дибидусрус Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 иста дужина ногу... јао страшно... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 ово није пас, ово је СТРАШНО! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 баш је "фешн" 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 ???????? ?? :-) ?????? ?? ???? ? ???? ?? ????? ???? ??? 7 ?????? ? ?????. :smiley: ?? ? ??? ???? ??? ?? ?????????? ?? ????? ????????? ?????? ????????? ?????? ?????. ??? ?????? ????? ?? ???? ????,? ???? ??????? ?? ????? ?? ???? ?????? 0104_cheesy "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Ој, па он је штенааац :-) Ја не волим да дајем животињама имена која људи добијају на крштењу... Ал зато дајем смешна имена :-) Шврћа, ејјј :-) ко још тако назива пса :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Ево најновијих Шврћиних сликаааа.... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Научио је да се пење на прозор :-))) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Sava... је реаговао/ла на ово 1 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 сувозач!!! Рада. је реаговао/ла на ово 1 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Аааа јел кооперативан,при вожњи? пресладак је! :smiley: :smiley: Ево још мало мог ушатог: "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 24, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2010 Какав носић хаааааааа :-) Кооперативан, како не, стално ми ставља шапу на руку на мењачу, па возимо заједно :-)) Једино је блесаво акд крене да брани нашу путујућу кућу од пролазника јаооо ... ав ав ав ав ав Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Да ли су и наши пси оволико срећни...? или бар да ли делују тако :-)) Sava... је реаговао/ла на ово 1 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Мој Шврћа је опет болестан... ја не знам шта ћу више са тим осетљивим псом, који је прележао штенећак ... bliss jeeee Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Само да знате, имам ја и Шакија :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука