Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Pre je u pitanju revolucija nego evolucija.Promena je previše bila nagla uz koju krokodilsku suzu da bi dovela do smrti jedinke uz verovatno krokodilske suze ostalih pripadnika populacije. Mislim, da on misli ipak na serbski rod. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 И нормално ми сад сви треба да мислимо да он (члан главног одбора) све то до сада није знао, него му ето синуло одједаред и тако је Србија добила новог борца за правду на страни потлаченог народа Pa evoluirao čovek.Pa i Toma i Vučko bejahu ultra nacionalisti a sada su mega giga evropejci,veći katolici od pape. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Nenormalno je da u jednoj drzavi koju su nam dedovi ostavili jedina kvalitetno vredna pomena kriticka rec, moze da se cuje ili procita u formatima saljivih i zabavnih emisija. U sta smo se mi pretvorili? Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 @@Kratos, Pa jel rekao " ceracemo se politicki" A sto i da se ne pocepa? To im je najsigurnija opcija da opet budu na vlasti. Nije vucic lud, zna da ima dosta onih koji ga nece glasati, demokratske stranke su propale totalno, (da neko mene pita a ne pita me )da sam na njihovom mestu, pocepala bih SNS, govorila sve protiv Vucica, ponudila se narodu kao nova opcija, sveza krv nekompromitovana politicki...i ostalo, i pokupila one glasace koji kazu da nemaju za koga da glasaju, one koji nece da glasaju ni za demokrate ni za SNS...na kraju bih naravno obzirom da ne bih imala ubedljivu vecinu u parlamentu, napravila koaliciju sa SNS i ajmo Jovo nanovo... ( Dobro je sto me niko nista ne pita) Kao član glavnog odbora SNS već si politički kompromitovana.Drugo za stvaranje takve opcije potrebni su ti neki jači ljudi oko tebe u stranci u šta čisto sumnjam da ih ovaj lik ima.ovo tvoje zvuči kao kad je nesrećni Živković mislio da će da pocepa DS sa Čedom zajedno pa ih pocepa maneken sa dorčola i odoše na margine.Jedini koji je uspeo da pocepa neku jaču stranku i da stvori vrlo respektabilnu(u smislu glasačke mašinerije) je seljačka jajara iz bajčetine.I to ne bi nikada uspeo da se mladi nosač gajbica Jelen piva nije priklonio slobodnom radikalu alijas Toma diplomi. -Владимир- and javor је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Eto i brat Kratos odmah pozurio da nas nasmeje jedinim covekom u zemlji serbiji. Bolece nas koliko je ustvari sve ovo ozbiljno i ponizavajuce. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Kod nas su naši političari dosta bliži narodu. Ministar zemljoradnje Češke Republike, inače Moravan, to je taj u odijelu s tubom. http://www.marianjurecka.cz/ https://goo.gl/TsuoBa https://goo.gl/7P5Z2r https://goo.gl/7gg28c Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 @@Nikola Eskobar, три поена упозорења због вређања на теми. Следећи прекршај и бићеш банован или стављен на одобравање, у зависности од озбиљности прекршаја. Немој после да буде да ниси упозорен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 @@Nikola Eskobar, Сад видим да си поганио и друге теме. Десет дана хлађења. Довиђења до краја месеца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука