Ronald Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Ne znam mogu li iz Minhena da glasam? Sta ako ne budem u Srbiji za izbore.... pa mi " ukradu glas " Ne sjekiraj se, za boljitak Srbije ima u Minhen da dodjem po tebe hehehe:-) Adelaida је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Radule hoce da napravi nekog frankestajna od koalicije, sa Dverima, DSS i nekim komunjarama da bi presao cenzus, a posto ovi nece sa njim jer znaju kakav je, onda nece ni preci. Zivkovic sigurno prelaze i opet ce biti mocno oruzje protiv botovske masinerije u jednoj instituciji. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 c,c,c...eto zasto ce Vucic opet dobiti izbore...( Ne daj Boze ) Umesto da se svi lepo slozimo i da svi kao jedan glasamo za jednog te istog protiv Vucica...mi se razbijemo k'o DS...e, braco Srbi...sto bi reko Crni Djordje.... Ne valja nam ta rabota... Ronald је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 Bolje da Vucic pobedi nego da Zivkovic udje u koaliciju sa Radulom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 18, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2016 c,c,c...eto zasto ce Vucic opet dobiti izbore...( Ne daj Boze ) Umesto da se svi lepo slozimo i da svi kao jedan glasamo za jednog te istog protiv Vucica...mi se razbijemo k'o DS...e, braco Srbi...sto bi reko Crni Djordje.... Ne valja nam ta rabota... Adel uradicu sta god treba samo glasaj za DJB:-) http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Nego kad smo kod Radulovića. Mada nismo, nego vi radulovićevi botovi vazda na tu temu navlačite. Recite vi meni radulovićevi botovi nije li Radule bio Vučićev ministar? A jeste! Nego kad onda beše na vlasti kako tad ne učini ništa? A nije! I onda dade ostavku, kao ide on u opoziciju da bi se borio protiv lošeg sistema, a već je bio u sistemu. Mislim logika ravna montipajtonovcima, al dobro neću da vam vređam ideologiju/religiju. Sistem se inače nikad ne menja van sistema, nego uvek unutar sistema. Al ne on je zapevao kako ga koče dok je bio ministar. I od tad do sad Radule je vazda opozicija. A lepo je meni Dinkić govorio da je on Vučićev čovek i da je tu samo u službi razvlačenja antivučićevskih glasova. Jer realno tih "ekonomskih stranaka" i strančica nikad nije bilo mnogo. A dovoljno bi bilo da ima jedna ozbiljna. No se meni sve čini da Radule ni ne planira da ima ozbiljnu stranku koja bi prešla celzijus, nego je tu vazda da ulovim taman ispod cenzusa a opet nekoga zakine za te glasove. Videćete tako će biti i na narednim izborima. feeble and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Vučićev čovek i da je tu samo u službi razvlačenja antivučićevskih glasova. Znaci pametna Vesna Pesic, skontala je podvalu (rekla da nikako ne bi glasala za Radula, stavljao Pluton neku naslovnicu) Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Znaci pametna Vesna Pesic, skontala je podvalu (rekla da nikako ne bi glasala za Radula, stavljao Pluton neku naslovnicu) Нисам то испратио. Али могуће је да она има неке информације. Мислим ја ово више лупетам и зезам, а нешто и по логици контам. А Динкић је заиста био убеђен да је овај ту постављен од Вучића само да развлачи те гласаче који имају шлифа за економију. Наиме Динкићева теорија је била да СНС ем што нема кадрове ем се ич не разуме у економију и онда им је економија у њиховој политици последња рупа на свиралу. Али да их не би неко са добром економском причом заврно, вели Динкић, онда је Вучић инсталирао Радуловића. Е сад, можда је то тако и било на почетку, ко ће га знати. А можда се после овај натриповао да је експерт па кренуо самостално. Или је можда и даље под Вучићевом контролом. Мислим немам појма. Занимљиво је да Радуловић опстаје у политици, а Динкић који је лежао на парама је пропао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Нисам то испратио. Али могуће је да она има неке информације. Мислим ја ово више лупетам и зезам, а нешто и по логици контам. А Динкић је заиста био убеђен да је овај ту постављен од Вучића само да развлачи те гласаче који имају шлифа за економију. Наиме Динкићева теорија је била да СНС ем што нема кадрове ем се ич не разуме у економију и онда им је економија у њиховој политици последња рупа на свиралу. Али да их не би неко са добром економском причом заврно, вели Динкић, онда је Вучић инсталирао Радуловића. Е сад, можда је то тако и било на почетку, ко ће га знати. А можда се после овај натриповао да је експерт па кренуо самостално. Или је можда и даље под Вучићевом контролом. Мислим немам појма. Занимљиво је да Радуловић опстаје у политици, а Динкић који је лежао на парама је пропао. Ma ako je Dinkic rekao, onda tu nema sumnje... Ne mogu da zamislim nekoga cija rec bi manje vredela od tog udbaskog nadobudnog lopovcine. Radulovic je trenutno za deset koplji bolja opcija od svega sto Srbija ima i samo daj Boze da to ljudi razumeju sada umesto 2020 kad vec bude kasno. Плутон је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 A okupljanje opozicije, koliko god bili medjusobno razliciti, je potpuno logicno jer pokusavaju da osiguraju da nece biti izborne kradje i to je ok i ne podrzaumeva, bar se nadam, nikakvo ujedinjenje i sl. Bar sto se tice Radulovica, izvesno je da na izbore izlazi sam. Плутон је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Двери љуте на ДСС: Нема ништа од заједничке листе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Нисам то испратио. https://www.pouke.org/forum/topic/32008-biv%C5%A1i-ministar-sa%C5%A1a-radulovi%C4%87/page-104#entry1409002 feeble and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 i samo daj Boze da to ljudi razumeju Само нам ИСИС фали у овој причи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Ma ako je Dinkic rekao, onda tu nema sumnje... Ne mogu da zamislim nekoga cija rec bi manje vredela od tog udbaskog nadobudnog lopovcine. Ова екипа што пљује Радуловића је годинама пљувала и Динкића. Само што кад Динкић прича овако, онда је лопов, ал' кад пљује Радуловића онда је у праву, свака му част, провалио га је... Динкић, који је међу најодговорнијима за ову беду у којој се Србија налази и који је свестан да ће отићи на робију ако Радуловић дође на власт. Исто важи и за Весну Пешић, има гомила пљувачине о њој на форуму. Ал' кад она пљује Радуловића, онда је вероватно информисана, зна она нешто, треба јој веровати. Наравно, све ово звучи очајно. Има скроз рационалног простора за критику Радуловића, ал' ова а ла Информер је контрапродуктивна, људи кад виде да Динкић неког мрзи, одмах знају да тај човек нешто вреди. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Inace... glasam za Dveri! Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука