Ayla Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Чунга Лунга and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Jecić and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Jecić and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Поклон, зато што сам супру-гица... Smaragdni kamičak, Milica Bajic and Таша је реаговао/ла на ово 1 1 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Abe zene ladno turaju jajca na glavu, citam i ne verujem. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 17, 2020 Пријави Подели Написано Март 17, 2020 On 8.12.2019. at 21:27, Gogić рече Da li neko ima preporuku za sampon za kosu ?Tip-masna jako, kao da sam u pubertetu ?, bezivotna, kad je operem uzasno se mrsi. ''Bioderma'' je majka. Nešto jača cena, ali izdašno veliko pakovanje. Koža kao kašmir, kosa besprekorna. Efaklar i La Roš precenjeni. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 17, 2020 Пријави Подели Написано Март 17, 2020 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 24, 2020 Пријави Подели Написано Март 24, 2020 Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 28, 2020 Пријави Подели Написано Март 28, 2020 Novi Sad iznedrio #romantique <3 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 Besprekorno Таша је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 Ово сам ја у облику чизама. ПС. Тек сада схватам колико је ово антистрес тема. Хвала ти, ЛЛ. <3 Smaragdni kamičak and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 пре 8 минута, Марина Савковић рече Ово сам ја у облику чизама. ПС. Тек сада схватам колико је ово антистрес тема. Хвала ти, ЛЛ. <3 Tačno znam o čemu pričaš Таша, Чунга Лунга and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 'Ajd sto su nam zatvorili sve butike i trzne centre nego ni online shopping-a nema. Apstinencija, gledamo i nista ne kupujemo. A reklame sa popustima samo pristizu. Moracu da promenim mail i da im zavaram trag, ne moz' se izdrzi vise. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 пре 18 минута, Дуња рече Tačno znam o čemu pričaš Al ti je cist tepih, mislim lepe su ti noge a i cizme, al' tepih Дуња је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука