коЖељ њацИ Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Sad hocu da vidim sliku. Paradoksologija and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Sad hocu da vidim sliku. Pošteno smo kafančili, pošteno platili, sliku na sunce Милан Ракић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 То видите са Рилетом код њега је други део слике. Мени је послао само онај први део који сам окачио Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Е ладно неко мако ону прву половину слике?!! њтф Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Човече шта су ти ови форумски чивути, ладно ће с том истом сликом да тргују и следећи пут кад усфали пара! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Е ладно неко мако ону прву половину слике?!! њтф Жељко, чини нешто брже да не дођеш у Томину ситуацију. Paradoksologija and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Жељко, чини нешто брже да не дођеш у Томину ситуацију. Ima li nečeg što ti ne možeš da objasniš kroz Vučića? Treba da osmisliš novu društvenu teoriju, vučićizam, gde se ceo svet objašnjava i shvata kroz paradigmu vučićokratije feeble, Gordana ., RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Жељко, чини нешто брже да не дођеш у Томину ситуацију. С видо тито?! Чим сам предо штафетлу, ништа више поштовање ово оно. Одма форумаши почели да ме захебавају, а уредници склањају моје постове. Нека, нека. Не знате ви још с ким имате посла. Нисам вам ја Тома. Сутра идем Вучићу да се жалим и да тражим да се обори сајт Поуке! RYLAH, Gordana ., Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Сутра идем Вучићу да се жалим и да тражим да се обори сајт Поуке! Ајд' кад одеш, пошто нам је већ омогућио тај Пејпал, види да средите и то јер сад могу да се примају паре у Србији (ја их примам нпр.). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Ајд' кад одеш, пошто нам је већ омогућио тај Пејпал, види да средите и то јер сад могу да се примају паре у Србији (ја их примам нпр.). А где ти живиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 А где ти живиш? Овде, у Србији, ал' не због мене, није мени тешко да си излегнем до банку, него због ови странци (видиш да пар људи написало већ да не ради). Друго, дијаспора може више да уплати, а они су тамо и навикли на такве ствари, па да се то искористи мало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 С видо тито?! Чим сам предо штафетлу, ништа више поштовање ово оно. Одма форумаши почели да ме захебавају, а уредници склањају моје постове. Нека, нека. Не знате ви још с ким имате посла. Нисам вам ја Тома. Сутра идем Вучићу да се жалим и да тражим да се обори сајт Поуке! Ајде већ кад идеш, питај га кад ће технички да унаприједи Србију што се тиче ових уплата преко пејпала. Има да му процвјета предизборна кампања када дијаспора навали са уплатама. И обавезно понеси матијевићев сухомеснати микс. Не иде се на таке преговоре брез милоште.Види, предухитрио ме Плутон са идејом. коЖељ њацИ and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Ајд' кад одеш, пошто нам је већ омогућио тај Пејпал, види да средите и то јер сад могу да се примају паре у Србији (ја их примам нпр.).Види мустре. Вучићев преизборни штаб већ прорадио. Јели, а како то да си ти прије свих почео да примаш уплате. То мора да је за овај амерички контингент што му припрема нову кампању и гарантовану побједу на сљедећим изборима. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука