Jump to content

Mahirova majka: Samo želim istinu, a ne da me sažaljevaju

Препоручена порука

Најчешће се и не покају јер и они не знају ни за љубав, ни за веру, али у сваком случају, треба им дати прилику за то.

Pa da li je bas tako, sta mislis da prosetas malo do nekog pustinjaka ili upoznas nekog drugog. Evo ja znam jednog covjeka, koji je iz teskih zlocina dosao skoro do isposnice, kako oni kazu rezervisao je, tako da treba biti oprezan.

Подели на овим сајтовима

A apostol Petar i Ananija i njegova žena?I to zato što su hteli deo novca od prodaje imanja da sakriju od apostola.

Pa kakve veze to ima, sta bi ti uradio uvijek kaznjavao ljude cak i ako lazu, mislim ubijao ih, ne bi im dao vremena da se poprave? Pa oni i u zatvoru mogu biti korisni, mozda da rade nekakve poslove koje drzava organizuje u saradnji sa zatvorima, najlakse ih je ubiti.

Подели на овим сајтовима

Kratos

Da li bi mogao oprostiti zeni da te slaze ili prevari ako se iskreno pokaje( da li bi mogao djevojci sa kojom se dugo zabavljas i sa kojom si planirao brak)?

Подели на овим сајтовима

Mene zanima gde je Božija volja u svemu tome ako kako Hristos kaže ni vrabac sa grane ne pada bez volje Oca?I drugo nije li Bog previše iskušenja dopustio ili poslao na nekog ako na kraju dotični izvrši samoubistvo?Ne uklapa se nikako sa onim da Bog dopušta samo onoliko koliko smo u stanju da podnesemo.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Mene zanima gde je Božija volja u svemu tome ako kako Hristos kaže ni vrabac sa grane ne pada bez volje Oca?I drugo nije li Bog previše iskušenja dopustio ili poslao na nekog ako na kraju dotični izvrši samoubistvo?Ne uklapa se nikako sa onim da Bog dopušta samo onoliko koliko smo u stanju da podnesemo.

Pa ja cak mislim da u nekim situacijama i samoubistvo predstavlja podvig nad podvizima. Na primer u slucaju da djevojka izbjegavajuci sliovanje izvrsi samoubisto, za mene je ona svetiteljka. Pa i mene kad bi neko na primer iz ISIS-a ili slicnih ludaka pokusao napraviti nesto slicno, odmah bih izvrsio samoubistvo, 

Подели на овим сајтовима

Kratos

Da li bi mogao oprostiti zeni da te slaze ili prevari ako se iskreno pokaje( da li bi mogao djevojci sa kojom se dugo zabavljas i sa kojom si planirao brak)?

Kako ja da znam da se iskreno pokajala?I to može da me slaže.

Prevaru ne bih oprostio tu bi već bila mrtva za mene kao žena.Mogli bi da ostanemo prijatelji neki al veza bi pukla.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Kako ja da znam da se iskreno pokajala?I to može da me slaže.

Prevaru ne bih oprostio tu bi već bila mrtva za mene kao žena.Mogli bi da ostanemo prijatelji neki al veza bi pukla.

Pa moras joj dozvoliti, ako volis bices spreman da podneses i bol, da joj pruzis jos jednu priliku. Zasto mislis da ne moze da se pokaje, jesi li toliko nepovjerljiv, nije zena aparat, pricacete o svemu sto se desilo, zasto je do toga doslo, jer uzrok moze biti i muskarac, to i jeste podvig za njega, potrebno je vrijeme da bi se ljubav obnovila i podigla na visi nivo.

Подели на овим сајтовима

Pa moras joj dozvoliti, ako volis bices spreman da podneses i bol, da joj pruzis jos jednu priliku. Zasto mislis da ne moze da se pokaje, jesi li toliko nepovjerljiv, nije zena aparat, pricacete o svemu sto se desilo, zasto je do toga doslo, jer uzrok moze biti i muskarac, to i jeste podvig za njega, potrebno je vrijeme da bi se ljubav obnovila i podigla na visi nivo.

Džaba brate.Ne bi me više interesovala kao žena u tom smislu.Pogača kad se prelomi više se ne sastavlja.I sam Hristos osuđuje preljubu još u srcu ako se javi a kamoli da se ona ostvari.

Подели на овим сајтовима

Pa ja cak mislim da u nekim situacijama i samoubistvo predstavlja podvig nad podvizima. Na primer u slucaju da djevojka izbjegavajuci sliovanje izvrsi samoubisto, za mene je ona svetiteljka. Pa i mene kad bi neko na primer iz ISIS-a ili slicnih ludaka pokusao napraviti nesto slicno, odmah bih izvrsio samoubistvo, 

Ali onda Bog dopušta ili šalje iskušenje koje čovek ne može da podnese i rešenje nalazi  u suicidu.

Подели на овим сајтовима

Ali onda Bog dopušta ili šalje iskušenje koje čovek ne može da podnese i rešenje nalazi  u suicidu.

Mozda je to i najveci podvig koji nismo u stanju da razumijemo.

Подели на овим сајтовима

Тема је мучна до бола...

Nego kad smo kod vaspitnih mera sta cemo sa tobom kad si onako (")verbalno grub(") prema zenama kao sa Anikom onomad :D

Само кратак осврт, да не спамујем...

Лапис, "не праве мушкарци од нас жртве - ми то радимо тако што им предајемо своју снагу".

Такође, не мислим да се сва бића мушког пола могу назвати мушкарцима. И то треба заслужити. Толико.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Džaba brate.Ne bi me više interesovala kao žena u tom smislu.Pogača kad se prelomi više se ne sastavlja.I sam Hristos osuđuje preljubu još u srcu ako se javi a kamoli da se ona ostvari.

Hristos je osudjuje, ali ne govori da muskarac treba striktno napustiti zenu, vec zbog tezine djela koje muskarci bas i nisu u stanju da prevazidju dopusta razilazenje

Подели на овим сајтовима

Nisam,baš sam bio fin i kulturan. :coolio:

Ma ne sporim ja da se ti ne kajes,to i jest moje pitanje sta da ti radimo da se pokajes i okajes? ;):D

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Znam da ne mislis, ali neko drugi moze zakljuciti pogresno. Isto Kratos zeza se, ali kad neko dodje prvi put, mislio bi da je mrtav ozbiljan. Ipak ova tema nije razbibriga i treba joj prici hladne glave kolio je moguce.

U pravu si potpuno,tema je uzasno ozbiljna,u buduce cu prebaciti na off topic.

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...