Jump to content

ГЛАСАЊЕ: Гледате ли ТВ Храм?

Оцени ову тему

Guest

Гледате ли ТВ Храм?  

22 члановâ је гласало

1. 1. Гледате ли ТВ Храм?

• Да, сваког дана преко кабловске
    • Понекад, на нету
    • Ако случајно налетим
    • Не, али хоћу да гледам
    • Не, не допада ми се програм

Препоручена порука

Људи... нисам мислио на државни врх...

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Програмска шема је екстра!

http://tvhram.rs/index/programme-guide

Не, али стварно делује врло неозбиљно, а ово је врло најављиван пројекат. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Програмска шема је екстра!

http://tvhram.rs/index/programme-guide

Па не знам шта очекујете програмску шему као РТС или Пинк ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Па не знам шта очекујете програмску шему као РТС или Пинк ?

Sta nam ti preporucujes iz ove sheme da pogledamo? Ne ocekuje sa kao prava TV, ali za pocetak bar nesto bi bilo ok.

Подели на овим сајтовима

Ништа само мало стрпљења и смирења 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Мислим да је један од највећих проблема недостатак ауторских емисија. Ако би желели да приказују оне већ снимљене са РТС-а, Студија Б, РТРС-а и ко још снима такве емисије, верујем да би им ови тражили да плате. А, да би снимали ауторске емисије, а да буду добре, треба ту озбиљна екипа и доста пара. Мислим да је ово сада на некој волонтерској основи. Бар се мени тако чини.

Подели на овим сајтовима

Мислим да ипак треба "Куме изгоре ти кеса". Наша црквена администрација, да ли из незнања или нечег другог, се некако још увек не сналази у многим пољима, једно од тих су и медији. Не морају све да знају, али би било логично да знају, ако у нечему нису добри, да плате људе који су у томе добри, којима је то посао, ако је уопште циљ да се направи нешто.

Ово око телевизије ми је од почетка било неозбиљно. Кренули су пре годину и нешто са тим пројектом и ништа нису направили, па су опет сада од Божића кренули и ништа нису направили.

Ваљда ако правиш нешто, прво спремиш материјал за прво време, скупиш екипу, направи се план, сниме се емисије и онда се пусти програм. Овако је испало у фазону, дај да направимо телевизију, а како ћемо и шта ћемо, па не знамо, решаваћемо у ходу. Врло неозбиљно.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Crkva drži RRA a ne znaju da sklepaju jedan crkveni tv program. Lele!  :)))

Немој да се вређамо. То што смо вас пустили да нам приступите, не значи да одмах можете и да критикујете.

Да не буде забуне, Црква не држи РРА и ту ништа није учинила за себе, на жалост или не, али је тако.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Врло ретко. Код мене у соби нема телевизор. Само комп. а ни преко њега не гледам ТВ. Бацим поглед понекад на "Храм" када нема никог у старој кући где је ТВ. Овако мајка гледа друге ствари. Немам намеру да је "давим" духовним програмима.

ТВ канал треба да заинтересује људе нечим "голицљивим". Барем на почетку док се навикну. Ваља се кренути, уз добар маркетинг наравно, са разноразним чудима, сектама, апологетиком, демонологијом, здравственим саветима, рецептима... мало апокалипсе... Разуме се да све то треба бити у духу Православља. Е, уз те "сензације" по мало провући озбиљне духовне теме. Угледајмо се мало на то како "непријатељска" страна успева да држи пажњу људи, само то окренимо на духовну корист гледалаца.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...