Дејан Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Dragan Davidović je psihički obolela osoba, manite njega i Gračanicu. O Gračanici treba struka da govori, odnosno o akumulaciji o manastiru Crkva. Jovan139 and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ja pricam o ovome sad i ovoj sad situaciji. Patrijarha Pavla tom logikom je napao i vladika Grigorije ne znam sad igrom slucaja njega vadim iz secanja koji je predlagao za zivota da se patrijarh brzo penzionise jer nije sposoban da vodi crkvu. Po tvojoj logoco svakako, vladika Grigorije ga nije napao, to se zove odgovornost prema narodu i patrijarh Pavle bi se sigurno složio sa tim. Dragan Davidović se drao na patrijarha Pavla, kada je vladika bački Irinej to izjavio, Davidović je potvrdio. Drao se zbog Aglikanaca. Čovek nije normalan i tu je kraj priče. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Dragan Davidović je psihički obolela osoba, manite njega i Gračanicu. O Gračanici treba struka da govori, odnosno o akumulaciji o manastiru Crkva. Upravo tako. Eparhija valjevska je protiv potapanja manastira, struka protiv brane. Socijalisti (Va media) namerno skreću pažnju na Antonija, kako bi obesmisleli sve napore protiv svojih nauma..... nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 10, 2016 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Evo gde Antonije snima... http://www.prva.rs/web-tv/info/exploziv/23648/exploziv---10032016/72644/odbrana-i-poslednji-dani.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Mislis? ne verujem. Raspitaj se, ja sam svašta čuo o Davidoviću, čak da se bavi vračanjem i gatanjem. To sam čuo, nemam proverene informacije, a da nije normalan, pa to se vidi iz aviona. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Upravo tako. Eparhija valjevska je protiv potapanja manastira, struka protiv brane. Socijalisti (Va media) namerno skreću pažnju na Antonija, kako bi obesmisleli sve napore protiv svojih nauma..... Vladika Jovan Velimirović, kasnije i Lavrentije su rekli da može, ali Vladika Milutin drugačije govori. Biće da je vladika milutin preterao sa onim svojim molitvama za kišu u vreme suše, pa je kiša padala više no što treba i potopila Srbiju. Ламех је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Raspitaj se, ja sam svašta čuo o Davidoviću, čak da se bavi vračanjem i gatanjem. To sam čuo, nemam proverene informacije, a da nije normalan, pa to se vidi iz aviona. Ne znam,mislim iz nekog pijeteta ne bih ulazio olako u takve osude ako vec nemam proverene informacije. Ne znam ga licno,ali sam ga gledao puno puta u raznim emsijima i stekao sam utisak da se radi o elokventnom,obrazovanom i sto je jako bitno ne zagrizenom coveku,nijednom nisam cuo da je uporan bio u necijoj osudi. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Vladika Jovan Velimirović, kasnije i Lavrentije su rekli da može, ali Vladika Milutin drugačije govori. Biće da je vladika milutin preterao sa onim svojim molitvama za kišu u vreme suše, pa je kiša padala više no što treba i potopila Srbiju. Vladika Jovan je dao saglasnost jer se tada mislilo da se manastir može preneti, uostalom tada su vladali komunisti i sve odluke iz toba doba treba revidirati, jer su plod jedne totalitarne ideologije. Posle se došlo do zaključka da se manastir ne može preneti, pa je SPC kompezovala novi manastir, odnosno vladika Lavrentije aminovao potopanje starog. Ne znam šta mu je to trebalo, i diskutabilno je u svetlu kanonskog predanja Crkve, ali državnog zakonodavstva, budući da se od 97 manastir nalazi pod ingerencijom Zavoda za zaštitu spomenika kulture. U medjuvremeno vladici Milutinu je obećano da će se brana puniti do određene kote i da će manastir biti pošteđen. Vlast je izigrala dogovor. Uglavnom to je neka ta priča gde su sve strane krive. Nekolicina direktora brane umrlo je od raka i imali su porodične probleme (ne verujem u Božiju kaznu, ali suviše slučajnosti, nedao bog nikom; isto tako neke familije koje su učestvovale u rušenju crkve na Kraljevom Brdu su pogašene). Štetnost brane i brojne finasijske malverzacije su posebna priča. Uglavnom, većina zemljaka sa kojima sam pričao slaže se da čitav slučaj Rovni treba preispitati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Glupo je pitanje iz naslova teme. Odgovor se namece sam, zasto Sava tece ispod savskog mosta, zasto gangsteri diluju drogu i ubijaju ljude, zasto je djavo okrutan i hoce da naudi covjeku...i tako dalje puno se paralela moze povuci. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ne znam ga licno,ali sam ga gledao puno puta u raznim emsijima i stekao sam utisak da se radi o elokventnom,obrazovanom i sto je jako bitno ne zagrizenom coveku,nijednom nisam cuo da je uporan bio u necijoj osudi. Ja sam isto to radio i stekao utisak da se radi o oboleloj osobi. Sam pojam da je otišao u šumu sam da živi, a njegov iguman mu rekao da to ne čini, dovoljno govori o njemu i njegovom lažnom smirenju. Justin Waters and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Vladika Jovan Velimirović, kasnije i Lavrentije su rekli da može, ali Vladika Milutin drugačije govori. Biće da je vladika milutin preterao sa onim svojim molitvama za kišu u vreme suše, pa je kiša padala više no što treba i potopila Srbiju. Ovo je logika jednaka tome,da neko sad od hrama sv.Save u Beogradu napravi parking jer Beogradu ionako nedostaje parking mesta,a parking je nasusna potreba i za to izvuce da je to dozvolio tamo neke 1970 i neke patrijarh German i mozda cak izvuku i neki potpis njegov...posto je hram bio parking u to vreme u vreme kad je u Beogradu stolovao patrijarh German i to dozvolio. To je ta neverovatna logika. Cinjenica je da je vladika Jovan Velimirovic dobio uverenje da ce se manastir premestiti,kasnije su drzavni organi rekli da to ne moze,tako da ako ja potpisem da moze ako se manastir strucno premesti kao i drugi manastiri u Srbiji to je jedno,ali ako neko premestanje kasnije onemoguci i kaze ne moze se premestiti,ne moze se isto vrednovati ugovor i na isti nacin posmatrati jer su bitne stavke iz ugovora ocigledno znacajno izmenjene. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ljudi, ja sam rekao da je Dragan Davidovič psihički obolela osoba. Što se tiče brane, tu je najvalidnija struka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 No, i dalje ostaje to da jedan manastir koji je star 500-600 godina, nije prenesen i tako izbegnuto potapanje... Реално држава нема пара. Ено сад су у Бг почели да нешто прчкају око оних зграда генералштаба, а годинама су стајале онако разрушене. Не би ни сад то почели да све комплет није продато неком приватнику који је то сад почео преуређивати. Али јесте, ово највише запиње што се није покушало скупити кинту за премештање манастира. Макар да се пробало. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Реално држава нема пара. Ено сад су у Бг почели да нешто прчкају око оних зграда генералштаба, а годинама су стајале онако разрушене. Не би ни сад то почели да све комплет није продато неком приватнику који је то сад почео преуређивати. Али јесте, ово највише запиње што се није покушало скупити кинту за премештање манастира. Макар да се пробало. Било је предлога колико видим и за некакву конзервацију. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Kad sabereš svu korupciju u našoj državi, shvatiš da para itekako ima, kada bi se pare od korupcije usmerile na pravi način, nezaposlenost bi bila desetkovana. U srbiji ima dovoljno para, ali nema čovjeka nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука