Баба Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Korać: Srbija nije odustala od ratnog programa Žarko Korać 05.02.2016 Predsednik Socijaldemokratske unije Žarko Korać izjavio je danas da Srbija nije odustala od ratnog programa iz devedesetih, bez obzira na formalne poruke koje "danas" šalje njena vlast. "Čini se da se razlog za popularnost Srpske napredne stranke ne krije u njenoj evropskoj orijentaciji nego u uverenju gradjana da je evropski put samo privremen, a da vlast ne odustaje od nacionalnog, odnosno ratnog programa definisanog krajem osamdesetih i početkom devedesetih", rekao je Korać u Beogradu na medjunarodnoj konferenciji "Regionalno pomirenje: dometi i problemi". Dodao je da je odnos vlasti Srbije prema pomirenju u regionu licemeran i da je nemoguće ući u proces pomirenja "bez pravljenja inventara šta se desilo tokom devedesetih". Kako je naveo, za tako nešto u Srbiji ne postoji volja. "Srbija je sa naprednjačkom vlašću zaustavila proces suočavanja sa prošlošću, a o tome svedoči činjenica da se oni koji su u Haškom tribunalu osudjeni za ratne zločine u Srbiji dočekuju kao heroji, čime se želi poslati poruka da su nepravedno osudjeni", kazao je Korać. Dodao je da je vlast u Srbiji uzurpirala temu pomirenja u regionu "što je veoma opasno", jer u tome nisu iskreni, a dokaz neiskrenosti je odnos Srbije prema Bosni i Hercegovini. Korać je rekao da će u svetlu predizbornih aktivnosti u Srbiji odnosi u regionu biti dodatno pogoršani, jer će vlast u kampanji na taj način prikupljati jeftine političke poene. Konferenciju "Regionalno pomirenje: dometi i problemi" u Beogradu organizovao je Helsinški odbor za ljudska prava, uz podršku američke fondacije NED i Open Society fondacije. Izvor: RSE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Ma ne vredi, ovakve reči mogu biti samo dobrano plaćene i to od strane SNS, jer posle ovoga eto nama 95% naprednjaka. Plašim se i da kažem šta mislim o svemu ovome. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Ma ne vredi, ovakve reči mogu biti samo dobrano plaćene i to od strane SNS, jer posle ovoga eto nama 95% naprednjaka. Plašim se i da kažem šta mislim o svemu ovome. Пре ће бити НЕД фондација, него СНС. Јер је овај скуп испушених муштикли био у режији НЕД фондације. Дакле још једна врста секташа који харају Србијом. Срђан Ранђеловић, feeble, Пг and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Али који ратни програм? С којом војском? С којим наоружањем? Против које чланице НАТО из окружења? Срђан Ранђеловић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Иначе пошто знам Вучића из секенд хенда, он одскаче на овакве примедбе да је цела његова реформа само обично претварање и да и даље води националистичку политику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Nisu upratili desavanja Srpska napredna stranka smatra da linija Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica "nije linija" te stranke jer je nerealna i neozbiljna, izjavio je zamenik predsednika te stranke Aleksandar Vučić. "Sada možemo otvoreno da kažemo da to nije naša politika i da to nećemo da radimo, a naša politika je da budemo na strani srpskog naroda i da mu pomažemo koliko god možemo", rekao je Vučić na koferenciji za novinare. http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Politika/24908/Velika+Srbija+nerealna.html Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Па то је она другосрбијанска прича о Начертанију и Великој Србији и остало паламуђење... Ма знам ја то. Него љубитељ СБ по дифолту све пребацује на СНС. А то ми већ иде на живце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Ценио сам га некада као паметног и умереног лика, али сад се налупетао за 10. Каква бре Велика Србија, ко се уопште данас замлаћује са тим? И како је то заустављен "процес суочавања са прошлошћу" и шта то треба да подразумева уопште? Али ово је најјаче: "Srbija je sa naprednjačkom vlašću zaustavila proces suočavanja sa prošlošću, a o tome svedoči činjenica da se oni koji su u Haškom tribunalu osudjeni za ratne zločine u Srbiji dočekuju kao heroji, čime se želi poslati poruka da su nepravedno osudjeni", kazao je Korać. А како се дочекују у суседној земљи чланици ЕУ њихови хашки оптуженици и каква се порука жели послати масовним окупљањима, звоњавом звона, мисама, људима који падају у занос и плачу на трговима, ђацима који им певају у славу, концертима и сличним? Не знам ко им пише саопштења, али био би ред да га мало пошаљу на одмор и нађу неког новог, постају жешће Човек Жоја, Срђан Ранђеловић, zuti car and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Дакле још једна врста секташа који харају Србијом. Ja ti kažem, da si u pravu i da tu više duše skoro pa ne postoje, navikle se i srodile sa bolom koji nikad neće prestati jer od njih zavisi. Ja ti skidam kapu ako razumeš koliko si blizu. RYLAH, zuti car and Баба је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Zamisli, da čitav život, živiš sa potpuno izgubljenim i iskrivljenim smislom za realnost? E to se jako dobro plaća. Ako ikako može neko da mi kaže u ovom Koraćevom tekstu, gde postoji makar mala tačkica dodira sa realnošću, nek mi pomogne jer ovakav ja ne mogu sad ni na spavanje. Da je barem malo dodirnuto tlo kao Dalijeva slika, gde se tačno ne vidi da li smo stali ikako na kopno ili ne ali ima barem veru da jesmo. Ovi nemaju ništa. nada, njente... GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Ako ikako može neko da mi kaže u ovom Koraćevom tekstu, gde postoji makar mala tačkica dodira sa realnošću, nek mi pomogne jer ovakav ja ne mogu sad ni na spavanje. Додир са реалношћу је веома очигледан, само што није у тексту него иза текста, кодо оних које овакве текстове састављају, а сушти су професионалци са непогрешивим осећајем за реалност и информацијама из реалног времена. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Ovoga magarca strpatu u zatvor sa sve drugaricama kandickom , biserko &co. U oybiljnim drzavama se zna sta se sa takvom bagrom radi .Mada ovaj mali izgleda da je zesce prolupao , Kovin ili Vrsac su za njega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Додир са реалношћу је веома очигледан, само што није у тексту него иза текста, кодо оних које овакве текстове састављају, а сушти су професионалци са непогрешивим осећајем за реалност и информацијама из реалног времена. Dobro to znamo iliti osnovano nagadjamo, kako ko da je to tako kao što ti govoriš. to govorim i ja ali je tehnika pristupa izgleda drugačija, ja ne dodirujem rep, nego glavu, kontradiktornost je izgleda u moći, jer je u ovom slučaju reč da je rep opasniji od glave ali ako želiš biti praktičan onda se ipak zmiji prvo neutrališe glava, tj.otrov. Da ne bi neko pomislio kako seciram. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Додир са реалношћу је веома очигледан, само што није у тексту него иза текста, кодо оних које овакве текстове састављају, а сушти су професионалци са непогрешивим осећајем за реалност и информацијама из реалног времена. Kod takvih grupacija ne možeš ništa dokazivati sa repom, jer ga ne vidiš, odnosno ti to možeš pravno bolje objasniti. Nevolja je u tome što oni svašta govore, ni za glavu ni za rep, što bi se reklo, nezvanično priznaju sve moguće varijante koje su uradili ali i brutalnije koje nisu, pa kad neko krene u potragu za realnoću, više mu niko ne veruje, jer se prosto dokazi gube u onim delima koje sigurno nisu uradili a govorili su da jesu. Na terenu to izgleda kao lovac na veštice, pa se pravednikom smatraju krivci a klevetnikom žrtve. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Pa i mi radimo na objedinjavanju svih moravskih zemalja od Kijova do Tokija a pod paravanom EU! https://goo.gl/ZURrXd https://goo.gl/XiYqN3 https://goo.gl/QQ9q0O Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука