Jump to content

Smijemo li biti goli pred djecom?

Ronald

Препоручена порука

Arsenija razmisljaj malo, nisam pitao za savjet vec sam postavio tekst, ti ocito imas problem jer tekst poistovjecujes sa postavljacem teme. Druga stvar, i ako ja nemam djecu, imam sestrice kao ti i odakle ti znas kako se ja postavljam pred njima i da li znam kako djeca reaguju. Koncentrisi se malo na temu, a ne na mene ili ovog VI ili kako vec.

O cemu da razmisljam i sta da zamisljam ...

... pedofilski lobi ... ?   

:351780:

Подели на овим сајтовима

Смеју ли деца с родитељима да иду на бразилску плажу?

Nisam imao pojma šta je to, sad nadjoh, to budu tanga, samo traka i ništa, omg.

Jedan sveštenik misionar pričao kako su jednog golog dječaka iz Indije odveli u

bolnicu, on oko pojasa imao samo nekakvu špagu i smatrao se tako obučenim.

Tamo mu tu špagu htjeli razvezat i skinut a on se branio da ga je sramota i stidi se

ako ostane bez nje, nije si je dao nikako skinut, inače ništa drugo na sebi nije imao..

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

O cemu da razmisljam i sta da zamisljam ...

... pedofilski lobi ... ?   

Ne znam o cemu da razmisljas, smanji teorije zavjere ovim stvarima se bavi psihologija i ne imputiraj drugima indirektno nesto sto nema veze sa njima. Ako ti se ne svidja tema ili te frustrira ima neka koja ti se svidja vjerovatno.

Подели на овим сајтовима

Ne znam o cemu da razmisljas, smanji teorije zavjere ovim stvarima se bavi psihologija i ne imputiraj drugima indirektno nesto sto nema veze sa njima. Ako ti se ne svidja tema ili te frustrira ima neka koja ti se svidja vjerovatno.

Tema mi se ne svidja , niti me frustrira ... mislim da je glupa ... i sa zadovoljstvom cu je napustiti .

:351780:

Подели на овим сајтовима

Tema mi se ne svidja , niti me frustrira ... mislim da je glupa ... i sa zadovoljstvom cu je napustiti .

Dobro, onda nisi nista trebala ni pisati. Srecno na drugim temama Arsenijice :)

Подели на овим сајтовима

А има ли глупљег и примитивнијег питања од овог у наслову теме? Тешко.

Ај овај што је поставио тему, греши човек, начита се свега и свачега. Али питање је што је неко озбиљан не обрише?  

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ај овај што је поставио тему, греши човек, начита се свега и свачега. Али питање је што је неко озбиљан не обрише?  

A šta promjenit na temu umjesto smijemo li - moramo li biti goli pred djecim.

Znam za djecu i mušku i žensku koja moraju njegovat svoje posustale roditelje.

A to ne moraju ni biti pretjerano stari ti njihovi roditelji, recimo poslije moždane kapi.

A niko ih ne pita ni djecu a ni te njihove roditelje koje njeguju da li se sramote kad

im mjenjaju pelene i slične stvari, nemaju izbora, niko drugi to ne uradi umjesto njih.

Obe teme imaju smisla jer obe spadaju u život, nema smisla puritanstvo bez razmisla,

samo da bi se pokazalo ko je veći puritan ili farizej i licemjer, svaka tema neki smisao ima.

Подели на овим сајтовима

Sto napisa Arsenija, koji je razlog da neko bude go pred decom...? :scratch_head: 

Mada misljenja sam da ne treba forsirati golotinju pred decom, ali ne treba se ni sablaznjavati ili vristati na dete ako te zatekne golog ili golu. Ljudsko telo i sve na njemu je od Boga dato. Meni je ok ako dete vidi roditelja u donjem vesu, jer ga tako gleda i na bazenu, moru i sta znam...ok mi je i ako vidi roditelja istog pola golog...a za razliciti pol...pa sad  :scratch_head: tu bas i nisam nacisto do pola golog je ok a potpuno golog zavisi od uzrasta deteta. I ako ne volim tabuue nisam bas ni 100% hipik   :D

A sto mi je ovo podvuceno??? Nesto sam zeznula, zanemarite :)

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Sto mi obrisaste sliku, pa nije nista strasno, da sam stavio nekog zgodnog lika u tesnim gacama onda bi ove zene drugacije postupile, a posto ovi nisu zgodni onda kao to nasa kultura tako ne dozvoljava. Ccccc

Ajd sto moju obrisaste nego nisam video ove slike sto Ronald i Zayron postavise, mada za Zayrona pretpostavljam da su neki Cesi u pitanju. 

Подели на овим сајтовима

Pa zato sto nisu ozbiljni na nacin kako ti to shvatas vjerovatno. Ako je glupa tema ima drugih, citaj nesto sto cete

duhovno ojacati, a mene pusti da grijesim:-)))

Подели на овим сајтовима

Sto napisa Arsenija, koji je razlog da neko bude go pred decom...? :scratch_head: 

Mada misljenja sam da ne treba forsirati golotinju pred decom, ali ne treba se ni sablaznjavati ili vristati na dete ako te zatekne golog ili golu. Ljudsko telo i sve na njemu je od Boga dato. Meni je ok ako dete vidi roditelja u donjem vesu, jer ga tako gleda i na bazenu, moru i sta znam...ok mi je i ako vidi roditelja istog pola golog...a za razliciti pol...pa sad  :scratch_head: tu bas i nisam nacisto do pola golog je ok a potpuno golog zavisi od uzrasta deteta. I ako ne volim tabuue nisam bas ni 100% hipik   :D

A sto mi je ovo podvuceno??? Nesto sam zeznula, zanemarite :)

Adel cesto i dijete instiktivno reaguje na primer sa pet godina i ako je tako onda mu se prilagoditi.

Подели на овим сајтовима

Sto mi obrisaste sliku, pa nije nista strasno, da sam stavio nekog zgodnog lika u tesnim gacama onda bi ove zene drugacije postupile, a posto ovi nisu zgodni onda kao to nasa kultura tako ne dozvoljava. Ccccc

Ajd sto moju obrisaste nego nisam video ove slike sto Ronald i Zayron postavise, mada za Zayrona pretpostavljam da su neki Cesi u pitanju. 

Pa dobro, bilo mnogo tih stvari i sličica najednom. Tako će si neko po toj "rupi" tamo pomislit ko zna šta je to tamo taj Zayron stavio, kakvu to prasarnu, ahahahaha. Ma bila sličica mala, jedva se šta stiglo vidjet, mikroskop bi tamo trebao a crno-bijela, dokument etnografski i antropološki. Nisu bili Česi, amazonski indijanci, Kečua ili tako neki. Česi hodaju drugačije obučeni. I ta druga slika s vuvuzelama i stadionom, ne znam ni ja šta im se tamo učinilo toliko bljak, ahahahaha, možda te vuvuzele, valjda.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Sta znam, deci je interesantna golotinja roditelja. :D  Deca spoznaju svet, radoznala su, to je normalno i prirodno, tu nema mesta sramoti. 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Sta znam, deci je interesantna golotinja roditelja. :D  Deca spoznaju svet, radoznala su, to je normalno i prirodno, tu nema mesta sramoti.

Ima I toga Adel, tako razmisljaju psiholozi koji podrzavaju golotinju I cije studije pokazuju da nema trauma kod djece.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...