Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Ne mogu da imaju biološki decu. ? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Nisam siguran, da veci broj srbalja ne vidi. Ovo je mozda za manji broj talibana, koji zive u proslosti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Svako moze slobodno da proveri informacija i rezultate istrzivanja (ali zvanicne, ne ove fiktivne koje milos i rapsa izmisljaju) prema kojima ne postij povezanost izmedju dece koja su usvoojena od strane gej parova i negativnog uticaja na njihovo mentalno zdravlje. Kao i avokada i tebe bi pitao, zašto usvajaju decu, kad mogu da imaju svoju? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Kao i avokada i tebe bi pitao, zašto usvajaju decu, kad mogu da imaju svoju? Ne znam kako da ti objasnim... dete nije samo proizvod fizicke seksualne radnje. Jer da jeste, i monasi bi imali decu. Dete je ono sto nastane iz ljubavi dve osobe. Ja vidim da se mnogima kompas pogubio oko toga pa bi svi radije samo da se stancaju deca, to je najbitnije, da se napravi proizvod, pa sto vise, vise, vise... samo im je to u glavi... vise dece, vise dece... Neki eno i politiku svojih partija zasnivaju na takvom odnosu. Ljubav je ono sto mora da prethodi deci. Inace ako radjas decu na silu u braku koji je nesrecan ti zapravo ne cinis dobru stvar. Gejevi ne mogu da ostvare emotivni odnos sa osobom suprotnog pola i iz tog razloga ne mogu da imaju decu. Mogu oni, naravno, da urade to sto im ti i mnogi pravoslavci preporucuju... da se ozene na silu i da rode svoje dete na silu. Ali to dete je onda osudjeno na vrlo, vrlo nesrecan zivot jer se radja u disfunkcionalnoj porodici bez ljubavi koja je izgradjena na obavezi pre nego na emocijma. Znaci, nije gejevima tesko da imaju seks sa osobom suprtonog pola... naprotiv mnogi imaju to iskustvo... ali im je tesko, zapravo nemoguce da se ostvare na emotivnom planu sa takvom osobom. Rodjeni su tako da osecaju privlacnost samo prema osobama istog pola... nisu oni krivi... tako im bog dao... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Ne znam kako da ti objasnim... dete nije samo proizvod fizicke seksualne radnje. Jer da jeste, i monasi bi imali decu. Dete je ono sto nastane iz ljubavi dve osobe. Ja vidim da se mnogima kompas pogubio oko toga pa bi svi radije samo da se stancaju deca, to je najbitnije, da se napravi proizvod, pa sto vise, vise, vise... samo im je to u glavi... vise dece, vise dece... Neki eno i politiku svojih partija zasnivaju na takvom odnosu. Ljubav je ono sto mora da prethodi deci. Inace ako radjas decu na silu u braku koji je nesrecan ti zapravo ne cinis dobru stvar. Gejevi ne mogu da ostvare emotivni odnos sa osobom suprotnog pola i iz tog razloga ne mogu da imaju decu. Mogu oni, naravno, da urade to sto im ti i mnogi pravoslavci preporucuju... da se ozene na silu i da rode svoje dete na silu. Ali to dete je onda osudjeno na vrlo, vrlo nesrecan zivot jer se radja u disfunkcionalnoj porodici bez ljubavi koja je izgradjena na obavezi pre nego na emocijma. Znaci, nije gejevima tesko da imaju seks sa osobom suprtonog pola... naprotiv mnogi imaju to iskustvo... ali im je tesko, zapravo nemoguce da se ostvare na emotivnom planu sa takvom osobom. Rodjeni su tako da osecaju privlacnost samo prema osobama istog pola... nisu oni krivi... tako im bog dao... Nisam te to pitao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Nisam te to pitao. Pitao si zasto usvajaju kad mogu da imaju svoju? Odgovor koji sam napisao adresira upravo taj problem. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Postoji vantelesna oplodnja, postoje surogat majke........ Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Postoji vantelesna oplodnja, postoje surogat majke........ Procitaj ponovo moj post. Sve sam to objasnio. Sta da radi gej sa zenom koju vantelesno oplodi? Da je vodi kuci, da je voli i s njom zasniva porodicu? Ja ti pricam da pravljenje deteta nije problem. Moze vantelesno, moze vestackom, moze i regularnim prirodnim putem. Ali nije stvar u stancanju dece, stvar je obezbedjivanju uslova u kojima ce odrastati okruzeni paznjom i ljubavlju. To ne moze da dobije od roditelja koji su stranci jedno drugom пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Procitaj ponovo moj post. Sve sam to objasnio. Sta da radi gej sa zenom koju vantelesno oplodi? Da je vodi kuci, da je voli i s njom zasniva porodicu? Ja ti pricam da pravljenje deteta nije problem. Moze vantelesno, moze vestackom, moze i regularnim prirodnim putem. Ali nije stvar u stancanju dece, stvar je obezbedjivanju uslova u kojima ce odrastati okruzeni paznjom i ljubavlju. To ne moze da dobije od roditelja koji su stranci jedno drugom Govorio si o usvajanju dece. To bi trebalo da bude veća ljubav od one da jedan ili oba partnera dobiju decu preko surogat majki a lezbo žene preko veštačke oplodnje? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Govorio si o usvajanju dece. Jel me trolujes sad malo? Ozbiljno te pitam? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Jel me trolujes sad malo? Ozbiljno te pitam? Moguće da te trolujem otkud znam... Zašto je homoseksualnom paru koji je u braku dopušteno da usvajaju decu ako postoji već mogućnost vantelesne oplodnje ili mogućnost da gej partner nadje za svoje dete surogat majku. Ne znam šta ovde nije jasno, mene zanima, zašto se gej bračni par odriče ovakvog načina dobijanja dece i opredeljuje se za usvajanje. Koji deo pitanja ti nije jasan kad govorim o biološkoj nemogućnosti koju avokado poteže kao argument? Ljubav? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Rodjeni su tako da osecaju privlacnost samo prema osobama istog pola... nisu oni krivi... tako im bog dao... Овај наш православни,није, ваш из лабораторија и епрувета можда јесте,али кога је то брига... Иначе мишљења сам да је давање деце на усвајање геј паровима исти злочин као и насиље у породицама... Рапсоди and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Иначе мишљења сам да је давање деце на усвајање геј паровима исти злочин као и насиље у породицама... ... to je zlocin protiv covecnosti ... Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Šta se tu proglašava za biološku nemogućnost dobijanja deteta, homoseksualni bračni čin fizičke ljubavi? Kako se prevazilazi taj problem? Usvajanjem deteta? Ne postoji nijedan drugi način koji bi jednom od partnera u takvoj vezi, pomogao da bez seksualnog čina dobije sopstveno dete uz pomoć surogat majki ili vantelesne oplodnje lezbejki? To nije biološka mogućnost? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Moguće da te trolujem otkud znam... Zašto je homoseksualnom paru koji je u braku dopušteno da usvajaju decu ako postoji već mogućnost vantelesne oplodnje ili mogućnost da gej partner nadje za svoje dete surogat majku. Ne znam šta ovde nije jasno, mene zanima, zašto se gej bračni par odriče ovakvog načina dobijanja dece i opredeljuje se za usvajanje. Koji deo pitanja ti nije jasan kad govorim o biološkoj nemogućnosti koju avokado poteže kao argument? Ljubav? Iz istih razloga kao i heteroseksualni par? Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука