Jump to content

Проблем звани хо'опонопоно

Оцени ову тему

JekaT

Препоручена порука

Моја пријатељица је од скоро, нажалост, постала опседнута овом демонском ''техником''. Човек који ју је увукао у ту причу, прати је у стопу и покушава да увуче све њој блиске људе у то. Опет, нажалост, успева. Чула сам причу, додуше површну, о тој ''техници'', али ми је јасна суштина. Мантрање лепих речи, да би се замаскирало лоше, обраћање, не Богу, већ ''божанству'' (ко ли би то могао бити, хм?), које нам даје што желимо, али са пакетом ''вируса'' које ми опет треба да очистимо мантром и тако даље. Главни проблем опседнутих је убеђеност у то да се чини добро другима и себи, кроз ''чишћење'' и да се тако лечи. Волела бих да ми неко, ко је имао искуства са оваквим стварима, објасни како да приступим овоме, односно како да заштитим себе (пошто имам контакт са таквима и на послу) и друге од тог сатанизма и да ли и мојој пријатељици могу помоћи на још који начин, осим молитвом.

Хвала, унапред!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Prvo ih nemojte etiketirati kao sataniste.

Kako reče sveti Jovan Zlatousti :" kada bi Hrišćani zaista živeli svoju veru, neznabožaca ne bi bilo". To je jedan od razloga zašto je naš narod plodno tle za raznorazna nepravoslavna učenja.

Uglavnom, radite na sebi, idite na Liturgiju redovno, molite se Bogu, čitajte mnogo, radite na svojoj emocionalnoj pismenosti, nemojte bežati od znanja, u svemu tražite ono što je dobro, volite ljude, nemojte ih osudjivati, naročito one koji su počeli da praktikuju neka učenja nesvojstvena našoj tradiciji, ne rade oni to zato što su srećni, već traže neki izlaz i rešenje, pazite kako živite, možda ćete biti jedina biblija koju će neko da "pročita", pomozite sebi pa će vam i Bog pomoći...e tako možete da zaštite sebe od drugih i druge od sebe :)

Подели на овим сајтовима

Prvo ih nemojte etiketirati kao sataniste.

Kako reče sveti Jovan Zlatousti :" kada bi Hrišćani zaista živeli svoju veru, neznabožaca ne bi bilo". To je jedan od razloga zašto je naš narod plodno tle za raznorazna nepravoslavna učenja.

Uglavnom, radite na sebi, idite na Liturgiju redovno, molite se Bogu, čitajte mnogo, radite na svojoj emocionalnoj pismenosti, nemojte bežati od znanja, u svemu tražite ono što je dobro, volite ljude, nemojte ih osudjivati, naročito one koji su počeli da praktikuju neka učenja nesvojstvena našoj tradiciji, ne rade oni to zato što su srećni, već traže neki izlaz i rešenje, pazite kako živite, možda ćete biti jedina biblija koju će neko da "pročita", pomozite sebi pa će vam i Bog pomoći...e tako možete da zaštite sebe od drugih i druge od sebe :)

Поштовани Дејане,

Изгледа да се нисмо разумели. :)  Нисам их етикетирала, већ сам тај израз искористила за такво деловање и учење. Можда сам се прегрубо изразила. Није ми била жеља да осуђујем, већ да се посаветујем, да бих можда могла да помогнем људима. Са свиме што сте рекли се апсолутно слажем! Свако добро!  :osmeh:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...