Jump to content

СКАНДАЛ! Владика усликан у стану певачице са Гранда!

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 50
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Човече шта су ти ови форумски чивути, ладно ће с том истом сликом да тргују и следећи пут кад усфали пара!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Е ладно неко мако ону прву половину слике?!!

њтф

:)) Жељко, чини нешто брже да не дођеш у Томину ситуацију.  :D

Подели на овим сајтовима

Ima li nečeg što ti ne možeš da objasniš kroz Vučića? 

Treba da osmisliš novu društvenu teoriju, vučićizam, gde se ceo svet objašnjava i shvata kroz paradigmu vučićokratije :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

С видо тито?!

Чим сам предо штафетлу, ништа више поштовање ово оно. Одма форумаши почели да ме захебавају, а уредници склањају моје постове.

Нека, нека.

Не знате ви још с ким имате посла. Нисам вам ја Тома.

Сутра идем Вучићу да се жалим и да тражим да се обори сајт Поуке!

Подели на овим сајтовима

Ајд' кад одеш, пошто нам је већ омогућио тај Пејпал, види да средите и то јер сад могу да се примају паре у Србији (ја их примам нпр.).

Подели на овим сајтовима

Ајд' кад одеш, пошто нам је већ омогућио тај Пејпал, види да средите и то јер сад могу да се примају паре у Србији (ја их примам нпр.).

А где ти живиш?

Подели на овим сајтовима

А где ти живиш?

Овде, у Србији, ал' не због мене, није мени тешко да си излегнем до банку, него због ови странци (видиш да пар људи написало већ да не ради).

Друго, дијаспора може више да уплати, а они су тамо и навикли на такве ствари, па да се то искористи мало.  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

С видо тито?!

Чим сам предо штафетлу, ништа више поштовање ово оно. Одма форумаши почели да ме захебавају, а уредници склањају моје постове.

Нека, нека.

Не знате ви још с ким имате посла. Нисам вам ја Тома.

Ајде већ кад идеш, питај га кад ће технички да унаприједи Србију што се тиче ових уплата преко пејпала. Има да му процвјета предизборна кампања када дијаспора навали са уплатама. И обавезно понеси матијевићев сухомеснати микс. Не иде се на таке преговоре брез милоште.

Види, предухитрио ме Плутон са идејом.

Подели на овим сајтовима

Види мустре. Вучићев преизборни штаб већ прорадио. Јели, а како то да си ти прије свих почео да примаш уплате. То мора да је за овај амерички контингент што му припрема нову кампању и гарантовану побједу на сљедећим изборима.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...