Anika Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Шта сам ти сад Аника урадила? Ma gde ti! Ti si ! "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ma gde ti! Ti si ! zato je dobro da se upoznajemo licno :* Anika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Pa i jedno i drugo postoji kod muškaraca.Mada opet sve to zavisi individualno od žene do žene i kako ona to nosi bilo da je transparetno ili cenzurisano. Јесте, али...Ева је крива. ;-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ma mi smo za sve krive. A oko nas sve cistunci, how yes no... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Јесте, али...Ева је крива. ;-) Naravno. Adam je nevin i izmanipulisan,zaveden.Izbacila svoje ženske atribute i zaboravi Adam na zapovest. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Naravno. Adam je nevin i izmanipulisan,zaveden.Izbacila svoje ženske atribute i zaboravi Adam na zapovest. ...да...дааааа.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 ...и шта сад ( тад) ? Са друге стране, прочитај горе Ивана са нотицом...и куд онда, а? Шта ја сад, шта сам урадио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Obući se kao drolja medju svijetom je danas sasvim pristojno, onaj ko pokusa da kaze da to nije u redu, biva optuzen kako zene smatra droljama i da ih mrzi...Sent from my iPhone using Tapatalk Војвода7 and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Наручила моја ћерка да јој сашијем панталоне са ВИСОКИМ струком. Можете ли да замислите мајчине радости...напокон ће да носи нешто, што ће да јој греје бубреге! Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Pitam se , kako se ponasate na plazi ? ... Ko zna ... Svet je mali ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ево ја први. Мислим, сварим ја гомилу информација дневно, али не читам много књиге. За струку ту је нет, књиге брзо застаре. А иначе, углавном читам књиге из психологије, што оно што мени треба, што оно што ми је интересантно. Ја замало нисам постао психолог Али сам размислио и схватио да бубање није за мене, тако да сам одустао. Такође је мало фалило да постанем свештеник. Исто сам одустао, јер сам схватио да није за мене, или да ја нисам за то, како год. Раније сам доста читао духовне књиге, и то поуке светих стараца, Пајсија, Тадеја, Порфирија, и сада схватам да је то најбоље што сам читао и да ми је то била најбоља веронаука. Исто сам раније читао и проучавао музичку теорију, сад и то слабо, а и досадило ми, хоћу нешто конкретно да направим, доста учења. Имам још доста интересовања, али немам ни времена ни енергије. Волим астрономију нпр., сликарство, интересантна ми је археологија, волео бих више да научим о квантној физици, затим супер ми је вештачка интелигенција и роботика, о којима већ нешто знам, али бих волео да научим више. Направио сам апликацију за моб. која на основу акцелерометра препознаје да ли стојиш, ходаш или трчиш, помоћу неуралне мреже (знап колико сам срећан што сам успео ). Волео бих више о економији да научим, и да прочитам нека филозофска дела. И тако, има доста ствари које ме интересују, али немам ни времена ни енергије, све оде на посао и на музику. А и то ми је довољно, ово све друго су само интересовања, која ме брзо прођу. За музику увек имам инспирацију и никад ми не досади. Покушавам само тиме да се бавим, али нисам неки бизнисмен, ваља учити сад маркетинг и остало Човече, проћи ће ми живот у неком раду. Као да је све то толико битно, а није. И тако, распричао се ја Uzivaj u onome sto te ispunjava[emoji4] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Pitam se , kako se ponasate na plazi ? ... Ko zna ... Svet je mali ... to zavisi zasto neko ide na plazu, usput kupaci kostimi nisu izazovni kao drolja stil oblacenja, valjda toliko poznajete musakrce, eto sanja je gore nesto o tom pisala, ljudi na plazu idu da se kupaju i suncaju, sasvim je drugo kad se ide medju ljude sa namjerom da ih seksualno provociras Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 to zavisi zasto neko ide na plazu, usput kupaci kostimi nisu izazovni kao drolja stil oblacenja, valjda toliko poznajete musakrce, eto sanja je gore nesto o tom pisala, ljudi na plazu idu da se kupaju i suncaju, sasvim je drugo kad se ide medju ljude sa namjerom da ih seksualno provocirasEvo pozdravljaju te dvije moje drugarice, koje su izazovno obucene, helankice, trikerice, utegnute, sve se vidi i kazu da nisu drolje vec vole tako da se oblace[emoji1] I zgodne su samo tako,zaboravio bi ti na oblacenje brzo kad bi ih vidio, ali to je to mozes samo da gledas ako te to interesuje[emoji1] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Evo pozdravljaju te dvije moje drugarice, koje su izazovno obucene, helankice, trikerice, utegnute, sve se vidi i kazu da nisu drolje vec vole tako da se oblace[emoji1] I zgodne su samo tako,zaboravio bi ti na oblacenje brzo kad bi ih vidio, ali to je to mozes samo da gledas ako te to interesuje[emoji1] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока vole da budu izazovne , a ? neka, nek uzivaju kad im je zadovoljstvo, pozdravi ih i reci im da im zelim da u tom izazivanju naidju na pravog muskarca zbog koga ce da se pocnu preispitivati, ljubav je jako mocna i lijepa, al nije laka. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 vole da budu izazovne , a ? neka, nek uzivaju kad im je zadovoljstvo, pozdravi ih i reci im da im zelim da u tom izazivanju naidju na pravog muskarca zbog koga ce da se pocnu preispitivati, ljubav je jako mocna i lijepa, al nije laka. Dobro su vaspitane, zrele, ali vole da se oblace izazovno kazu nije ih briga sto su muskarci emotivno nezreli i sto uglavnom razmisljaju malog glavom[emoji1] Kazu i ako im je jasno da muskarci proizvode 12 miliona polnih stanica u satu, a zene 400 miliona u zivotu, da su pravi hriscani svoju prirodu bi umirivali postom i molitvom i izbjegavanjem gledanja u njihovo izazovno tijelo.[emoji1] Zato se i druze sa mnom jer ih ja ne gledam[emoji4] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука