Jump to content

Smijemo li biti goli pred djecom?

Ronald

Препоручена порука

Nema potrebe da neko bude go pred decom ... Zasto bi bio go kad moze biti obucen ... Osim ako nije poremecen ... 

Vi ocigledno nemate decu ... Deca su stidljiva ... Pa cak i ako im se ide u WC , pre ce se upiskiti u gace nego da nekom strancu to kazu ... Ja imam 2 sestrica koji imaju 8 i 3 godine ... I odlicno znam o cemu pricam ...   

:351780:

Подели на овим сајтовима

Не. Није морално у глобалу културе и традијиције којој припадамо. Што се тиче нас верника Писмо тако нешто оштро осуђује, СЗ чак смртном казном.

Подели на овим сајтовима

Treba roditelji da budu goli pred decom i ne samo to nego i da vode ljubav i na taj način pruže deci istovremeno i sexualno obrazovanje.Samo liberalno. :D  :sunce:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Kratose, aman preterujes sa salom nekad, izgubio si meru.

Mislim da, iz krajnosti ucenja deteta da se stidi tela, do seksa pred decom je tanka linija.

Tekst nisam,citala, al ne vidim sta ima dete da vidi golog posebno roditelja suprotnog pola i pogotovo posle 2-3god.

Doduse potpuno je ok i pozeljno da dete vidi roditelje koji razmenjuju neznosti, zagrljaj, poljubac, dodir, al bre s merom, ne vulgarno.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Kratose, aman preterujes sa salom nekad, izgubio si meru.

Mislim da, iz krajnosti ucenja deteta da se stidi tela, do seksa pred decom je tanka linija.

Tekst nisam,citala, al ne vidim sta ima dete da vidi golog posebno roditelja suprotnog pola i pogotovo posle 2-3god.

Doduse potpuno je ok i pozeljno da dete vidi roditelje koji razmenjuju neznosti, zagrljaj, poljubac, dodir, al bre s merom, ne vulgarno.

Više je sarkazam nego šala.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Kojim? Ne racunamo plemenske organizacije.

Da ne postoje bas jedna kultura koja praktikuje to, ali se javljaju kao potkulture u okviru mnogih. Vidio sam neke studije koje pokazuja da to nije dobro za djecu dok druge kazu da je u redu.

Подели на овим сајтовима

Pa sad, zavisi od geografske lokacije. Mozda bi mogao negde u Vojvodini gde nema kosave i uz Jadransku obalu, ali kako se penjes to ti sve vise trebaju vunene carape i nesto preko ledja da te promaja ne ubije i da ne ozebes. 

Подели на овим сајтовима

Nema potrebe da neko bude go pred decom ... Zasto bi bio go kad moze biti obucen ... Osim ako nije poremecen ... 

Vi ocigledno nemate decu ... Deca su stidljiva ... Pa cak i ako im se ide u WC , pre ce se upiskiti u gace nego da nekom strancu to kazu ... Ja imam 2 sestrica koji imaju 8 i 3 godine ... I odlicno znam o cemu pricam ...   

Arsenija razmisljaj malo, nisam pitao za savjet vec sam postavio tekst, ti ocito imas problem jer tekst poistovjecujes sa postavljacem teme. Druga stvar, i ako ja nemam djecu, imam sestrice kao ti i odakle ti znas kako se ja postavljam pred njima i da li znam kako djeca reaguju. Koncentrisi se malo na temu, a ne na mene ili ovog VI ili kako vec.

Подели на овим сајтовима

Pa sad, zavisi od geografske lokacije. Mozda bi mogao negde u Vojvodini gde nema kosave i uz Jadransku obalu, ali kako se penjes to ti sve vise trebaju vunene carape i nesto preko krsta da te promaja ne ubije i da ne ozebes. 

Pa da, znas da postoji teorija da su cak i u tropskim krajevima medju plemenima poceli da se pokrivaju jer su shvatili da otkriveni polni organi izlozeniji svakojakim zarazama.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...