Јанко Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Све сте ми лепо предочили. Преломио сам. Гласаћу у аду за коалицију Путин-Ноле. Амин. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Polako ljudi I ja nisam dobro shvatio Aleksandra, on smatra da DJB ima dovoljno za cenzus, dok koaliciju sa opozicijom pominje vise kao pocetak od nekih 15-20% glasova kojim ce polako u skupstini u narednim godinama slabiti snagu SNS-a. SNS lagano pobjedjuje I to je svima jasno. E sad pitanje je da li DJB ima za cenzus, ja bih volio da ima, jer su oni najmanje losa stranka, posto u Srbiji nema kvalitetnijih ljudi koji bi se ukljucili u politiku. U Hrvatskoj postaje mejnstrim bar sto se tice on-line novina liberalno- demokratski( ne libertarijanski vec podrazumjeva borbu protiv kronikapitalizma, interestinih grupa koje pokusavaju kreirati monopole, oligopole I tako u saradnji sa politicarima istisnuti konkurenciju sa trzista, zatim ukidanje ogromnog broja propisa, nepotrebnih regulacija I uvodjenje novih koje su potrebne svakako itd.). Kao posledica toga oni danas imaju jednog Milana A.Racica kao kandidata za ministra privrede. Ne treba se izrugivati, pa cak I taj Vucic nije uradio sve naopako jer svi se odlicno sjecamo sta je pricao prije 15 godina. Ako neko ocekuje da se odjednom u Srbiji pojavi premijer kao u Australiji I Kanadi onda mu je bolje da emigrira tamo. Jedno je pricati u teoriji I pljuvati sve zivo, a drugo u praksi. Kao sto rece Stiv Pejovic decenije su potrebne da bi se izgradile institucije u koje ce ljudi imati povjerenju, a koje I dolaze od ljudi. Moze li brze? Moze, ali onda nam treba jedan Lee Kuan Yew, medjutim to moze da bude I mac sa dvije ostrice ukoliko takva licnosti umre, nema dostojnog naslednika, a vladavina zakona nije ono na cemu smo izgradila baza za zdravo I prosperitetno drustvo. Ne trebamo se izrugivati nikome jer preko politicara pljujemo I svoje sugradjane koji su iz neznanja ili slabog morala ciji uzrok moze biti i nemastina za njih glasali, a medju kojima su I nasi clanovi porodica ili rodbine, vec da uvidimo greske I pokusamo makar prijateljima da objasnjeno zasto su odredjene politicke odluke lose. Ako sam ja uspio mojoj majci ili tetki, jeste da sam se oderao, hehe onda mozemo svima, jer to je put ka drustvu koje mozda necemo dozivljeti ali koje cemo ostaviti buducim generacijama I u koje ce nase zdravorazumsko recenice I razmisljanja biti ugradjena. Zasto ja stalno spominjem evolutivni pristup ne samo u drzavu vec I crkvi koji krece od pojedinaca? Obrazujuci sebe i oslobadjaci se predrasuda mi koliko je moguce mozemo da koristimo analiticki pristup I utvrdimo da li je u odredjenim prilikama korisnije nesto privatizovati ili ne, da li privatizovati samo usluge ili I infrastrukturu, koje regulacije su korisne a koje ne itd. Isto je i u Crkvi besmisleno ocekivati da svi koji su usli odjednom shvate zasto su ti I da njihovo duhovno usavrsavanje krene postepeno pocev od Katihizisa. Ne treba ni slucajno pljuvati ljude koji su otisli odavde jer kroz doznake oni salju svojim porodicama 4-5 milijardi eura godisnje, a to je uvijek dobar stimulans za trziste, ali I mnogo od njih imaju zelju da se vrate. Na kraju svi trebamo pridonjeti koliko je moguce I poci od sebe ukoliko hocemo da Srbija postoji i u buducnosti. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Evo Aleksandar je odgovorio Speakeru( mislim da je on pisac, bas, bas nacitan covjek, sad zivi i radi kao preduzetnik u Londonu) na TR za kojih 20 tacaka se zalaze i ja mislim da nece odstupiti, slazem se svakom, naravno treba ih detaljno razraditi: Kao jedan od vlasnika bloga ću sigurno objaviti još ponešto o politici koju zastupam do izbora jer nešto ne vidim da se kosi sa liberalnim načelima, osim što za razliku od svih dosadašnjih pokušaja da se u Srbiji uvede elementarna normalnost čiji je postament tržišna privreda pod vladavinom prava, ova ima nekakve šanse da uspe jer je upravo ka uspehu usmerena, a ne pretvaranju političke organizacije u crkvu, ili bolje rečeno sektu. Ispod je naš fašističko-komunistički plan za okupljanje opozicije. Naravno, neotuđivo je pravo glasati za SNS, kao što svako slobodno biće ima pravo da bude mazohista ili pokvarenjak.1.Увести ПОТПУНУ транспарентност рада јавног сектора. Забранити потписивање тајних уговора. За цео јавни сектор објавити све потписане уговоре, месечно објављивати ко добија новац од државе, јавних и државних предузећа, свих здравствених, културних, просветних и свих других установа. Објавити систематизације радних места и мерила радног учинка за цео јавни сектор.2. Пописати и проценити СВУ државну имовину3. Донети нове изборне законе: директни избори за председнике општина и градоначелнике, већи цензус за коалиције, равномерна територијална заступљеност, нов закон о финансирању политичких странака4. Нов закон о медијима и слободном политичком приступу медијима5. Закон о пореклу имовине6. Укинути субвенције страним инвеститорима Не постоји разлог да страни инвеститори буду привилеговани у односу на домаће. Фокус економске политике је домаћа привреда.7. Увести ред у јавна предузећа. Јавни конкурси за све директоре. Укинути противуставно смањење пензија. Вратити отето.8. Дуг према пензионерима претворити у државне обвезнице са каматом. Војним пензионерима ускладити пензије у складу са одлуком Уставног суда са каматом. Реформа пензионог система.9. Вратити плате у јавном сектору на ниво пре смањења крајем 2014. Дуг за отете плате, као и за солидарни порез, претворити у државне обвезнице са каматом.10. Раскинути уговор за Београд на води11. Расписати јавни конкурс за урбанистичко решење за Савски амфитеатар.Ставити ван снаге штетне законе Закон о пољопривредном земљишту, Закон о конверзији земљишта, Закон о улагањима12. Повезати радни стаж СВИМ запосленим у фирмама у реструктурирању, приватизацији и стечају. Исплатити заостале зараде. Није посао запослених да наплаћују доприносе. То је посао државе. Стаж се повезује на нивоу минималца. Заостале зараде такође. Део изнад минималца се конвертује у власништво над предузећем.13. Отворити широку јавну расправу о правосуђу, образовању и здравству Ове реформе се не могу спровести за годину дана. Али је могуће отворити расправу о њима и увести транспарентност у њихов рад.14. Укинути претплату за РТС Извршити рационализацију. Трајно решити финансирање. Не плаћа се накнада за пријем преко антене.15. Укинути оверу здравствених књижица. Здравствено осигурање за све грађане плаћено из буџета.16. Смањити порезе и доприносе за трећину у два корака Увести прогресиван синтетички порез. Први корак са почетном стопом од 20% спровести одмах. Други корак орочити растом пореских прихода. Повећати минималац да прати пореско растерећење.17. Увести универзалну социјалну заштиту за сва домаћинства без примања. Свако домаћинство без примања би добило социјалну помоћ од 15.000 динара месечно, плус 5.000 динара по додатном члану домаћинства, тако да би трочлана домаћинства примала 25.000 динара месечно, а четворочлана 30.000 динара. Цео систем социјалне заштите који имамо данас би заменио нови универзалан систем.18. Поставити темеље аграрне реформе: државну земљу обрађују наши земљорадници уз ограничен посед. Вратити систем задруга19. Завршити реституцију без трошка за буџет Вратити отето у натури. Оно што не може, вратити кроз супституцију.20. Решити проблем кредита у швајцарским францима Терет распоредити између банака и грађана који су узимали кредит. Милан Ракић and florenntina је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Evo Aleksandar je odgovorio Speakeru( mislim da je on pisac, bas, bas nacitan covjek, sad zivi i radi kao preduzetnik u Londonu) Speaker је вероватно најбезобразнији лик на српском виртуелном простору. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Speaker је вероватно најбезобразнији лик на српском виртуелном простору. Slazem se, psuje maximalno, vrijedja medjutim takva sloboda govora postoji samo na TR, heehehe. Gotivim ga jer ima iskustva, nema gdje nije zivio i dobar je preduzetnik, samo nikako da kaze koliko ima godina, a meni se cini negdje izmedju 60 i 75, govori i nekoliko jezika. Znao sam kad Milan pocne da pise protiv Kostunice i DB da ce ovaj sve da se slozi jer je i on na TR isto pricao kao Milan na B92 forumuu vezi toga http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Ма слажем се ја о ДБ-у и Коштуници, али постоји нешто што се зове култура, елементарно васпитање и људскост и требало би да буде испред било ког политичког мишљења. Лик ме једном извређао јер пишем ћирилицом. Плутон, Ronald and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Ма слажем се ја о ДБ-у и Коштуници, али постоји нешто што се зове култура, елементарно васпитање и људскост и требало би да буде испред било ког политичког мишљења. Лик ме једном извређао јер пишем ћирилицом. Ма слажем се ја о ДБ-у и Коштуници, али постоји нешто што се зове култура, елементарно васпитање и људскост и требало би да буде испред било ког политичког мишљења. Лик ме једном извређао јер пишем ћирилицом. I sad vrijedja, cirilicari itd. Nema kulture, Igora Jaramaza zove Jaragmaz. Pogotovo kad mu ovaj kaze Spikercic, pobudali, odmah psuje, mozda je i nadrogiran kad pise posto konzumira redovno, pa sam oguglao na njegove psovke I uvrede, postale mi smijesne, jer psuje a stavlja smajlije.☺ Плутон је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Evo Aleksandar je odgovorio Speakeru( mislim da je on pisac, bas, bas nacitan covjek, sad zivi i radi kao preduzetnik u Londonu) Помињали смо га једном овде баш. Врло вероватно да је у питању лик који се потписује као EU Citizen на Б92. А тај је писао овакве ствари тамо, и то само оно што се сећам: - Треба побити пар стотина хиљада Севернокорејаца и завршити са тим режимом јер је народ одговоран за Кимову власт - Све земље које уђу у НАТО морају и саме мало да окрваве гаће у разним ратовима, ако мисле да уживају у ресурсима које НАТО осваја (рат за освајање ресурса је по њему нешто сасвим нормално и пожељно, то стално пише) - Треба укинути све факултете на којим се изучавају хуманистичке науке - Ћирилица је азијатски шкрабопис и чим прими мејл на ћирилици од било кога, одмах га обрише - Руси су азијатски варвари које треба уништити - Држава нема права да узима паре од грађана да би чувала "дебиле и малоумнике" (то су по њему сви који се лече у психијатријским установама) - Свакога ко му се супротстави назива провинцијалцем и да му се не обраћа на 'ти' јер није у свом селу - Да Билу Клинтону треба подићи споменик усред Београда јер нас је ослободио Косова, које смо потпуно заслужено изгубили Ово је само оно што ми остало у сећању, а има тога сигурно много, много више. Тако да...човеку је место у институцији затвореног типа, било да је озбиљан или да само тролује Ronald, RYLAH, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Ponovo će postati zanimljivo na ŽRU! Где си, Манолисе! Нема те нешто по форуму, размишљам, да те није Вучић у'апсио... feeble, RYLAH and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Kao jedan od vlasnika bloga ću sigurno objaviti još ponešto o politici koju zastupam do izbora jer nešto ne vidim da se kosi sa liberalnim načelima, osim što za razliku od svih dosadašnjih pokušaja da se u Srbiji uvede elementarna normalnost čiji je postament tržišna privreda pod vladavinom prava, ova ima nekakve šanse da uspe jer je upravo ka uspehu usmerena, a ne pretvaranju političke organizacije u crkvu, ili bolje rečeno sektu. Ispod je naš fašističko-komunistički plan za okupljanje opozicije. Naravno, neotuđivo je pravo glasati za SNS, kao što svako slobodno biće ima pravo da bude mazohista ili pokvarenjak. 1.Увести ПОТПУНУ транспарентност рада јавног сектора. Забранити потписивање тајних уговора. За цео јавни сектор објавити све потписане уговоре, месечно објављивати ко добија новац од државе, јавних и државних предузећа, свих здравствених, културних, просветних и свих других установа. Објавити систематизације радних места и мерила радног учинка за цео јавни сектор. 2. Пописати и проценити СВУ државну имовину 3. Донети нове изборне законе: директни избори за председнике општина и градоначелнике, већи цензус за коалиције, равномерна територијална заступљеност, нов закон о финансирању политичких странака 4. Нов закон о медијима и слободном политичком приступу медијима 5. Закон о пореклу имовине 6. Укинути субвенције страним инвеститорима Не постоји разлог да страни инвеститори буду привилеговани у односу на домаће. Фокус економске политике је домаћа привреда. 7. Увести ред у јавна предузећа. Јавни конкурси за све директоре. Укинути противуставно смањење пензија. Вратити отето. 8. Дуг према пензионерима претворити у државне обвезнице са каматом. Војним пензионерима ускладити пензије у складу са одлуком Уставног суда са каматом. Реформа пензионог система. 9. Вратити плате у јавном сектору на ниво пре смањења крајем 2014. Дуг за отете плате, као и за солидарни порез, претворити у државне обвезнице са каматом. 10. Раскинути уговор за Београд на води 11. Расписати јавни конкурс за урбанистичко решење за Савски амфитеатар. Ставити ван снаге штетне законе Закон о пољопривредном земљишту, Закон о конверзији земљишта, Закон о улагањима 12. Повезати радни стаж СВИМ запосленим у фирмама у реструктурирању, приватизацији и стечају. Исплатити заостале зараде. Није посао запослених да наплаћују доприносе. То је посао државе. Стаж се повезује на нивоу минималца. Заостале зараде такође. Део изнад минималца се конвертује у власништво над предузећем. 13. Отворити широку јавну расправу о правосуђу, образовању и здравству Ове реформе се не могу спровести за годину дана. Али је могуће отворити расправу о њима и увести транспарентност у њихов рад. 14. Укинути претплату за РТС Извршити рационализацију. Трајно решити финансирање. Не плаћа се накнада за пријем преко антене. 15. Укинути оверу здравствених књижица. Здравствено осигурање за све грађане плаћено из буџета. 16. Смањити порезе и доприносе за трећину у два корака Увести прогресиван синтетички порез. Први корак са почетном стопом од 20% спровести одмах. Други корак орочити растом пореских прихода. Повећати минималац да прати пореско растерећење. 17. Увести универзалну социјалну заштиту за сва домаћинства без примања. Свако домаћинство без примања би добило социјалну помоћ од 15.000 динара месечно, плус 5.000 динара по додатном члану домаћинства, тако да би трочлана домаћинства примала 25.000 динара месечно, а четворочлана 30.000 динара. Цео систем социјалне заштите који имамо данас би заменио нови универзалан систем. 18. Поставити темеље аграрне реформе: државну земљу обрађују наши земљорадници уз ограничен посед. Вратити систем задруга 19. Завршити реституцију без трошка за буџет Вратити отето у натури. Оно што не може, вратити кроз супституцију. 20. Решити проблем кредита у швајцарским францима Терет распоредити између банака и грађана који су узимали кредит. Ово је супер као списак лепих жеља, али да би све ово и спровео, мораш да користиш бољшевичке методе. На првом месту, да укидаш међународне споразуме које си потписао, и да изазовеш хаос у сопственој земљи да би спроводио неке од ових мера. Да не помињем паре које немаш, кадрове које немаш и остале ствари. Овакве спискове лепих жеља смо, са мањим одступањима, имали пред сваке изборе, па кад заседну на власт, онда их реалност удари по челу. Још један списак лепих жеља лишен реалности. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Кад смо код ДБ-а... Manolis, RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Помињали смо га једном овде баш. Врло вероватно да је у питању лик који се потписује као EU Citizen на Б92. А тај је писао овакве ствари тамо, и то само оно што се сећам: - Треба побити пар стотина хиљада Севернокорејаца и завршити са тим режимом јер је народ одговоран за Кимову власт - Све земље које уђу у НАТО морају и саме мало да окрваве гаће у разним ратовима, ако мисле да уживају у ресурсима које НАТО осваја (рат за освајање ресурса је по њему нешто сасвим нормално и пожељно, то стално пише) - Треба укинути све факултете на којим се изучавају хуманистичке науке - Ћирилица је азијатски шкрабопис и чим прими мејл на ћирилици од било кога, одмах га обрише - Руси су азијатски варвари које треба уништити - Држава нема права да узима паре од грађана да би чувала "дебиле и малоумнике" (то су по њему сви који се лече у психијатријским установама) - Свакога ко му се супротстави назива провинцијалцем и да му се не обраћа на 'ти' јер није у свом селу - Да Билу Клинтону треба подићи споменик усред Београда јер нас је ослободио Косова, које смо потпуно заслужено изгубили Ово је само оно што ми остало у сећању, а има тога сигурно много, много више. Тако да...човеку је место у институцији затвореног типа, било да је озбиљан или да само тролује Ali uvijek smajlije posle vrijedjanja, mada zna nekada dosta dobrih stvari da napise. Izgleda da je on iz burzujske porodice, pisao je gdje se kretao jos kao student, to je stara beogradska elita za koju on misli da su je komunisti I kriptokomunisti zajedno sa Crkvom, protjerali na zapad I po njegovu rijecima u Srbiji ima jos vrlo malo sposobnih ljudi. I sad su mu svi krivi sto Srbija nije onakva kakva on misli da treba.☺ Najludji je od svih Kinik na B92, ali kad se ne svadja je ok, jer kad pocne da pise o Rusiji, jednom je ispisao gdje studiraju djeca od Ruskih poslanika, naveo je ogroman broj I sve na zapadu. Meni je smijesno kad pojedinci tek ulete na B92 forum I pocni da pretjeruju o Rusiji , I onda kad ih Milan I Kinik docekaju, ludnica, hehehe. Milan kaze da mu nije licemjerno ako negdje pise normalno, a negdje se svadja, pa I vrijedja, on pojedine forume ne shvata ozbiljno, jer znam da je on ove ljude koje je napadao zvao na PP da im kaze ko je I da ih usmjeri koje knjige da citaju.☺ http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Ово је супер као списак лепих жеља, али да би све ово и спровео, мораш да користиш бољшевичке методе. На првом месту, да укидаш међународне споразуме које си потписао, и да изазовеш хаос у сопственој земљи да би спроводио неке од ових мера. Да не помињем паре које немаш, кадрове које немаш и остале ствари. Овакве спискове лепих жеља смо, са мањим одступањима, имали пред сваке изборе, па кад заседну на власт, онда их реалност удари по челу. Још један списак лепих жеља лишен реалности. Rile da je Aleksandar glavni cojvek u DJB, ja bih bio siguran da on moze okupiti dobre ljude, cak bi se i pare nasle, medjutim ja sam uvijek sumnjicav prema Radulovicu I ako Aleksandar kaze da on nije diktator u stranci. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Rile da je Aleksandar glavni cojvek u DJB, ja bih bio siguran da on moze okupiti dobre ljude, cak bi se i pare nasle, medjutim ja sam uvijek sumnjicav prema Radulovicu I ako Aleksandar kaze da on nije diktator u stranci. Нисам причао о тим парама. Треба много пара за све што се налази на овом списку, пара које СРбија нема. Цела Србија, са свим бизнисменима. Треба кршити Споразум о стабилизаији и придруживању, што значи заустављање европских интеграција, које даље вуку стагнацију и рересију целокуоне привреде. Треба кршити потписане споразуме друге врсте, што значи да земља аутоматски псотаје наозбиљна и заобилазе је инвеститори. Треба радити још много других ствари које би значиле пропаст да би се ових 20 тачака испунило. Да ме не схватиш погрешно, да имам чаробан штапић, одмах бих учинио да се ових 20 тачака испуни, али у овом тренутку не Александар или ДЈБ, него апсолутно нико не може ово да испуни. И не само у овом тренутку. Зато кажем да је демагогија. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Нисам причао о тим парама. Треба много пара за све што се налази на овом списку, пара које СРбија нема. Цела Србија, са свим бизнисменима. Треба кршити Споразум о стабилизаији и придруживању, што значи заустављање европских интеграција, које даље вуку стагнацију и рересију целокуоне привреде. Треба кршити потписане споразуме друге врсте, што значи да земља аутоматски псотаје наозбиљна и заобилазе је инвеститори. Треба радити још много других ствари које би значиле пропаст да би се ових 20 тачака испунило. Да ме не схватиш погрешно, да имам чаробан штапић, одмах бих учинио да се ових 20 тачака испуни, али у овом тренутку не Александар или ДЈБ, него апсолутно нико не може ово да испуни. И не само у овом тренутку. Зато кажем да је демагогија. Ja mislim da on to zna, zato sam i rekao da to treba detaljno razraditi da se vidi sta moze, a sta ne moze, kolike su mogucnost da se neka od tacaka odmah ispuni, a koje mozda mogu ranije ili kasnije. Normalno je da se dosta toga treba uskladiti sa trenutnom situacijom, medjutim Aleksandar je jedan od rijtkih ljudi koji kaze da je u praksi sve mnogo, mnogo komplikovanije, zato I razmislja u terminima od minimalno 10-15godina. On usput poznaje i teoriju i smiren je sto nije slucaj sa Radulovicem koji kao da je u pubertetu ponekad☺ Problem je sto ljudi iz drugih partija ni ne razumiju politicki i ekonomski program koji im neko napise. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука