Jump to content

Evo šta su Dveri namenile ŽENAMA!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ето...питаш човека лепо он ти улети клизећи...и то у изборној кампањи...кад је сваки глас злата вредан. А мого си лепо у пар реченица, сажето, па да у то убациш и нешто о женама.

Нема времена обичан прост човек да гуглује, гледа јућуб...чак и ако има компијутер. Ја те питао како би пришао обичном човеку заинтересованом за патриотску/националну опцију и убедио га да гласа за Двери, а ти тољагом...  

То нема смисла за добар политички маркетинг, зато никад неће преко тих четир посто што им онда Ђилас нагурао. Још му и добронамерно кажеш, а он се љути.

Ко ови Радуловићеви, просто те људи одбијају да гласаш за оно за шта се они залажу.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Мислиш бесконачног копипејстовања активности Двери и свега што иде уз то? :)  Па то може свако да ради, не знам шта је проблем да одговориш човеку на питање (иако ово није тема о Дверима као покрету, него о видео клипу са лажног јутјуб канала).

Јел си ти сигуран да је тема : Видео клип са лажног јутјуб канала ?

Подели на овим сајтовима

То нема смисла за добар политички маркетинг, зато никад неће преко тих четир посто што им онда Ђилас нагурао. Још му и добронамерно кажеш, а он се љути.

А да се и ти - држиш теме ?

Подели на овим сајтовима

Јел си ти сигуран да је тема : Видео клип са лажног јутјуб канала ?

Па погледај прву поруку на овој теми. Ево је тема о Дверима: Линк

Подели на овим сајтовима

Дођите код мене на тему о Радуловићу хе хе, тамо може и офтопик, а расправљам чак и ако поставите „текст“ из Информера! :)

Подели на овим сајтовима

Како би јој ти објаснио и убедио да ипак гласа за Двери?

Па само изађе брат Бошко и шармира је за три и по секунде... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

На коју брате кад те на свакој има са Радулом, :) ево сад си и Дверима узурпирао медијски простор.

Нема твој Радуле такта, видиш како ова дверјанска машинерија шљака и ваља све пред собом, да је ушао са њима у коалицију целзијус загарантован. Ал још није касно...

Сад, како да ти кажем, приметио сам да га ти у задње време чешће спомињеш. :)

И Кратос, ал' њега разумем, мораће да га носи на аватару од 25. априла.  :ani_biggrin:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...