Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Мој пас се није пробудио....... Легли смо да одморимо... нисам се ни опростила... И пробудила сам се.. а он је крај мене лежао мртав.. Како сам га загрлила... тако је и отишао... Мој малени весељак који није хтио да одрасте! написаћу дужи пост кад додђем себи....................... Боже 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 0409_feel 0102_laugh klapklap Ne znam sta da kazem... 0110_hahaha Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Драга Тања... Драга Тања... још нисам у стању изњети га вани.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Мало лепо око :-((( Држи се, Тави, нема шта сад ту да се ради... целог живота само одласци и доласци... Он више није ту, то је само тело... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Драга Тања... Драга Тања... још нисам у стању изњети га вани.... 0409_feel Ti si hrabra znas koliko!!! 0102_laugh Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Мало лепо око :-((( Држи се, Тави, нема шта сад ту да се ради... целог живота само одласци и доласци... Он више није ту, то је само тело... Немој Мицо Молиииииииииииииииииииииииииим Теееееееееееееее!!!!! јој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Драга Тања... Драга Тања... још нисам у стању изњети га вани.... 0409_feel Ti si hrabra znas koliko!!! 0102_laugh много га волим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Драга Тања... Драга Тања... још нисам у стању изњети га вани.... 0409_feel Ti si hrabra znas koliko!!! klapklap много га волим... Bas zato 0102_laugh Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Ајмо, ајмо, стисни зубе! Усрећићеш за узврат неког другог, кад будеш спремна за то ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Искрено ми је жао! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Кукавица сам... ја сам га само умотала у ћебенце... и ставила једну дивну ствар за сјећање... Мушкарци су ти који ће га закопати, моји јарани.... јер ја то не бих могла... Боли ме око срца... Хвала вам пријатељи!! Од срца вам хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Мој пас се није пробудио....... Легли смо да одморимо... нисам се ни опростила... И пробудила сам се.. а он је крај мене лежао мртав.. Како сам га загрлила... тако је и отишао... Мој малени весељак који није хтио да одрасте! написаћу дужи пост кад додђем себи....................... Боже algabacajuЈако ми је жао. Јадничак. Изгледа да је све то било прејако за њега. Држи се сејо. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Душо моја, много пута сам губила своје љубимце, и знам како је то, изгубиш део себе...Мада то сад одмах нећеш моћи, усрећи неко друго лепо тужно око које чека, замисли...можда баш тебе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Диван пост, Оља! 0110_hahaha Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука