Гости Guest ага пије млеко Написано Март 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Zašto je naslov teme POPULARNA ... kad uopšte NISU popularna ? (niko ih ne čita :cheesy2:) ај дај другу реч за "популарна" , ал да не буде превише увредљива... 0104_cheesypa , nisu popularna ... bez te reči ! добро, ја би ипак ставио неки придев.....хај , дај неки сочан.... pridev od "isprdak" ... ako umeš da ga izvedeš ... dadaili : "Isprdak-dela 'dr' Vojislava Šešelja-humor ili tragedija ?!" добро, рекли смо да нећемо таке именице.....само придеви. Може , нпр : "Докторска...." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 bolesnička dela ... itd. "visokoumna dela" ... itd. mada mi se svidja upravo taj njegov ("dr.-ov") izraz ... (isprdak :cheesy2:) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Промењено.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Промењено.... dadaal' , nisi morao ... sad će da se naljute njegovi poštovaoci (ima ih ovde , a?) more , vraćaj stari naslov !!! sad će ljudi mene da mrze :cheesy2: ja sam mislio da samo trazimo pridev - onako ... nisam mislio baš odistinski ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Где вам је сад хришћанско састрадавање са утамниченим братом, ближњим? Колико видим вама је важнија политика од човека. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Где вам је сад хришћанско састрадавање са утамниченим братом, ближњим? Колико видим вама је важнија политика од човека. ja nemam to ... a , njemu želi da poživi još dugo ... (čeka ga doživotna 319.gif) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 Мени је жалостан приступ Шешљу као човеку и то од стране наше државе!Амери ће почети рат за права својих грађана а ми се подсмевамо.Колико је "крив" Шешељ и колико може бити што је "...говорио ..."ово или оно? Зар није и СПО имао добровољце рецимо?Није ли и врли Драшковић често говорио како ће лично он "...исећи руку која се усуди да дигне зелени муслимански барјак..."(ово сам на једном митимгу чуо лично) !Једина разлика између њега и Шешеља је што је Шешељ неукусно Дел Понте-овој понудио орални секс,а Вук је Олбрајтки (поданички) љубио руку!Ма колико се трудио да будем објективан,поступци хашког суда ме изпонова сваки пут,учврсте у уверењу да је у служби непријатеља Србије,пре свега због својих двоструких стандарда,који и у овом случају само површно описаном-просто боду очи! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 Где вам је сад хришћанско састрадавање са утамниченим братом, ближњим? Колико видим вама је важнија политика од човека. Моје мишљење је иначе да Шешељ и није крив за много тога што му приписују... А и,генерално, немам неко позитивно мишљење о том Суду(првенствено, гледано са правног аспекта).... Али, не могу, истовремено, да кажем да сам одушевљен овим књиама које пише.... У сваком случају, у праву си... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 Браћо, која странка данас није секта? 0409_feel И ови радикали, као боре се против новог светског поретка и језуита, а ко зна за чије племе они јашу! Мој глас од сада иде Марјану Ристичевићу и Народној Сељачкој Странци! 0442_feel 0110_hahaha 0409_feel Једино ме он није изневерио са политичке сцене! 0409_feel 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Март 28, 2010 Пријави Подели Написано Март 28, 2010 moj glas ne ide nikome...... moj glas za pokajanje, pa onda ako Bog da nekog dobrog pastira..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 28, 2010 moj glas ne ide nikome...... moj glas za pokajanje, pa onda ako Bog da nekog dobrog pastira..... 0202_238 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Нисам за то да мој глас не иде ником.идући том линијом испада да ако паметнији попушта,долазимо у ситуацију да нас они други воде.Држава би требало да се са истом пажњом посвети сваком свом грађанину,ма које вере и феле он био,то је поштено.Не треба се радовати нити подржавати било који вид репресије државе над појединцем,јер ћемо је сутра и сами доживети,па нам то неће бити смешно... Јер неправда учињена једном човеку, је огромна претња слободи сваког појединца! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan11 Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Чему служи опело? -Знатју ли да су мртви?- Веза: Наслови на Златном Билтену (Повући мишем испод овог текста да се појави линк ка насловима) http://www.zlatnibilten.blogspot.com/2013/03/paznja-detonator.html http://www.zlatnibilten.blogspot.com/2013/04/cega-se-plasi-crna-trojka.html Наши непријатељи нису наши непријатељи, они су наши искрени пријатељи. -Владика Николај Веlимировић- Ко на неког потегне пушку, па она слаже, казниће се као да је опалила. (парафразирана одредба из Душановог законика) Свим природно умрлим или погинулим уприличи се религијски обред Опело – чија је основна сврха да још присутну душу покојника увери да је њен растaнак са телом, у којем је боравила, трајан, да то прихвати и да се не опире путу на који треба да ступи. То се постиже присуством свештеника, специфичне обредне сценографије, држањем говора, тугом родбине и пријатеља, те свест да се они са њом, душом, опраштају – то за живота никада није доживела, била је присутна испраћају других душа, и на крају схвати да је сада она на реду и одлази. Тај поступак са умрлим је познат, уходан и ту нема неких посебних проблема. Постоји велики проблем са умрлим који су и даље у улози живих – њиховој души се не кида веза са телом пре одређеног јој времена, али јој је допуштено да се стави у стање мировања до времена када се веза може прекинути, те од тада тело у којем је, настави да биолошки функционише по инерцији...... све се трудећи да од себе, и свих других, прикрије стварно стање у којем се налази, стање да је душа извршила унутрашњу побуну и одбила да управља телом, те је тело сада само ликом онај претходни човек, који прича неповезано, који подлеже страховима, који мења своје одлуке у зависности од тренутних слика које види и информација које му пристижу, све у нади да ће се душа сажалити на то тако усамљено тело и вратити се у њега, на свој престо са којег би таквим телом управљала. Али, узалуд је таква нада – душа се не враћа! Тело је остављено да се батрга самостално, да буде кажњавано јер је оно чинило много тога што се души која је у њему није свидело, поступајући по налозима неких других душа којим је давала место сопствене душе. Телу је то и казна, јер ће настављањем чињења по инерцији оно бити у целости огољено, проказано и име које је носило то тело биће заборављено или упамћено по неподопштинама које неки човек може да чини и истицаће се за пример да се други уплаше да не прођу као то (тело) које је узето за пример. Тела без душе и немају други избор! Ова три које сам описао у неколико наслова, под «Црна тројка» више нису живи. Они су изгубили све што су волели – власт, уважавање, цитирање њихових мисли и речи, задовољство оних који су их опслуживали..... све оно што се доживи као изабраник извесног броја људи у једном народу и држави. Они сада више нису председници ни министри.Више немају ни војску ни полицију, шофери и теохранитељи не желе са њима да разговарају, чак и удворице више не узвикују како су лепа царева одела, већ говоре да су голи. Шта ћемо сада?- питају се. Немуштим језиком један другог питају, а одговора нема. *Избори и нова лаж? -Не вреди, неће више проћи. *Покренути војску и полицију, увести Ванредно стање? -Шта ако нас не послушају? *Претворити неуспело рођење копилета као успех и то славити? -Не вреди, «Фарма» и «Велики брат» су попуњени, а и тамо имају неке критеријуме. *Побуна народа, масовне демонстрације, отказивање државних органа, као разлог за давање оставки? -Не, не сви ћуте. И породиље које носе копиле, као резултат многих курвања, не могу да издрже буку тишине! Не знају ко је отац детета које би да роде. Три пута за 10 дана иду код старца-Патријарха да благослови плод утробе њихове, да благослови оно што носе у себи - ИЗДАЈУ - али старац ћути, каже да благослов не може дати. Питају га да ли је самоубиство неко саможртвовањеи начин спасавања - старац каже да је то грех, нуди им манастир, монаштво, искушење, послушање, покајање, борбу за душу која се изоловала од тела, али без малолетница и пунолетница, без секса, алкохола, дроге, пара, музике, певачица, аутомобила, слугу.... и пита старац да ли то желе. Одговора нема – нема ко да одговори - они више нису председници ни министри, они више и нису живи, а воде се да јесу. Живом се опело не држи! Ко зна да ли је то исправно, али је тако прописано. Хвала ти Господе што си учинио да нама наши непријатељи полију да се умијемо и прогледамо и прочујемо. Пружили су пушку на све нас, пушка слагала, траже нову прилику - казни их Господе као да је пушка опалила! Даље морамо сами – доста нам је помогао Шиптар иАмерика. Радимо по Правди и Истини и погрешити нећемо! Више нема одлагања, сада је «то» време. Бог са нама – Пристани Боже! Драгољуб Постављено 9.4.2013.г. у 13,30 ч Коментари: 2 Милан Ц. Исаиловић: Поштовани Драгољубе, молим Вас да напишете један шири чланак о НЛП програмирању (преумљењу) са становишта криминолога, техникама злоупотребе, ако је моменат за то. Не могу да се отмем утиску да су од ''тријумвирата'', двојица Буцко и Тома диплома, уцењени на класичан начин. Први због среброљубља а други због среброљубља, блуда и фалсификованог школовања и они тако и делују и тако се и понашају. Када би им Руси нпр. обећали аболицију за све, додали још неки сребрњак и ГАРАНТОВАЛИ безбедност, верујем да не би било већих Русофила од њих двојице! Али овај Аца, он делује да ВЕРУЈЕ у то што ради и говори, да је то ЗАИСТА НАЈБОЉЕ ЗА СРБИЈУ! Не могу да се отмем утиску да су Амери (МИ 6) успели да га ЛОБОТОМИРАЈУ, препарирају и од онако љутог радикала и националисте направе ЕУфанатика и да он и САДА заиста верује у то што ради, да ради исправно и у КОРИСТ Србије! Он је чак променио и изглед, одједном је почео да носи и наочаре. Не би ме изненадило да нема уопште диоптрију, већ га је неко ''посаветовао'' да изгледа умније, питомије, европскије, да је тако направио отклон од ''Аце националисте'', ка ''Аци бубалици и добром и послушном детету''. Индикативно је и да га Американци хвале: '' да је на добром путу...''Ако сте у прилици и наравно ако је прави моменат за то, било би верујем интересантно и за остале читаоце Вашег Билтена да напишете нешто о овим механизмима и техникама преумљења, како се човек роботизује да изврши сваки задатак и наравно нешто о мезаханизмима самозаштите. Индикативно је и понашање Срба у Хашком трибуналу. Или се прихватају кривице и за што јесу и што нису криви или се самоубијају (малко им у томе и помажу). Једино др Војислав Шешељ им одолева! Он ми никад није остављао утисак религиозног, верујућег човека. У чему је тајна? Унапред се захваљујем за одговор. Срдачан поздрав! ХРИСТОС ПОСРЕДИ НАС! ЈЕСТ И БИЋЕ! Амин. Драгољуб Татомировић: Одговор на Милан Ц. Исаиловић: Брате Милане, све сте лепо објаснили у свом коментару, осим: МИ-6 је део енглеске а не америчке службе. У наслову "Чега се плаши Црна тројка" дао сам своје мишљење као криминолог и графолог-профилиста. О техникама запоседања ума човека има пуно литературе и на Интернету, и ја не сматрам да треба писати о ономе што је детаљно образложено од стране других људи - сасвим је сигурно да енглеска служба држи конце у целом свету, да има систем регрутовања, обуке, убацивања на погодна места у једној држави-фирми, о начинима накнадних уцена ради држања под контролом, како би били добри послушни службенци. Вучић се јавно плаши за живот, ко зна шта му ко замера, а што се тиче техника заштите и о томе је доста писано, но довољно је да се човек држи Правде и Истине и да ужива највећу и најбољу могућу заштиту. Овој тројици, могуће је, да неко и "помаже" да оду што даље у непознату шуму и потом се потпуно изгубе. По повратку из Москве, имаћемо ми другог "Ратлука"-то је Дачић, и морамо га разумети, јер га, где год оде, шамарају, испитују, захтевају, орочавају, а он шта ће, будући да и нема неке своје принципе, све прихвата, потом се то измеша, увиди да је немогуће па оде у неку кафану и пева пијаном гостима..... иде ово све како треба и све ће изаћи на добро. О Николићу не треба ни трошити речи - о њему је све познато. Сва тројица су мучењаци како кажу наши паметни сељаци на равној Гори. Напомена: Захваљујем што мислите да ја могу баш о свакој теми да дајем своје мишљење - ја сам на то принуђен, јер ви читаоци Зл. Билтена некако више волите да читате и оцењујете туђе наслове него да сами нешто напишете. Уверен сам да Ви можете да напишете наслове који би обогатили овај блог, учинили га интересантнијим и омогућили да се и други читаоци охрабре и почну да пишу - сви ми обећавају, али нико не испуњава обећања те врсте. Желим Вам свако добро - Д. Татомировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan11 Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Чему служи опело? -Знатју ли да су мртви?- Веза: Наслови на Златном Билтену (Повући мишем испод овог текста да се појави линк ка насловима) http://www.zlatnibilten.blogspot.com/2013/03/paznja-detonator.html http://www.zlatnibilten.blogspot.com/2013/04/cega-se-plasi-crna-trojka.html Наши непријатељи нису наши непријатељи, они су наши искрени пријатељи. -Владика Николај Веlимировић- Ко на неког потегне пушку, па она слаже, казниће се као да је опалила. (парафразирана одредба из Душановог законика) Свим природно умрлим или погинулим уприличи се религијски обред Опело – чија је основна сврха да још присутну душу покојника увери да је њен растaнак са телом, у којем је боравила, трајан, да то прихвати и да се не опире путу на који треба да ступи. То се постиже присуством свештеника, специфичне обредне сценографије, држањем говора, тугом родбине и пријатеља, те свест да се они са њом, душом, опраштају – то за живота никада није доживела, била је присутна испраћају других душа, и на крају схвати да је сада она на реду и одлази. Тај поступак са умрлим је познат, уходан и ту нема неких посебних проблема. Постоји велики проблем са умрлим који су и даље у улози живих – њиховој души се не кида веза са телом пре одређеног јој времена, али јој је допуштено да се стави у стање мировања до времена када се веза може прекинути, те од тада тело у којем је, настави да биолошки функционише по инерцији...... све се трудећи да од себе, и свих других, прикрије стварно стање у којем се налази, стање да је душа извршила унутрашњу побуну и одбила да управља телом, те је тело сада само ликом онај претходни човек, који прича неповезано, који подлеже страховима, који мења своје одлуке у зависности од тренутних слика које види и информација које му пристижу, све у нади да ће се душа сажалити на то тако усамљено тело и вратити се у њега, на свој престо са којег би таквим телом управљала. Али, узалуд је таква нада – душа се не враћа! Тело је остављено да се батрга самостално, да буде кажњавано јер је оно чинило много тога што се души која је у њему није свидело, поступајући по налозима неких других душа којим је давала место сопствене душе. Телу је то и казна, јер ће настављањем чињења по инерцији оно бити у целости огољено, проказано и име које је носило то тело биће заборављено или упамћено по неподопштинама које неки човек може да чини и истицаће се за пример да се други уплаше да не прођу као то (тело) које је узето за пример. Тела без душе и немају други избор! Ова три које сам описао у неколико наслова, под «Црна тројка» више нису живи. Они су изгубили све што су волели – власт, уважавање, цитирање њихових мисли и речи, задовољство оних који су их опслуживали..... све оно што се доживи као изабраник извесног броја људи у једном народу и држави. Они сада више нису председници ни министри.Више немају ни војску ни полицију, шофери и теохранитељи не желе са њима да разговарају, чак и удворице више не узвикују како су лепа царева одела, већ говоре да су голи. Шта ћемо сада?- питају се. Немуштим језиком један другог питају, а одговора нема. *Избори и нова лаж? -Не вреди, неће више проћи. *Покренути војску и полицију, увести Ванредно стање? -Шта ако нас не послушају? *Претворити неуспело рођење копилета као успех и то славити? -Не вреди, «Фарма» и «Велики брат» су попуњени, а и тамо имају неке критеријуме. *Побуна народа, масовне демонстрације, отказивање државних органа, као разлог за давање оставки? -Не, не сви ћуте. И породиље које носе копиле, као резултат многих курвања, не могу да издрже буку тишине! Не знају ко је отац детета које би да роде. Три пута за 10 дана иду код старца-Патријарха да благослови плод утробе њихове, да благослови оно што носе у себи - ИЗДАЈУ - али старац ћути, каже да благослов не може дати. Питају га да ли је самоубиство неко саможртвовањеи начин спасавања - старац каже да је то грех, нуди им манастир, монаштво, искушење, послушање, покајање, борбу за душу која се изоловала од тела, али без малолетница и пунолетница, без секса, алкохола, дроге, пара, музике, певачица, аутомобила, слугу.... и пита старац да ли то желе. Одговора нема – нема ко да одговори - они више нису председници ни министри, они више и нису живи, а воде се да јесу. Живом се опело не држи! Ко зна да ли је то исправно, али је тако прописано. Хвала ти Господе што си учинио да нама наши непријатељи полију да се умијемо и прогледамо и прочујемо. Пружили су пушку на све нас, пушка слагала, траже нову прилику - казни их Господе као да је пушка опалила! Даље морамо сами – доста нам је помогао Шиптар иАмерика. Радимо по Правди и Истини и погрешити нећемо! Више нема одлагања, сада је «то» време. Бог са нама – Пристани Боже! Драгољуб Постављено 9.4.2013.г. у 13,30 ч Коментари: 2 Милан Ц. Исаиловић: Поштовани Драгољубе, молим Вас да напишете један шири чланак о НЛП програмирању (преумљењу) са становишта криминолога, техникама злоупотребе, ако је моменат за то. Не могу да се отмем утиску да су од ''тријумвирата'', двојица Буцко и Тома диплома, уцењени на класичан начин. Први због среброљубља а други због среброљубља, блуда и фалсификованог школовања и они тако и делују и тако се и понашају. Када би им Руси нпр. обећали аболицију за све, додали још неки сребрњак и ГАРАНТОВАЛИ безбедност, верујем да не би било већих Русофила од њих двојице! Али овај Аца, он делује да ВЕРУЈЕ у то што ради и говори, да је то ЗАИСТА НАЈБОЉЕ ЗА СРБИЈУ! Не могу да се отмем утиску да су Амери (МИ 6) успели да га ЛОБОТОМИРАЈУ, препарирају и од онако љутог радикала и националисте направе ЕУфанатика и да он и САДА заиста верује у то што ради, да ради исправно и у КОРИСТ Србије! Он је чак променио и изглед, одједном је почео да носи и наочаре. Не би ме изненадило да нема уопште диоптрију, већ га је неко ''посаветовао'' да изгледа умније, питомије, европскије, да је тако направио отклон од ''Аце националисте'', ка ''Аци бубалици и добром и послушном детету''. Индикативно је и да га Американци хвале: '' да је на добром путу...''Ако сте у прилици и наравно ако је прави моменат за то, било би верујем интересантно и за остале читаоце Вашег Билтена да напишете нешто о овим механизмима и техникама преумљења, како се човек роботизује да изврши сваки задатак и наравно нешто о мезаханизмима самозаштите. Индикативно је и понашање Срба у Хашком трибуналу. Или се прихватају кривице и за што јесу и што нису криви или се самоубијају (малко им у томе и помажу). Једино др Војислав Шешељ им одолева! Он ми никад није остављао утисак религиозног, верујућег човека. У чему је тајна? Унапред се захваљујем за одговор. Срдачан поздрав! ХРИСТОС ПОСРЕДИ НАС! ЈЕСТ И БИЋЕ! Амин. Драгољуб Татомировић: Одговор на Милан Ц. Исаиловић: Брате Милане, све сте лепо објаснили у свом коментару, осим: МИ-6 је део енглеске а не америчке службе. У наслову "Чега се плаши Црна тројка" дао сам своје мишљење као криминолог и графолог-профилиста. О техникама запоседања ума човека има пуно литературе и на Интернету, и ја не сматрам да треба писати о ономе што је детаљно образложено од стране других људи - сасвим је сигурно да енглеска служба држи конце у целом свету, да има систем регрутовања, обуке, убацивања на погодна места у једној држави-фирми, о начинима накнадних уцена ради држања под контролом, како би били добри послушни службенци. Вучић се јавно плаши за живот, ко зна шта му ко замера, а што се тиче техника заштите и о томе је доста писано, но довољно је да се човек држи Правде и Истине и да ужива највећу и најбољу могућу заштиту. Овој тројици, могуће је, да неко и "помаже" да оду што даље у непознату шуму и потом се потпуно изгубе. По повратку из Москве, имаћемо ми другог "Ратлука"-то је Дачић, и морамо га разумети, јер га, где год оде, шамарају, испитују, захтевају, орочавају, а он шта ће, будући да и нема неке своје принципе, све прихвата, потом се то измеша, увиди да је немогуће па оде у неку кафану и пева пијаном гостима..... иде ово све како треба и све ће изаћи на добро. О Николићу не треба ни трошити речи - о њему је све познато. Сва тројица су мучењаци како кажу наши паметни сељаци на равној Гори. Напомена: Захваљујем што мислите да ја могу баш о свакој теми да дајем своје мишљење - ја сам на то принуђен, јер ви читаоци Зл. Билтена некако више волите да читате и оцењујете туђе наслове него да сами нешто напишете. Уверен сам да Ви можете да напишете наслове који би обогатили овај блог, учинили га интересантнијим и омогућили да се и други читаоци охрабре и почну да пишу - сви ми обећавају, али нико не испуњава обећања те врсте. Желим Вам свако добро - Д. Татомировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan11 Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 И познаћете истину и истина ће вас ослободити" Режија Великог Брата Морам да признам да су режисери ове наше трагедије све савршено добро смислили. Не желим се враћати у прошлост, довољно је само да погледамо како су вешто направили нову политичку превару у Србији. Режисери наше трагедије су оперативне службе Империје у растројству. Конкретно – ЦИА. Она је наш Велики Брат. Ђинђић је изведен на стрељање јер је хтео да направи озбиљан заокрет у својој промашеној политици. Упркос томе што је он главни кривац за пропуштање историјске прилике да се реформише и модернизује из корена Србија, његова похлепа и сујета су биле јаче од његових историјских обавеза, након две године власти схватио је да прави грешке, да тако даље више не може, да је изабрао погрешне људе око себе, да је промашио смер кретања и одлучује се да све промени. Податак да је почео темељно да изучава српску историју најбоље потврђује ову моју тезу. Верујем, познавајући га одлично, да је тада добио провиђење и да је био озбиљан у намери да примени све оно о чему смо деценију пре његовог доласка на власт причали да треба да се уради у Србији. Међутим, његовим најближим политичким сарадницима, тајкунима, криминалцима и припадницима Тајне службе није одговарао тај нагли заокрет. Они су тим заокретом све губили, док је Србија добијала прилику да се промени. Зато су га извели на стрељање. Режисери наше трагедије нису ништа предузели да се стрељање спречи. Знали су шта се спрема, али им није било у интересу да то зауставе. Напротив, стрељање се уклопило у њихову режију. Ђинђић се већ био отргао њиховој контроли. Велики Брат то није могао да поднесе. Зато на власт доводе неспособног, размаженог и метиљавог фолиранта Бориса Тадића. Доводе га у кућу Великог Брата и агенти ЦИА врше лоботомију. Мењају из темеља његову личност. Постаје агресиван, нападан, енергичан и суперактиван. Признаје да није поносан што је председник Србије и окупља око себе криминалну политичку групу за пљачкање државе. Задатак му је да потпуно политички неутралише успаваног Коштуницу, који је Идеолог вербалног легализма и салонски националиста, али, ипак, политичар који их нервира. Коштуница, окружен политичким дебилима и сецикесама, наводно необавештен, добровољно се повлачи у политичку нирвану. Његови сарадници су се довољно накрали да Борис Тадић, који уводи култ личности, не жели да их судски процесуира да би омогућио својим пајтосима и саветницима да пљачкају државу на свим нивоима власти. Великом Брату то одговара. Међусрпска свађа и заједничко пљачкање државе је главна политичка активност у Србији. То се уклапа у стратегију коначног кажњавања Срба и Србије као реметилачког фактора на Балкану. Посебна улога лоботомираног БТ је била да национално понизи Србе и због тога је добио задатак, нарцисоидно глумећи регионалног играча, да се свима извињава, терајући српску скупштину да призна геноцид, што је незабележено у историји парламентаризма. Велики Брат је био задовољан. БТ је одрађивао пуних осам година све преузете обавезе. Био је толико ревносан да је претеривао у вршењу своје власти. Култ личности се претворио у фарсу. Сиромашни и опљачкани грађани Србије су стењали под стегама жуте криминалне банде, која је извршила највеће пљачке у историји Србије и потпуно обесмислила демократију и парламентаризам. Велики Брат је ишао даље. Требало је завршити најтежи посао. Требало је признати независност Космета. БТ је био толико омражен у народу да је постало опасно да он одради тај посао. Велики Брат одлучује да замени истрошеног БТ новим политичким снагама. Политичким снагама које су имале национални предзнак, јер ће лакше бити са њима да убеде грађане да мора да се призна независност Косова. Тако су доведени на власт лажни националисти. Тријумвират Неверног Томе, Аце Драмосера и Малог Слобе. Али, припрема за њихов долазак на власт је урађена много раније, још у време владавине БТ. Велики Брат је дао налог да се разбије ултрадесничарска СРС, чији идеолог је у Хагу потукао све намештене оптужнице, показао сву своју интелектуалну надмоћ над непрофесионалним тужилаштвом и корумпираним судијама, чија популарност је расла, јер је грађанима било јасно да се у Хагу суди Србима и да су Срби окривљени за све извршене злочине. Разбијање СРС је ишло прилично лако. Неверни Тома је био вечити губитник на изборима и други човек странке и желео је да доживи, напокон, политичку афирмацију. Тражио је своју политичку прилику и Велики Брат му је то омогућио. Аца Драмосер је већ годинама био кооптиран да ради за службу Великог Брата, због чега га је Шешељ отерао из странке, па је морао, после његовог псећег цвиљења и кукања, уз велику молбу пријатеља странке, који су признали да Аца не зна ништа друго у животу да ради негио да служи некоме моћноме у политици, некоме ко ће му издавати наређења и ко ће га контролисати, да га врати, јер се сажалио на њега и пружио му последњу прилику. Сви услови за разбијање СРС су створени. Задатак је поверен енглеској обавештајној служби. Операција је коштала 8 милиона евра. Путин је то отворено рекао Неверном Томи на пријему у Москви и показао му да имају све информације из службе Великог Брата. Велики Брат је први пут признао да цуре информације из њихове службе према Путину, али да по први пут они немају никакве информација из Путинових служби. Презадужени тајкуни су добили задатак да помогну стварање инфраструктуре нове политичке преваре зване – СНС. Политички лешинари су добили поуздане информације да је БТ пуштен низ воду и да СНС преузима власт. Тако су рециклирани политички олош из свих политичких странака кренули да се укључују у СНС, јер су знали да их ту чекају нове апанаже. СНС је постало сметилиште за све политичке конвертите, барабе и вуцибатине. Све је припремљено за долазак на власт нових поданика Великог Брата. Желећи да се обезбеде у сигурност свога пројекта, службе Великог Брата убацују у комбинацију уцењеног Малог Слобу, коме прети хапшење због неколико афера и директне сарадње са балканским нарко босовима. Када је Мали Слоба био на молитвеном доручку, позван је у просторије ВБ и показани су му сви филмови и његове слике у друштву нарко босова. Мали Слоба је био запрепашћен и пристао је на безусловну сарадњу. Није имао стрпљења да се врати, него је из Империје поручио, сав раздраган, да Велики Брат рачуна на њега. Тако су припремљени глумци за нову политичку превару. Самозаљубљени БТ није ни слутио шта му се спрема. Пребогати саветници су веровали у сигурну победу њиховог заштитника. Нису пратили да је Велики Брат ангажовао Весну Пешић да зада смртни политички ударац БТ. Најважније је било да грађански део друштва, који никада не би гласао за Неверног Тому, откаже послушност БТ и да не гласају за њега. Весна Пешић је била отворена и тражила је да се не гласа за БТ, него за Неверног Тому. То је , наизглед, био апсурд, али наредба Великог Брата је морала да се изврши. Све после тога је била фарса. Изборна крађа, просипање летака, претње, коалициони обрти и друга политичка замајавања су служила да се јавност забави и да се добије утисак да је створена нова политичка коалиција по вољи грађана, а не по вољи Великог Брата. Велики Брат је имао свог главног играча на кога су типовали – Аца Драмосер. Позвали су га у посету Великом Брату и службеници ЦИА су одрадили лоботомију. То су заиста урадили савршено. Све су супротно урадили од БТ. Аца Драмосер је био други тип личности и они су одлучили да га – успоре. Тако смо добили еуропског будисту, уместо радикалног шовинисте. Аца је преузео сву власт у држави. Послушни медији су се поклонили новом господару Србији. Поданички и рајетински менталитет новинара данас кулминира у стварању новог култа личности. Ако пажљиво погледате лице Аце Драмосера, онда вам је потпуно јасно, уколико сте бар прочитали једну књигу из психологије, да тај политичар има велике психичке проблеме. Аца је данас спреман све да уради да спроведе налоге које је добио. Изборна воља грађана је погажена. Избори су били велика превара. Зато сам, уочи избора, и писао да су се Курта и Мурта договорили и да ћемо нову власт морати да рушимо на улици у мирним грађанским протестима. Све остало је било савршено режирано. Аца креће у обрачун са корупцијом и криминалом. Хапси се и битанга Мишковић, како би се ојачала популарност Аце пред издају и продају Космета, Аца у друштву светских лидера, Аца у друштву шеика, Аца покреће производњу, Аца прави ракетне система, Аца хапси, Аца спашава Звезду, Аца говори о млеку, Аца на свим телевизијама понавља исте грешке свргнутог кловна БТ. Све је исто само се кловнови мењају. Режирано је да се преговори дешавају у девет рунди, мада нема никаквог папира око кога се преговара, пошто Велики Брат има папир који се мора потписати, режирано је да почне емитовање Великог Брата и Фарме, режирано је да се баш сада отворе филмови о хомосексуалним активностима Качавенде, филм је намерно пуштан да би се гледаоцу смучило и да се СПЦ избаци из игре, режирају се нова хапшења – Беко, Лабус и Ацин пријатељ, све је савршено урађено да би се признала независност Косова. Уводи се диктатура тријумвирата. Срби у Босни се називају Босанцима. Неверни Тома, Војвода од зарђале кашике, признаје да је Србија починила геноцид и извињава се за нешто што Србија није урадила. Стављен је параф на издају. Посланици су уцењени да морају да признају Споразум о издаји Космета. Медији су потпуно контролисани. Цензура је као у време када је Аца био министар информисања у милошевићевој влади. Прети се свима који се буне. Прети се свима који другачије мисле. Прети се Србима са Космета да ће им се укинути плате и да ће се предати Приштини на служење. Прети се да ће специјалне јединице Приштине интервенисати на северном делу Космета. Ужас! Народ је потиштен и уплашен. Никоме се више не верује. Грађани знају да је све превара, нису глупи, али не знају – ко је алтернатива? Ко? Ко је тај који може да поведе грађане? Коме да верујемо када су сви исти? Када су нас сви издали и продали? Српска инелигенција је поданичка и поткупљена. САНУ не постоји. Треба их одмах распустити. Универзитет је уништен. Студенти незаинтересовани за судбину државе и нације. СПЦ обрукана. Србија је окупирана изнутра. Никада нисмо били у тежој ситуацији. Имали наде за спас? Има. Требамо да ширимо слободарске идеје и да се повезујемо. Историја је најбоља учитељица живота. Ова издајничка власт ће бити потрошена као и сви досадашњи који су били на власти. Одбациће их Велики Брат и згњечиче их петом. Само када изврше оно што су добили да ураде. Важно је да не пристајемо на окупацију. Важно је да будемо достојанствени и храбри и да мислимо својом главом. Важно је да знамо шта треба да радимо. Важно је да не прихватимо понуду Великог Брата. То је најважније. Остати непоткупљив и слободан, јер тада не могу да те уцењују. Важно је да радимо на себи и да просвећујемо људе. Важно је да се окупљамо и удружујемо, да правимо братсво. Велики Брат има великих проблема да сачува Империју у растројству. Велики Брат губи утицај и моћ. Важно је само да му ми не помажемо да опстане. Нека Велики Брат пропадне. То је једино могуће ако не прихватимо сарадњу са њим. Ако не желимо да играмо у његовом филму. Тада ће се све изменити. Отвориће се простор за стварање новог плитичког система и простор да нови људи уђу у политику. Београд, 06.05.2013. Бранко Драгаш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука