Jump to content

Ексклузивно за Поуке.орг: Хрватице о Србима!

Оцени ову тему

Препоручена порука

А деца ће да им буду: Хрвоје, Нинослав, Крешимир, Крунослав, Бобан, Берислав, Бруно, Динко, Мислав, Домагој, Фрањо ...

Домагој рулз!!!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 52
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

па да поломите играчку....

суптилне жене Сербске играчкице прерасту и надиграју, не ломе их :smizla10:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%B1%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4.491.html:593671-%D0%92%D0%B8%D1%88%D0%B5-%D0%A5%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%BE-%D0%91%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B0

Кажу у најави "Наставља се ЕГЗОДУС љепотица...". Дако нас опет бомбардују!

Каже она друга љепотица да јој је драги спакирао кофере и преселио је без права гласа. Ја мислио да то постоји само овдје:

https://m.youtube.com/watch?v=eKoKEPLanfY

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

не...

"Пошаљите нам хрвате да се играмо"

у потпису: "Српске женетине"

A za zenetine-ljudine!

ispod 2m necu da pricam uopste  :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

За мене постоји само једна Хрватица, али ме је издала и отишла за другог. Све остале су небитне :D

Jelena-Rozga-1.jpg

Подели на овим сајтовима

On 3/3/2016 at 9:01, feeble рече

Bogme ova plavusa nije nimalo grdna, cak sta vise zasluzila je da se metne u temu zenska lepota.

brate trebas ici na dovrtanje ocnih nerava, tebi ako je ona plavusa za temu zenska ljepota onda su ovi nasi krampovi od zena sa foruma de lux top modeli 

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, kordun рече

brate trebas ici na dovrtanje ocnih nerava, tebi ako je ona plavusa za temu zenska ljepota onda su ovi nasi krampovi od zena sa foruma de lux top modeli 

АКо су теби ове наше форумске жене које су постављале слике крампови, онда су теби потребне наочаре, и то оне са тегла диоптријом.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, kopitar рече

Cure su super ... pošaljemo još punono takvih :ani_biggrin:

Оооо, па ти си њиов мићане, а? Па што не кааажеееш. Аааа, па сад је мени јасно, тис овде убачен, такорећи инфилтриран, да нас навраћаш на грех убацијући нам ваше горе лист. Оћете да разводните слатко православије и плаву српску крв, да нас такорећи генетски освојите. Е па неће моћи, и ми снајке за фајт имамо..

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...