коЖељ њацИ Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Шта је то што вам нарочито иде на живце. Знам да већини готово све иде на живце, али ме занима конкретно које су акције, изјаве, понашање, наступи који вам боду очи и што сматрате да није добро ни за кампању нити је по вашем укусу. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Знам да већини готово све иде на живце ТО ЈЕ ТО Је си ли имао неке лепше слике да поставиш , ко да су их деца за ручни рад правила Што Бошкову не стави да им мало извади просек ....... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Највише ми смета када користе нечију несрећу да би се сликали и дошли до поена. Нађи неког бота да одглуми то па се сликај с њим, не мораш човеку да стајеш на муку. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos Tijanic Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Генерално ми смета негативна кампања, као и застрашивање, ако не гласате за нас, биће смак света.Немам ништа против разних обећања, 1000е и сл. коЖељ њацИ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Tolika praznina da ne obraćam više pažnju. Još jedna sitnica-zivkanje telefonom pred glasanje. MARŠ, ŠTA TE BRIGA ZA KOGA ĆU GLASATI!!! Плутон and Кратос је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Чини ми се да су најмање непоштене Двери. Кажем "НАЈМАЊЕ НЕПОШТЕНЕ". Слушај ти Велизаре............. Двери оплети ..............у Бошка не дирај ....имаћеш посла са мном Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Шта вам највише смета код политичара у току предизборне кампање? Politicari. Realno, meni smeta vredjanje inteligencije onog dela naroda koji jos nije podlegao masovnoj amneziji. Smeta mi ( ne ) strucnost pojedinih politicara, smeta mi to sto nemaju stida ni obraza, nego mene bude sramota da ih slusam jer pamtim sta su govorili ili radili ranije, tj sve do raspisivanja izbora a i pre toga. Kod birackog tela, odnosno naroda mi smeta sto nisu svesni svoje moci, sto su uspavani, kao pod anestezijom, sto ne znaju da je moc u narodu a ne u politicarima. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Упс...није ваљда дотле стигло? :-) Не по глави Не знам, нешто ми има код њега што ми се не допада, нешто у фаци, у држању. Нешто препотентно. Не превише, али довољно да ми смета. Али претпостављам да ти имаш и друге критеријуме што је мени у принципу симпатично. Има и став, и паметан је и, што би се рекло, "појаван". Али има ту дозу (смем ли рећи а да неке не увредим?), чачанске, еринске препотентности, што ми смета. Пази Боле је фаца, то што ти доживљаваш као препотентност ја доживљавам као достојанство.........признаћеш разлика у појмовима постоји. Друго причам из прве руке .............била на икс предавања Двери још док су имали предавања на Филолошком факсу . И наравно да као политичар по нужди/ он то јесте / мора да има став .......па неће ваљда да се покуњи као Тома који изгледа као да увек иде са неких сахрана . Мора да има став и да изгледа оптимистично и када ситуација на терену говори супротно. А и све и да јесте препотентан / што наравно није / има бар покриће за то............ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Смета ми чињеница да уопште и немамо државу. Нема реда и владавине права - нема државе, једноставно. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Tolika praznina da ne obraćam više pažnju. Još jedna sitnica-zivkanje telefonom pred glasanje. MARŠ, ŠTA TE BRIGA ZA KOGA ĆU GLASATI!!! Ja to odmah oteram u tri lepe. Mилена КШ and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Демагогија. Конкретно? Пример? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Добро, мање више ово су општа места. Али како бисте ви водили кампању да сте политичар? Шта бисте радили? Како бисте се понашали? О чему бисте причали? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Добро, мање више ово су општа места. Али како бисте ви водили кампању да сте политичар? Шта бисте радили? Како бисте се понашали? О чему бисте причали? Ja bih išla na feminizam , to pali kod raje :smeh1: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Добро, мање више ово су општа места. Али како бисте ви водили кампању да сте политичар? Шта бисте радили? Како бисте се понашали? О чему бисте причали? Kao Šešelj.Samo jako i radikalno.O ideologiji srpskoga nacinalizma. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Kao Šešelj.Samo jako i radikalno.O ideologiji srpskoga nacinalizma. Srbskog, Srbskog http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука