cloudking Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Познати су ми програми свих странака, чак и оних које су испод 1% и ретко шта ми је ту „вау“. Барем 90% су фразе типа привлачење инвестиција, модерна Србија, поштовање права, европске интеграције, савез са Русијом... Ja nisam citao programe stranaka. Znam da ima puno pisanija na temu "sta?", ali pise li ista na temu "kako?" Плутон је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 А Ћирковић исувише мрзи Русију Ћирковић не мрзи Русију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 Ћирковић не мрзи Русију. Исправио сам се већ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 Познати су ми програми свих странака, чак и оних које су испод 1% и ретко шта ми је ту „вау“. Барем 90% су фразе типа привлачење инвестиција, модерна Србија, поштовање права, европске интеграције, савез са Русијом... Иначе, СНС је до скоро имао еугенику као саставни део програма (без зезања). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 Ja nisam citao programe stranaka. Znam da ima puno pisanija na temu "sta?", ali pise li ista na temu "kako?" Баш то, само фразе: Грађанске слободе, европске вредности, инвестиције, радна места, веће плате. Како и одакле, кога брига. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 ДЈБ нпр. у програму има заштиту српске имовине на КиМ. Људи су их више пута питали на Твитеру како и није било конкретних одговора, само фразе. Конкретнији су што се тиче економије, ал' ни ту нема комплетног програма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 16, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2016 У страначким програмима се најређе и најоскудније говори о образовању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 У страначким програмима се најређе и најоскудније говори о образовању. Сем Двери.Пратим рад удружења па скоро од оснивања.Њихов сам, смешно ми је рећи симпатизер/али ето ......у недостатку бољег израза/ Била на икс њихових предавања, почев од последњег на Филолошком факсу као и на икс на Машинцу. Колико год некима њихов план и програм, и њихова политичка појава као владајућа на нашој сцени, изгледала као утопија, ја верујем. Чуда се ипак дешавају................, верујем у чуда./ мало прелистајте политичку историју, видећете да се чуда дешавају/ Двери под покровитељском Русије /да се не лажемо ипак нам је потребан моћан савезник / идеална и по Србију најбоља комбинација. Људе, па скоро да лично познајем / члан моје уже породице их добро зна, радио за њих иако није члан њихове партије/ Сви из Двери су , већином породични људи / да не говоримо о њиховом искреном, патриотско, национално, хришћанском опредељењу/ Само искрен ентузијазам , вера и жртва, коју ови људи из Двери поседују , може нешто учинити на гро плану Србије. Уједно и део одговора на тему Лепога /са њима зрно по зрно погача, или у преводу револуција од Бога благословена, лагана сигурна , без крвопролића, промене корак по корак на свим пољима................../Прво почев од пропаганде /која чудо чини/...............па до свести која ће бити плод не наметнуте свести него нациоанлног препорода и буђења./Не може ништа одмах преко ноћи .Као и револуција у себи тако и колективна /народна / дуг и болан процес. П.С. За Плутона једна информација о Вучићу пошто га много воли За не веровати Вучић посетио једно, предавање Двери на Машинцу пре / не знам тачно 10 или мало мање година или 11/ Била и моја маленскост, ушетао на средину предавања и наравно као прави.............изашао пре краја Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Сем Двери.Пратим рад удружења па скоро од оснивања.Њихов сам, смешно ми је рећи симпатизер/али ето ......у недостатку бољег израза/ Била на икс њихових предавања, почев од последњег на Филолошком факсу као и на икс на Машинцу. Колико год некима њихов план и програм, и њихова политичка појава као владајућа на нашој сцени, изгледала као утопија, ја верујем. Чуда се ипак дешавају................, верујем у чуда./ мало прелистајте политичку историју, видећете да се чуда дешавају/ Двери под покровитељском Русије /да се не лажемо ипак нам је потребан моћан савезник / идеална и по Србију најбоља комбинација. Људе, па скоро да лично познајем / члан моје уже породице их добро зна, радио за њих иако није члан њихове партије/ Сви из Двери су , већином породични људи / да не говоримо о њиховом искреном, патриотско, национално, хришћанском опредељењу/ Само искрен ентузијазам , вера и жртва, коју ови људи из Двери поседују , може нешто учинити на гро плану Србије. Уједно и део одговора на тему Лепога /са њима зрно по зрно погача, или у преводу револуција од Бога благословена, лагана сигурна , без крвопролића, промене корак по корак на свим пољима................../Прво почев од пропаганде /која чудо чини/...............па до свести која ће бити плод не наметнуте свести него нациоанлног препорода и буђења./Не може ништа одмах преко ноћи .Као и револуција у себи тако и колективна /народна / дуг и болан процес. П.С. За Плутона једна информација о Вучићу пошто га много воли За не веровати Вучић посетио једно, предавање Двери на Машинцу пре / не знам тачно 10 или мало мање година или 11/ Била и моја маленскост, ушетао на средину предавања и наравно као прави.............изашао пре краја Super su oni... Samo da nisu fasisti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Super su oni... Samo da nisu fasisti... У опису ти стоји да си српски патриота , па ако се бавиш лингвистиком морао би да се мало боље позабавиш семантиком која је део лингвистике и да знаш да националиста и патриота но.....но.... знак једнакости са фашиста, нациста или шовиниста. Клаудићу, облачићу поздрав. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 У опису ти стоји да си српски патриота , па ако се бавиш лингвистиком морао би да се мало боље позабавиш семантиком која је део лингвистике и да знаш да националиста и патриота но.....но.... знак једнакости са фашиста, нациста или шовиниста. Клаудићу, облачићу поздрав. Ja sam patriota. Dveri su fasisti. Tebe nista ne razumem. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Tebe nista ne razumem. 12:smeha: Па како, причам србски/п/............хоћеш на енглеском........... :smeh1: Треба да испразниш чашу, али скроз.......на скроз..........па да је поново полако пуниш ..................... надам се да ћемо се једнога лепога дана разумети. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 12:smeha: Па како, причам србски/п/............хоћеш на енглеском........... :smeh1: Треба да испразниш чашу, али скроз.......на скроз..........па да је поново полако пуниш ..................... надам се да ћемо се једнога лепога дана разумети. Da nisi i ti fasista kao dverjani? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Super su oni... Samo da nisu fasisti... ti si brate isto super samo da nisi narkos, kad bi sa trave presao na tamjan skinuli bi te sa odobravanja garant Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 ti si brate isto super samo da nisi narkos, kad bi sa trave presao na tamjan skinuli bi te sa odobravanja garant Ок си лик............... али .......много си груб.............. Па Клаудић је наш......... /ово ја озбиљно/ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука