgovoris niti podelis. U tom smisli sam ti napisala da razmislis sta pricas i kako se predstavljas. Ne zna se o tebi ni koliko godina imas, ni koji ti je hobi, volis li kosarku, poeziju, imas li omiljeni film. Nista. al ja igram poeziju i kosarku, udaj se za mene, ja teeb volim, nisam spavo tri dana Никола Поповић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 I duhovit si Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 I duhovit si Неописиво. Ronald је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 I duhovit si jedino nisam od administratorske loze postena sirotinja ko i trtko, dovoljno elemenata da se snimi film Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Tvrtko je iskren . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 ja teeb volim "Волим и ја вас!"Лол @ тртко Ronald је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 jedino nisam od administratorske loze postena sirotinja ko i trtko, dovoljno elemenata da se snimi film I dobro je sto nisi Ronald and kordun је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 А што мора у старту бити црквена, може то постати с тобом?! мислим да је довољно да теби не брани слободно исповиједање вјере, да нема дух противљења, (бојим се да би таква била и према којечему другом).. наравно да не мора,нисам то нигде посебно нагласио,само сам поставио хипотезу...раније (у мојим двадесетим) ми је било битно,али после одређених искустава и савета променио сам став...најбитније ми је да ме воли Агница and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука