Драшко Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 А деца ће да им буду: Хрвоје, Нинослав, Крешимир, Крунослав, Бобан, Берислав, Бруно, Динко, Мислав, Домагој, Фрањо ... Домагој рулз!!! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 па да поломите играчку.... суптилне жене Сербске играчкице прерасту и надиграју, не ломе их Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%B1%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4.491.html:593671-%D0%92%D0%B8%D1%88%D0%B5-%D0%A5%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%BE-%D0%91%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B0 Кажу у најави "Наставља се ЕГЗОДУС љепотица...". Дако нас опет бомбардују! Каже она друга љепотица да јој је драги спакирао кофере и преселио је без права гласа. Ја мислио да то постоји само овдје: https://m.youtube.com/watch?v=eKoKEPLanfY Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 А деца ће да им буду: Хрвоје, Нинослав, Крешимир, Крунослав, Бобан, Берислав, Бруно, Динко, Мислав, Домагој, Фрањо ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Sve je isto ko u Zagrebu samo moćnije, krupnije, divlje ahhahaha krasive su Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 не... "Пошаљите нам хрвате да се играмо" у потпису: "Српске женетине" A za zenetine-ljudine! ispod 2m necu da pricam uopste Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 10, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 За мене постоји само једна Хрватица, али ме је издала и отишла за другог. Све остале су небитне :D Gresni rab Boziji, Драшко and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 Vracaju se korenima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 On 3/3/2016 at 9:01, feeble рече Bogme ova plavusa nije nimalo grdna, cak sta vise zasluzila je da se metne u temu zenska lepota. brate trebas ici na dovrtanje ocnih nerava, tebi ako je ona plavusa za temu zenska ljepota onda su ovi nasi krampovi od zena sa foruma de lux top modeli Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 kako ja ne dam na nase zene i onda jos kazete kako kordun ne cijeni forumasice -Владимир- and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 Cure su super ... pošaljemo još punono takvih Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 10, 2016 Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 2 hours ago, kordun рече brate trebas ici na dovrtanje ocnih nerava, tebi ako je ona plavusa za temu zenska ljepota onda su ovi nasi krampovi od zena sa foruma de lux top modeli АКо су теби ове наше форумске жене које су постављале слике крампови, онда су теби потребне наочаре, и то оне са тегла диоптријом. Лидија Миленковић, Juanito, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2016 13 minutes ago, kopitar рече Cure su super ... pošaljemo još punono takvih Оооо, па ти си њиов мићане, а? Па што не кааажеееш. Аааа, па сад је мени јасно, тис овде убачен, такорећи инфилтриран, да нас навраћаш на грех убацијући нам ваше горе лист. Оћете да разводните слатко православије и плаву српску крв, да нас такорећи генетски освојите. Е па неће моћи, и ми снајке за фајт имамо.. Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука