Ромејац Написано Јануар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Борис Јељцин, бивши председник Русије Dominika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Дилма Русеф, председник Бразила Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Раул Кастро, председник Државног Савета и Савета Министара Кубе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Бил Клинтон, бивши председник САД-а Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Извор слика Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Лукашенко је фаца, баш. Путин ми је на овој слици, као ови данашњи емо-клинци, са оном косицом... Обама, класични /афро/амерички тинејџер, док ми је Буш, на свакој слици тупаџија, па тако и на овој са бејзбола. Клинтон са саксофоном је прави штребер, као и Оланд, а Меркелова у друштву стидљивих Њемица и сама се чини стидљива, мада се касније није толико стидјела сликати ни у много слободнијим позама. Медведев је доказ да никад није касно да се унормалиш и чак постанеш "много важна фаца" илити "виајпи". Асад сувише мали да би га коментарисао, а Камерон - прави Енглез, ако знате шта хоћу да кажем. Ово су само прве импресије, ако бих још једном погледао слике, можда бих и промјенио мишљење, али то је то углавном. П.С.: Породицу Ким не смијем да коментаришем! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Ево још једног, поприлично омраженог лика, али овдје тотално модерног! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Ево још једног, поприлично омраженог лика, али овдје тотално модерног! Ignjatije, Караконџула and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Извор слика Ovde kaze da ono gore u stvari nije slika Medvedeva, i da su na nekoj prici to vec odavno objasnili, samo ne kaze `de... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Ovde kaze da ono gore u stvari nije slika Medvedeva, i da su na nekoj prici to vec odavno objasnili, samo ne kaze `de... Тако је Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Само за господина Плутона! Идентификовати особу на слици: Линк Pancakes, Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Шешељ? kordun and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Једини у борбеном стилу. Један је био наш товариш Тито... Послато са GOCLEVER TAB R70 уз помоћ Тапатока http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Шешељ? http://www.pravda.rs/2015/09/05/niste-videli-nikad-pre-ovako-je-izgledao-seselj-kao-dete-kao-student-kao-vojnik-foto/ Плутон and Nebojš.a је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Ovde kaze da ono gore u stvari nije slika Medvedeva, i da su na nekoj prici to vec odavno objasnili, samo ne kaze `de... Имаш право. Нашао сам на руским форумима да су се бавили већ овом сликом и тврде да на слици није Медведев... И сам Медведев је негирао да је он на слици. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука