Aquilius Cratus Написано Децембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2015 Nemam taj podatak, bili su redovni vojnici? Da, redovni vojnici. A slicnu stvar su mi pricali i rezervisti koji su bili u Bosni godinu dana kasnije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 31, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 Живи херој, жив је на оном свету! Јес вала наша војска уз све квалитете такве глупости прави(ла) На једној од база у КЗБ где смо били као испомоћ, задужили су за минобацач једног, Боже ме опрости, полуаутистичног момка. Никаквих психолошких провера, било је још случајева где су људи "пукли" јер су им дали претешке задатке, па их после још и јавно исмевале неке "старешине" које у време обуке оду да попуне тикет спортске прогнозе! Ово је мајка хероја, а ми смо сада дебили ако уопште разматрамо могућности уласка у НАтро и сл.... Страшна прича, нека их Господ све спасе! Храбри млади људи! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука