Н И Н Е Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 On 11.2.2016. at 11:42, Таша рече Estrada. i dalje mi nije jasna veza "skupa voda i los, nikakav heroin" ?! Пре него што се закључа тема (што није лоша идеја) да пробам одговорим. Раније у беседи рекао је да се наша цивилизација ближи крају и да је, између осталог, остало и мало хероина. Мислим да је помињање "лошег и никаквог" хероина надовезивање на то. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Прилог причи: verum est in beer, Милан Ракић, Нифада and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 1 minute ago, RYLAH рече Прилог причи: Срећом, дебео сам за банџи па ме ово не дотиче... А и налетео сам се у животу... verum est in beer, GeniusAtWork and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Управо сада, Милан Ракић рече Срећом, дебео сам за банџи па ме ово не дотиче... А и налетео сам се у животу... Битне су помисли. Чак и ако си дебео, а машташ о скакању банџијем, ти си у срцу свом већ скочио банџијем. drvce, Светислав Павловић, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Банџољупци... RYLAH, GeniusAtWork, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 1 hour ago, RYLAH рече Прилог причи: Koji pogled na bugee jump. Na nekim snimcima skokova kod nas, lik koji skače se prekrsti :),a onda postavi komentar koji prati video npr. My first bugee jump. It was so cool. Really great feeling No,neko to sve prati u svojim besedama Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 4 minutes ago, Нифада рече Koji pogled na bugee jump. Na nekim snimcima skokova kod nas, lik koji skače se prekrsti :),a onda postavi komentar koji prati video npr. My first bugee jump. It was so cool. Really great feeling No,neko to sve prati u svojim besedama bungee jumping i luda đeca:) Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 17 hours ago, RYLAH рече Прилог причи: Ма то су гарант неки интелектуалци... Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vrhovac Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 Šta je ovo? Rokenrol za jeromonaha Rafaila? Džaba svirate( a i to je loše) PODMAINCI su na drugom stejdžu:-) Poslano z mojega LG-H850 z uporabo Tapatalk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
carjunaka Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 On 11.2.2016. at 18:38, marko_13 рече Игумана Рафаила не познајем и немам никакву емоцију према њему. Оно што желим да знам је - која је поента реченице да је вода лошег квалитета, а хероин никакав у причи о јављању Тројичног Бога!? Да је отац Рафаило искусан и ЗРЕО духовник извинио би се, рекао "лупио сам, омакло се, уморио сам се после 75 минута проповедања", а не би се вадио на светске медије. Оно кад хоћеш да се извучеш, па се још више закопаш. И не значи да си против неког у Цркви, макар био и свештено лице, ако му кажеш истину у лице. Одговор је врло једноставан, можда га ви из Србије само слабије размијете, јер просто постоје извјесне културолошке разлике. Наиме у Црној Гори је језик доста асоцијативнији, говори се више у пренесеном значењу. Е сад да појасним шта је рекао, говорио је о живој води коју добијамо у Цркви, и са друге стране о перспективама изван Цркве, када нам је јелте "небо затворено", онда нам је скупа вода и хероин лош и никав... другим ријечима пошто немамо живу воду, онда жеђ (назовимо то духовном жеђу) гасимо мртвим водама, тј. замјенама за благодат која нам се у Цркви изобилно даје, а каже да је та вода скупа не зато што је некаква чесмуша скупа, него те лажне замјене за живу воду, па то одмах конкретизује врло јасним примјером хероина (зато узима тако екстремни примјер да буде врло јасан). Дакле: ЖИВА ВОДА - БЛАГОДАТ У ЦРКВИ насупрот лажна вода - хероин Овакво асоцијативно изражавање је врло често у Црној Гори, надам се да вам је сада јасно и ово што је отац Говорио. Поздрав. Жика and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука