Дејан Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 ЏЕРЕМИ АЈРОНС O МИТРОПОЛИТУ АМФИЛОХИЈУЏереми Ајронс, један од најпознатијих позоришних и филмских глумаца, је на питање новинара прокоментарисао сусрет са Митрополитом Амфилохијем сљедећим ријечима:"Сусрет са Митрополитом Г.Амфилохијем је био такав да сам заборавио на филм и све везано за филм. Сусрет је био један од врхунаца мог живота. Можда сам ја чувени глумац али сам духовно врло обичан човјек и упознати такву личност као илто је Ваш Митрополит у Црној Гори је нешто изузетно. Оног тренутка када је ушао у кабинет ја сам знао да пред собом имам ријетког човјека. То се не дешава тако често, можда два или три пута у животу имао сам привилегџју да сретнем таквог човјека, такву личност...". Izvor: https://www.facebook.com/jovan.markus.3 Pancakes, Снежана, florenntina and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Снежана and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 bas lepo, ima nesto posebno, dobro u vezi Amfilohija, ne umem da objasnim, barem je to neki opsti utisak ovako preko neta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Митрополит је духовна величина. Понекад се избламира када почне да се меша у политику, али шта је ту је. Ноубади`з прфект, што би реко брат Џереми. feeble, Плутон, Ronald and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Митрополит је духовна величина. Drugi ce da nam sacuvaju velicine od nas samih jer u sosptvenom dvoristu ne vidimo stvari kako bi trebalo, posebno u CG je to slucaj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Митрополит је духовна величина. Понекад се избламира када почне да се меша у политику, али шта је ту је. Ноубади`з прфект, што би реко брат Џереми. mozda se i ne izblamira, mozda prica u pricama, al' ga niko ne razume mislim, sta ja znam, kad to i onako ne pratim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука